Dikke muis - Het carnavalspakje (3)

Mariska viert carnaval, maar ze ontdekt dat het pakje van vorig jaar een beetje kleiner is geworden. Of is zij een beetje groter geworden het afgelopen jaar. Ze is populairder dan ooit bij de mannen, merkt ze.

Dikke muis


'Hé dikke muis. Ik was je kwijt.' Mandy kwam naar haar toe. 'Sorry', zei Mariska. 'Ik had honger.' Ze merkte hoe ze bloosde. 'Dan moet je nu weer wat drinken.' En ze kreeg weer een biertje in haar hand gedrukt. 'Jeetje Minnie. Wat ben jij dik zeg.' Ze voelde hoe haar vriendin kneep in de volle lovehandle boven haar heupen. Ze giechelde. 'Ja, hé?'


Ze kreeg weer een fluitje in haar hand gedrukt. 'Vertel me hoeveel je weegt', fluisterde hij in haar oor. 'Toe, zeg het.' 'Ik verklap het niet', zei ze. Ze moest lachen, merkte dat de drank door haar hele lijf vloeide. Ze voelde hoe een hand over haar buikje wreef. Hij stond achter haar, zijn harde pik drukte in haar billen. Die waren ook flink zachter geworden, voelde ze. Zijn keiharde paal drukte in het zachte vlees, leek wel of het vet van haar billen zich helemaal om die staaf vormde.

Hij streelde over haar buik, ze merkte hoe haar huid samentrok bij deze aanraking. Wat voelde dit goed. Het wond haar op, merkte ze. Het bier versterkte alleen maar dit gevoel. Vaak als ze dronken was, verzakte de lust tot seks met elk glas bier dat ze dronk. Nu leek het alsof de aanrakingen haar extra opwonden. Het biertje dat ze kreeg, dronk ze gretig op.

'Nou?' Durfde ze het te zeggen hoeveel ze woog. Ze wist niet eens hoe hij heette. 'Ik heb me 2 weken geleden voor het laatst gewogen', zei ze. 'Je mag het verklappen hoor...' Hij streelde verder omhoog. Zijn handpalm betastte haar borst. Wat was hij vol geworden. Ze zag hoe het Minnie Mousepak haar figuur extra liet zien. Wat stond alles bol naar voren zeg. Het leek wel of ze er elk moment uit kon barsten, zo strak stond de stof.

Hij stond nu helemaal achter haar en streelde haar met 2 handen. Ze hing achterover. Voelde zijn brede lijf en merkte hoe zijn handen haar buik in beweging brachten. Alles sidderde en bewoog. Al het vet dat ze er in het afgelopen jaar bij had gegeten, leek zich te beroeren. Elke nieuwe kilo voelde ze meebewegen op het ritme van zijn handen. Wat was dit lekker. Hiervoor had ze zich al die nieuwe, verse kilo's aangemeten.

Ze merkte hoe de drank haar meevoerde. 'Toe', fluisterde hij nog een keer. 'Hoeveel weeg je nu?' Ze zweeg, kuste hem en liet zijn handen over haar volle lichaam glijden. Wat voelde dit heerlijk. Ze viel helemaal in zweem voor hem. Zijn handen gleden nog verder naar beneden, over haar ronde kontje. Het was alsof alles wat ze het afgelopen jaar had gegeten, voor dit moment was.

Zo stond ze innig met hem te zoenen en voelde hoe hij ongegeneerd over al haar rondingen ging met zijn handpalm. Natuurlijk verklapte ze nog niet hoeveel ze woog. Ze wilde hem eerst een lekker laten zweten en moeite voor haar doen.

Nog een biertje. En ze zag hoe haar vriendinnen naar haar keek. Ze sleurde zich los van hem, de dikke Minnie Mouse en ging weer even bij haar vrienden zitten. 'Zo', zei haar vriendin. 'Je had sjans.' 'Ja, grinnikte. Hij valt als een blok voor deze dikke muis.' Ze drukte haar buik naar voren en liet zien hoe bol hij stond in het pakje.

Toen ze even later terug van het toilet kwam, wachtte hij haar weer op. Hij drukte weer een biertje in haar hand. 'Kom je lekker met me mee', zei hij. Ze knikte. 'Even mijn vrienden gedag zeggen.' 'Ik heb nog wel honger hoor', zei ze.

Zodoende liepen ze nog even langs bij de snackbar voor een vette hap. 'Ik heb zin in shoarma', riep ze hard. Iedereen leek naar haar te kijken en vrijwel meteen gleden de blikken naar haar dikke buik. Hij leek elk moment uit het veel te strakke pakje te scheuren.

Ze at een volle bak met shoarma. Wat smaakte dit heerlijk. Het vet droop van haar kin. Een volle laag knoflooksaus lag op de vleesmassa. Het was heerlijk en ze merkte hoeveel honger ze had gekregen van al dat drinken, maar de trek was ook aangewakkerd door de aanrakingen van haar lover.

Hij streelde haar opnieuw en moedigde aan om verder te gaan. Door te eten, iets meer te eten dan ze eigenlijk op kon. Ze vroeg zich af of haar pakje dit wel zou gaan houden. Haar buik was groter dan hij ooit geweest was. Hij bolde ontzettend ver vooruit. De plek van haar navel, tekende zich duidelijk af in haar carnavalspakje.

'Toe', fluisterde hij in haar oor. 'Zeg me hoeveel je weegt.' Ze keek hem opgewonden aan. Het eten maakte haar geil, net als het bier. Ze had nu een blikje van hem gekregen. 'Wat denk je?' Hij keek haar onderzoekend aan. Ze kreeg de indruk dat hij nu haar pakje in gedachten aan het uittrekken was.

Hij liet zijn blik gaan over haar enorme borsten en gigantische buik die eronder zweefde. Hij hing nog altijd niet. De zwaartekracht kon het nog niet winnen van haar eetlust. Haar kont wees een flink eind naar achteren en ook op haar rug vormden zich vetnestjes. Het zag er best een beetje potsierlijk uit in dit pakje dat vorig jaar nog veel te ruim zat. 'Ik denk dat je wel 100 kilo weegt', zei hij.

'Klopt', zei ze. 'Ietsje meer zelfs: 102!' Zijn ogen werden groter van trots omdat hij het juiste getal noemde en omdat ze zelfs ietsje meer woog. 'Maar dat woog je vorig jaar niet.' 'Inderdaad, toen paste ik dit pakje iets beter. Je kijkt nu naar een dikke Minnie Mouse.'

'En het staat je goed', zei hij. Ze moest nog een paar happen nemen, dan was de hele portie kapsalon verdwenen in die grote buik van haar. Ze nam de happen en gulpte de laatste slok bier uit het blikje naar binnen. Wat smaakte dit lekker. Ze schrok van de enorme boer die ze liet. Zijn ogen leken er alleen maar groter van te worden.

Zo gingen ze gearmd naar zijn huis. Daar beleefde ze een bijzondere carnavalsnacht. Alles van haar werd bemind. Het leek niet beter te kunnen. En ze viel in een diepe slaap. De buik vol en het lijf vol van seks.

Het was al wat verderop in de middag toen ze wakker werd. Het hoofd nog vol van de nacht. Het rook heerlijk in huis, naar versgebakken broodjes en ze meende ook iets van taart te ruiken. De deur ging open en hij verscheen met een grote schaal vol lekkere broodjes. 'Je zult wel honger hebben', zei hij met een dikke knipoog. En dat had ze zeker.

Daarna vertelde ze hem over het afgelopen jaar. Hoe ze het eten had ontdekt en dat ze bijna 30 kilo was aangekomen. 'Vorig jaar woog ik rond deze tijd nog geen 80 kilo.' 'Dan is er veel bijgekomen', reageerde hij. Hij pakte haar dikke buik. 'En volgend jaar weer 30 nieuwe erbij.' Ze keek hem met grote ogen aan. 'Wat? Dat is heel veel.'

Hij gaf haar een knipoog. 'Aan je eetlust moet dat wel lukken.' Ze moest erom lachen, want daar kon hij best weleens gelijk in hebben. 'Ik ga het proberen', zei ze met een grote grijs. 'En wie weet...'

EINDE

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)