Groeiende schoonheid (6) - Groeiend voorbeeld

Caroline is een betoverende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent. Aan die smerigheid zal ze nooit beginnen. Voor snackbareigenaren Cees en Marjan is het een uitdaging om haar aan de snacks te krijgen. Maar tevergeefs, Marjan wordt er vooral zelf dikker van.

Groeiend voorbeeld

De aanval van Cees en Marjan leek vooralsnog vooral uitwerking te hebben op het snackbar-echtpaar. Marjan kreeg al aan het eind van de maand geen broek meer over haar heupen. Ze voelde hoe het vet zich nestelde rond haar dijen en het buikje weer wat aangroeide. Het schort leek haar nieuwe figuur alleen maar te benadrukken in plaats van te ontzien. Ook voelde ze hoe haar boezem meer schudde bij de bewegingen die ze maakte.

Even overwoog ze om het wat rustiger aan te doen. De bedoeling leek in de verste verte niet te slagen. Maar ze merkte dat haar oude verslaving best prettig was. Ook voelde het niet slecht om de hele dag door te snoepen. Ze greep tussendoor een marsje of nuts en nam als ze daar zin in had gerust een milkshake. Dingen waar ze eerst juist rustiger aan mee had gedaan.


Ook Cees merkte dat zijn buik sterker begon aan te dikken. Hij stak meer naar voren dan voorheen. Hij kreeg het bloesje niet meer in zijn broek gepropt. Ook de shirtjes kropen omhoog. Hij voelde hoe zijn dikke buik onder het shirtje vandaag stak. Een grote pens koekeloerde over de broekband heen.

En nog weer sterker hing hij over zijn edele delen. Zijn lichaam genoot zichtbaar van het snaaien van kroketten en andere waar. Ook hij twijfelde of dit wel zo'n goed idee was. Het leek vooral hem en Marjan te treffen. Bij hun hulpje gebeurde weinig. Ze at met even lange tanden demonstratief uit de tupperware bak haar salade op.

Zou er dan helemaal geen manier zijn om Caroline een beetje meer plezier aan haar werk te laten beleven? Marjan probeerde al een keertje de nieuwe medewerker te verleiden toch iets te nemen. Zo kon ze zich meer inleven in de klanten. Caroline weigerde en omdat Marjan het zo zonde vond dat het bleef liggen, at ze het zelf maar op. Cees deed hetzelfde met iets meer dwang. Ze nam voorzichtig een paar hapjes, krijste dat ze er zo dik van werd en liet de andere helft liggen.

Eigenlijk wilden ze het opgeven. Het was vergeefse moeite. Ze vonden het wel welletjes. Tot ze ineens hulp uit onverwachte hoek kregen.


Lees deel 7 van Groeiende schoonheid: Hulp uit onverwachte hoek »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)