Alle pizza opeten - Chantage (3)

De vriendinnen Maaike en Caro hebben 1 ding gemeen: ze vallen op dikke mannen. Maaike loopt een heuse knuffelbeer tegen het lijf en ze wil hem nog dikker hebben. Natuurlijk helpt Caro haar. Tot ze kennismaakt met Jeroens broertje Martin en hij alles in de gaten heeft.

Alle pizza opeten


Terwijl Maaike druk bezig is zich over Jeroen en de immense bestelling te ontfermen, kijkt Martin dwingend naar Caro. Maaike haalt nog extra biertjes en sausjes voor bij de bestelling voor haar lieveling. Caro baant zich een weg door de gigantische caloriebom die Martin voor heeft besteld. Met extra kaas erop. Ze krijgt een dwingend knikje van hem als ze even pauzeert voor ze de volgende hap neemt.

'Heb je nog een stukje pizza voor Jeroen over?' vraagt Maaike toen Jeroen met veel moeite de laatste hap van zijn pizza neemt. Zijn buik is overduidelijk groter en ronder dan Caro eerder heeft gezien. Caro houdt altijd minimaal de helft van haar maaltijd voor Jeroen over. 'Nee', mompelt ze en kijkt angstig in Martins richting. 'Ik denk dat ik het zelf opeet. Ik heb nogal honger vanavond.' Martin knikt tevreden en goedkeurend naar haar.


Maaike is een beetje ontgoocheld. Wat gebeurt hier? 'O', slaakt ze. Er klinkt frustratie in door. Ze kijkt naar Caro met een vuile blik. Daarna draait ze zich om naar Jeroen en buigt naar hem toe. 'He, schatje. Weet je wat lieverd. Ik heb nog heerlijke koekjes in mijn kamer', fluistert ze hem toe. 'Wil je misschien daar eentje van proberen?' Ze glimlacht verliefd naar hem en streelt over zijn dikke, volle, kogelronde buik terwijl ze zachtjes tegen hem praat.

'Tuurlijk', knikt Jeroen tevreden. Hij leeft in de veronderstelling dat koekjes een verhulde code is voor seks. Hij komt tevreden knorrend overeind, veroorzaakt door de inspanning om zijn goedgevulde lijf rechtop te krijgen.

Zelfs al zit Martin naast haar, toch moet Caro glimlachen. Jeroen denkt misschien aan een lekker partijtje neuken, maar ze is er zeker van dat hij daarvoor in ruil wel een paar echte koekjes moet eten. Voor Maaike staat teveel op het spel om haar vriend verder op te vetten. Ze wil er echt wel een paar kilootjes bij zien.

Martin ziet Caro met een brede grijs kijkt naar zijn weldoorvoede en veel te vette broer. Hij is zo in de weer met zijn nieuwe vriendinnetje dat hij niks in de gaten heeft. Slechts een wenkbrauw trekt Martin omhoog. Hij is niet onder de indruk van Maaikes opwinding. Caro op haar beurt, kijkt haar ogen weg van Jeroen en neemt een nieuwe hap van haar pizza.

Nog geen minuut later gooit ze de doos met haar pizza op de grond. Maaike en Jeroen hebben zich teruggetrokken in hun kamer en laten haar en Martin alleen in haar kamer. 'Waar ging dat in godsnaam over?' vraagt ze Martin boos. Haar maag doet pijn van de vele pizza, biertjes en frisdrank die ze naar binnen heeft gewerkt. Martin heeft haar de hele avond volgegoten en volgepropt met eten.

'Ik zag je wel genieten van de show hoor', zegt Martin hard. Hij verwijst duidelijk naar zijn vraatzuchtige broer die zich als een heus mestvarken aan het gedragen is. Volgepropt met de lekkerste dingetjes, maar met te weinig pizza, zo zou Maaike ongetwijfeld vinden. Caro kan het niet ontkennen en ze herinnert zich de verontwaardiging van haar vriendin dat ze haar eigen pizza zelf wil opeten.

Martin trekt weer een brede grijns over zijn gezicht. Hij pakt de pizzadoos op met het restje aan pizza er nog in. 'Eet op', zegt hij. 'Of wil je dat ik de relatie van je beste vriendin kapotmaak.' Hij neemt een stuk pizza in zijn hand en dwingt haar om haar mond te openen. 'Als dit goed is om van mijn broer een varken te maken, dan is dit ook goed voor jou...'

Hij grijnst als Caro het stuk pizza uit zijn hand opeet. 'Arme jongen. Hij laat zich helemaal verleiden door jullie. Hij weet niet eens wat jullie echt met hem van plan zijn. Hij laat zich door jullie verleiden zich zo te overeten.' Martin kijkt haar indringend aan. Hij merkt dat Caro naar hem luistert. 'Nu helemaal open', dwingt hij.

Caro denkt na wat de opties zijn. Is het de moeite om hier tegenin te gaan? Het zijn nog maar 2 stukjes van de pizza die ze moet opeten. Dat heeft ze wel over voor haar vriendschap met Maaike. Ze opent haar mond, kauwt braaf en slikt door. Hoe zou ze zich hier de volgende keer uit redden? Ze heeft geen idee. Ze moet toch iets bedenken, anders zou Martin haar chanteren om te doen wat hij wilt. En wat wil hij eigenlijk?

Lees deel 4: Best leuk »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)