Wat een verschil! - Buik (122)

Een hand op een ronde buik. Het laat trots zien en daarnaast krijg je als kijker een nog duidelijker beeld hoe groot deze buik is. Dat zie je wel bij deze buik. Als je weet dat het dezelfde buik is als het meisje in het paarse shirtje. Wat een verschil!


Dit meisje vindt het mooi om dikker te worden. Ze stuurde mij trots deze foto's door. Ze zit op bed en je ziet hoe breed en vol haar buik is geworden. Ze geniet van elke nieuwe kilo die zich aan haar lichaam nestelt. Het mooiste vind ik zelf haar buik. Wauw!

Verschil is kilo of 30

Wat een verschil met de foto van het meisje in het pashokje en deze. Er zit zeker een kilo of 30 tussen beide foto's. De ene foto van het meisje dat nog gefascineerd haar buik naar voren houdt in het pashokje. En deze foto waarbij ze volgevreten op de rand van het bed zit. Het groene shirt strakgespannen rond de machtige buik die ze bij elkaar gegeten heeft.

Hier wisselt fascinatie zich voor trots. Ze heeft hier een mooie prestatie neergezet. Er is een heuse buik gekomen voor het kleine buikje dat ze naar voren duwde in het paarse shirtje. Nu laat ze een grote buik zien, tevreden liggend op haar bovenbenen. Haar hand rust op dat heerlijke vette buikje dat ze bij elkaar heeft gegeten.

Diepe navel achter shirt

En wat imponerend ziet haar buik eruit. Kijk eens hoe de stof valt bij haar navel. Hier tekent zich duidelijk de diepe navel af, die hier is ontstaan. De stof van het shirtje valt hier een beetje naar binnen. De rest van de buik drukt aan het stof van alle kanten. Overal staat het shirt strakgespannen. Behalve ter hoogte van haar navel.

Prachtig hoe vol haar buik is geworden. De dikke buikrol, vult zich heerlijk door naar achteren en vormt zo een flinke lovehandle. Hier heb je heel wat vast te houden. En vergeet niet het schattige vetrolletje erboven. Je ziet het extra duidelijk omdat deze mooie dame haar arm iets omhoog houdt. Zo heb je genoeg zicht. Net als dat haar arm ook overduidelijk een stuk voller is geworden ten opzichte van de vorige keer.

Zo sexy hoe dit meisje zich heeft opgeblazen tot deze volle meid die hier op de rand van het bed zit. Ik kan niet wachten tot de volgende update.

Reacties

  1. Wow echt dat is haar wat is ze lekker dik hoe zwaar weegt ze nu

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)