Best leuk - Chantage (4)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike loopt een heuse knuffelbeer tegen het lijf en wil hem nog dikker hebben. Caro helpt haar. Tot ze kennismaakt met Jeroens broertje Martin en hij alles in de gaten heeft. Nu moet ze iets doen om de relatie van haar vriendin Maaike te redden.

Best leuk


Martin kleeft in de maanden na het voorval met de pizza aan Caro en Maaike als een vlieg op de stroop. Ze zijn nooit meer een avondje met zijn drieën. Altijd is hij erbij. 'Weet je', zegt Martin op een avond dat Jeroen en Maaike net weg zijn. Hij pakt een hand van Martinie en legt deze op haar volle buik. 'Het lijkt erop dat je als feeder jezelf inhaalt.'

Hij tikt gemeen tegen haar bolle buikje. 'Je ziet er nu bijna net zo uit als mijn broer aan het eind van het eerste jaar.' Hij streelt daarna over de bolstaande buik die Caro in de laatste weken aan het kweken is.


'Ja, hoe zou dat nou toch komen?' Caro kijkt naar het zelfvoldane gezicht van Martin. Ze is eraan gewend geraakt dat Martin haar altijd een beetje plaagt. Ze heeft een hekel aan zichzelf gekregen. Waarom laat ze Martin toe met zijn denigrerende gedrag. Toegegeven, hij kijkt haar heel begeerlijk aan met zijn knappe gezicht en atletische lichaam. Zodra Maaike en Jeroen zijn vertrokken, kan ze geen weerstand bieden aan zijn verleidingen. Martin moedigt haar steeds aan om meer en meer te eten. Hij chanteert haar door zijn zwijgen te ruilen voor haar eten.

Maaike, aan de andere kant, merkt dat Martin een slechte invloed heeft op het eetgedrag van Jeroen. Caro moedigt Jeroen minder overtuigend aan om meer te eten dan hij op kon. Tegelijkertijd merkt Caro dat Martin zoveel mogelijk momenten wil hebben om Caro veel te laten eten. En de resultaten laten niet lang op zich wachten; ze komen zelfs met een ongekende snelheid.

Martin tilt het shirtje van Caro een eindje omhoog. Hij drukte= met zijn vinger in het zachte vet dat over alle kanten van haar broek heen welft. 'Ik weet zeker dat je je nooit had kunnen voorstellen dat je ooit nog eens van deze vetrolletjes zou krijgen.' Hij grijnst en drukt nog zijn vinger nog wat verder in het vet. 'Zeker 10 kilo overgewicht', glimlacht hij tevreden. 'Nog niet zoveel als mijn broer had toen jij en Maaike hem in jullie vetmestende klauwen vastgrepen. Jullie hebben hem eigenhandig in een vet zwijn veranderd.'

Hij zegt het met minachting in zijn stem, waarbij hij meteen een Berliner bol oppakt en in Caros mond duwt. 'Hier eten, want het is onvergeeflijk wat je bij mijn broer doet.' Daarna laat hij zijn hand zakken naar Caros kutje. Dat doet hij de laatste altijd als ze samen zijn. Dan stimuleert hij haar een beetje, terwijl ze zich overgeeft aan al het eten dat hij haar voert.

Caro kreunt. Eigenlijk vindt ze heerlijk om gestreeld te worden door een jongen. Martin weet goed hoe je een meisje pleziert.

'Ik wil niks kwetsend zeggen hoor', onderbreekt Maaike haar bij een ontmoeting. Caro is er eindelijk in geslaagd om eens samen te zijn. 'Maar volgens mij begin je een beetje dik te worden.'

Caro voelt een boosheid in haar opwellen. Jeetje, is het niet Maaikes fout! Zij betaalt de straf voor de misdaden die Maaike pleegt. Zij wil Jeroen vet hebben. Het ligt op het puntje van haar tong om zich te laten gaan en alles te vertellen wat Martin met haar doet. Maar ze merkt dat zo snel als de drang komt om het te vertellen, het ook weer verdwenen is. Ze weet dat alles alleen maar erger zou worden als ze het vertelt. 'Nou, ik ben niet de enige hoor', snift ze. Ze kijkt indringend en met een verwijtende blik naar de taille van haar vriendin.

Maaike moet er zelfs een beetje van blozen. 'Nou, sorry hoor, maar ik heb een goede reden. Ik heb een mollig vriendje die ik probeer wat dikker te krijgen. Met al dat eten om je heen gebeurt er ook weleens wat bij jezelf. Denk je dat ik dan van alles af kan blijven.'

Caro rolt met haar ogen van woede. Maaike gebruikt elk excuus dat ze kan aanvoeren om het dikker worden van Jeroen te verdedigen. Altijd altijd als ze samen zijn, lijkt het wel of ze zo snel mogelijk weer weg wil met Jeroen. Bovendien lijkt het wel sinds Martin bij de groep is gekomen, dat ze alle 3 zijn aangekomen. Knappe Jeroen is nu rond en dik, zonder ook maar enige neiging met eten te willen stoppen. Zijn liefdevolle, aanbiddende en verwennende vriendin pampert hem daarvooor de hele dag.

'Tja, misschien heb ik ook wel last van al dat eten dat rondzwerft', zegt Caro snel. Ze ziet Martin ineens om de hoek aan komen lopen. Ze merkt dat het zien van hem, zo'n lekker gevoel in haar buik geeft. Misschien is het niet alleen honger de Pavlov-reactie, maar vliegen er ook wat vlinders rond in haar bolle buikje.

'Hé wat toevallig, jullie samen', grijnst Martin. 'Ik heb al een app-je gestuurd naar Jeroen. Komen jullie gezellig mee ontbijten. Ik heb wat lekkers besteld. Ik denk dat jullie wel trek zullen hebben.'

Maaike loopt al knikkend boos weg en holt al op een drafje weg om naar Jeroen te gaan. Nu Martin alleen met Caro is, glijdt zijn vlakke hand al over het steeds wijder en ronder wordende achterste van Caro. Hij bukt zich naar haar oor en fluistert: 'Wat dacht je ervan als we dat ene doen, waar je zo gek van bent als we even samen zijn.'

Caro bloost en weet meteen waar Martin op doelt. 'Eh, ja, zeker', giegelt ze als een preuts schoolmeisje. Ze voelde haar vlinders weer rondvliegen. 'Ik heb Griekse yoghurt en croissantjes besteld. Nou, je weet heel goed wat je dan moet doen als we gaan ontbijten...' Hij grijnst erbij en klopt opnieuw op haar flinke vette achterste.

Ze voelt een heerlijke golf van opwinding door haar lijf gaan.

Lees deel 5: Mestzwijntje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)