Strak paars shirtje passen - Buik (121)

Ze probeert een paars shirtje te passen in de kledingzaak. Haar buik moet flink zijn gegroeid. Daarom trekt ze expres te kleine keren aan om te kijken wat het doet met de vormen. Strakke kleren kunnen de rondingen heel mooi accentueren. Niet verkeerd zoals je op deze foto kunt zien.

Voorbij de beginnersbuik

Ze heeft een lekkere bolle buik. Hij wijst overtuigd naar voren en begint al mooi te hangen. Het stadium van beginnersbuik is hij al een kilo of 15 terug kwijtgeraakt. Het strakke shirtje weet de vorm van de buik nog sterker te accentueren. Zo ziet hij er nog ronder uit dan hij al is.

Ze begint een voller kontje te krijgen. De lovehandle die van haar buik, langs haar zij naar achteren loopt, vloeit er mooi in over. Boven haar billen tekent zich ook een mooie, volle vetrol. Of zou het de band van de strakke broek zijn die in haar volle vlees snijdt?

Strak paars shirt

Het paarse shirt zit ook strak over haar bovenarm. En wat voor een bovenarm heeft ze gekregen. Lekker vol. Hij vormt een groot contrast met haar slanke onderarm. Hier begint iemand echt lekker dik te worden, zie je als toeschouwer meteen. En haar hand drukt voorzichtig haar flinke boezem omhoog. Al doet de push up beha die onder het strakke shirt verborgen zit, natuurlijk ook goed zijn werk.

Een vrouw met vormen die zeker niet verkeerd zijn. En dan speelt onbewust de feeder in je op. Hoe zou ze eruit zien met een paar kilo erbij. Een paar kilo maar. Dat haar buik wat breder werd. Net als haar benen en haar armen. Het zou net de stap zijn dat iemand die haar ziet, zich niet afvraagt of ze zwanger is, maar gewoon ziet dat dit meisje gewoon dik is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)