Foodbaby - Het carnavalspakje (2)

Mariska viert carnaval, maar ze merkt dat het carnavalspak van vorig jaar beduidend strakker is gaan zitten. De geile mannenogen trekken zich hier weinig van aan. Sterker nog: het lijkt erop dat ze begeerlijker is dan ooit.

Foodbaby


Ze stapte het café binnen. Haar vriendin keek met grote ogen naar haar. Oke, ze was zelf waarschijnlijk net zo dik, Mariska was altijd de slankste geweest van het vriendengroepje. Nu oogde ze minstens hetzelfde gewicht als haar vriendin. 'Maris', riep haar vriendin Mandy. 'Wat is er met jou gebeurd?'


'Tja', grinnikte ze. 'Vandaag ga je op pad met een dikke Minnie Mouse.' 'Zeker weten Maris', zei Mandy. Ze klopte tegen het buikje dat onder de bolletjesstof opbolde. Het schudde zachtjes mee. 'Minnie is een beetje aangekomen.' Mariska moest er zelf om lachen. 'Ja, dit jaar gaat er een dikkere muis mee dan vorig jaar.'

Eerst even indrinken. Ze kreeg meteen een biertje in de hand gedrukt. 'Wat is er gebeurd?' 'Nou, ik had gewoon honger en ietsje meer gegeten dan eerder.' 'Jeetje, je lijkt elk moment uit het pak te scheuren', lachte haar vriendin. 'En ik was altijd de dikste.' 'Ja he? Ik begin je aardig in te halen.' 'Kijk maar uit Minnie, straks pas je volgend jaar niet meer in dit pakkie.'

Een paar biertjes later vertrokken ze naar de kroeg. Haar vrienden keken hun ogen uit. 'Jeetje Maris, wat is er met jou gebeurd? Je lijkt wel zwanger.' 'Nee, hoor het is een foodbaby die hier zit', lachte Maris. Ze kreeg al een biertje in de hand gedrukt. Voor ze er goed erg in had, in haar andere hand een andere.

Ze merkte dat ze aardige dorst had gekregen. De biertjes gingen over en weer. 'Jeetje Minnie Mouse! Wat is er met jou gebeurd!' vroeg een vriendin. 'Je was de slankste van onze groep. Het lijkt er heel veel op dat ik dat geworden ben, hihihi.' 'Toe neem maar een extra biertje voor de kleine', zei een vriend. Hij wees naar haar ronde buikje.

Nou die foodbaby in haar buik werd behoorlijk dronken die avond. Natuurlijk draaide het om gezelligheid, maar haar buik moest ook verwend worden. Even later zaten ze in een gezellig hoekje. 'Haar vriendin had wel zin in een worstje', grinnikte ze. Mariska moest zelf ook lachen. 'Ik heb ook wel zin een worst.'

Voor ze er erg in had, propte ze de 4e worst naar binnen met een broodje. 'Jeetje, Minnie heeft honger', lachte haar vriendin Mandy. 'En dorst', riep Mariska. Ze begon aardig aangeschoten te worden en voelde dat haar pakje wel heel erg strak begon te zitten. Ze had het idee dat het kleine jurkje nu wel heel hoog optrok. Wat ben ik vet geworden, dacht ze.

Ze stonden weer op en ze liep in de richting van de bar. Wie zag ze daar staan? Dat was wel een heel bekend gezicht. Was het niet de jongen die haar eerder vandaag zo verlekkerd aankeek in de trein. Ze zag hem staan. Hij droeg een heus superheldenpak. Superman, breed gespierd van boven. Hij liep op haar af en gaf haar een biertje.

'Wat leuk dat je gekomen bent', fluisterde hij sensueel in haar oor. Ze voelde hoe zijn hand naar beneden gleed en over haar buikje wreef. Ze moest lachen. 'Sorry', giechelde ze. 'Minnie Mouse is een beetje dronken.' 'Niet alleen dronken. Ik zie vooral een mooie volle muis.' Hij keek haar heel begeerlijk aan. 'Je ziet er echt heel goed uit in dit pakje.'

Ze klokte het fluitje bier in 1 keer naar binnen. 'Ik heb dorst. En mijn foodbaby ook.' Ze wreef over haar buik en voelde hoe rond haar buik was. Hij wees trots naar voren in het pakje. Wat moesten al die mensen hier niet denken. Ze zouden denken dat ze niet in de gaten had dat dit pakje eigenlijk te klein was geworden.

Een overmoedige vrouw zouden ze in haar zien, die zich een paar maten dunner gerekend had. Niet wetend dat dit pak vorig jaar veel te groot was geweest. Ze had toen gedacht, misschien moet ik maar wat meer eten zodat hij volgend jaar wat minder flodderig is.

Toen het carnavalspakje uit de was kwam, was ze alleen maar meer geschrokken. Het pakje leek een paar maten groter te zijn geworden. Veel te goedkoop materiaal natuurlijk. Dat ze hier nu zat met hetzelfde pakje, maar nu veel te klein. Ze leek er elk moment uit te kunnen barsten.

Veel vocht voor haar foodbaby. Net als dat Henk haar even later meeneemt naar de snackbar. Ze voelt hoe ze zich aan hem moet vastklemmen. Ze is echt dronken. Haar buik schudt mee. Ze voelt hoe zijn hand over haar dikke pens heen streelt.

Terwijl ze lekker op het bankje zat in de snackbar, zette hij een grote zak friet voor haar neer. Is het nou een gezinspak die hij hier voor haar neerzet? 'Een lekkere vette hap', zei Henk en gaf haar een net zo'n vette knipoog. 'Lekker', haar mond zat vol mayonaise en ze doopte de frikadel ook in de vette saus. 'Heerlijk.'

Hij schoof een grote milkshake naar haar. Ze had het niet in de gaten, maar had ze nu die hele zak friet opgegeten? Ze liep met hem terug naar de kroeg. Had ze nog wel zin in iets. Ze voelde hoe vol haar buik was. 'Nog een klein afzakkertje?' stelde hij voor. Ze liepen weer naar binnen.

Lees het 3e en laatste deel: Dikke muis »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)