Bakkersvrouw (6) – Orgasme proeven

Jenny trouwt met de banketbakker Jean. Als hij de bakkerij van zijn baas Luuk overneemt, moet Jenny hem helpen. Jenny moet proeven of het banket goed op smaak is. Het blijft niet zonder gevolgen. Als ze ontdekt dat Jean haar met een heel ander doel laat proeven, krijgt ze geen hap meer door de keel.


Lees eerst het eerste deel van Bakkersvrouw: Even proeven »


Orgasme proeven



Mijn maag knorde, maar ik wilde er niet aan toegeven. Ik at een droog kaakje om mijn hongerige lichaam even het zwijgen op te leggen. De saucijzenbroodjes staarden me verleidelijk aan. Net als die overheerlijke roombroodjes en croissantjes met chocolade erin. Achter hoorde ik de mixer draaien. Jean maakte iets van chocolade. Hij riep me niet.

Als een Pavlov-reactie schreeuwde mijn lichaam om eten. Alles in de vitrine en om mij heen keek me met grote ogen aan: eet me op. Nee, ikke. Nietes, ik wil opgegeten worden. Ik voelde hoe de drang sterker werd dan de wil om af te vallen. Ik kon mij gewoon niet meer houden. De honger en de liefde voor het eten waren gewoon te groot. Ik liep naar achteren.


Jean schrok van mijn onverwachte binnenkomst. Ik had een puddingbroodje in mijn handen. Ik nam net weer een hap van het broodje. De zachte pudding verspreidde zich in mijn mond. Om mijn lippen zat de poedersuiker die bovenop het broodje gelegen had. Hij keek me indringend aan. 'Het spijt me', zei hij snel. Zijn ogen keken naar beneden. De mixer draaide. Ik zag de romige chocolade erin.

'Moet ik niet proeven?' vroeg ik hem. Ik zag zijn ogen opflikkeren van blijdschap. 'Weet je zeker dat je het wilt?' vroeg hij. 'Je wordt er namelijk onwijs dik van. En ik weet niet of je dat wilt.' Ik gaf hem een zoen en greep de lepel. Hij zette de mixer even stil en ik nam een hap. En nog 1 en nog 1. Ik voelde hoe de warme chocolade naar mijn maag zakte. Het voelde overweldigend en heerlijk. Wat had ik hier naar verlangd.

Mijn hele lichaam had geschreeuwd om chocolade. En ik merkte hoe lekker het wel niet was. Al die zachte en romige chocolade zakte naar beneden. Ik hoefde alleen maar te slikken. Wat voelde dit heerlijk. Ik at voor mijn gevoel mijn buik voller dan ooit en hoorde de bel niet eens gaan. Jean liep naar voren om in de winkel een klant te helpen. Terwijl ik doorat en voelde hoe vol mijn maag was.

Ik kreunde en was eventjes gaan zitten. De knoop van mijn broek maakte ik los om wat ruimte te maken. Voor mijn idee had ik nog nooit zo vol gezeten. Ik had de helft van de hoeveelheid chocolade in de mixer, naar binnen gewerkt. Verbaasd tuurde ik voor mij uit. Ik voelde hoe de suiker mijn hartslag wat harder deed bonzen. Het voelde geweldig en ik had dan ook niet in de gaten dat Jean weer bij mij stond.

Hij ging door zijn knieën en masseerde mijn strakgespannen buik. Het leek wel of hij elk moment uit elkaar kon ploffen. Zo vol voelde ik mijzelf. Ik was heel tevreden van de maaltijd en voelde hoe Jean over mijn dikke buik wreef. Het vet zette zich traag in beweging. De spanning verdween een beetje uit mijn maag.

Zijn handen gingen naar mijn borsten. Ze waren overweldigend. Royaal welfde het tietenvet over mijn veel te kleine beha. De enorme borsten schudden zachtjes op de massage van Jean. Hij kneep zachtjes in de borsten. Ze waren zo lekker en gevoelig geworden van die vetheid.

Het schudden in mijn buik zorgde ervoor dat mijn poesje heerlijk nat geworden was. 'Neuk me', kreunde ik. 'Jean, neuk me.' Hij nam me mee naar de deegtafel. Ik boog voorover en hij trok mijn broek naar beneden. De onderbroek voelde nat aan. Mijn billen waren ook ronder en gevoeliger geworden.

Wat voelde het lekker om zijn handen te voelen. Ze knepen in mijn dikke kont. Ook daar was ik aardig aangekomen de laatste maanden. Ik spreidde mijn benen en liet mijn bovenlijf zakken op de werkbank. Mijn volle buik drukte op het tafelblad. Ik voelde hoe vol ik eigenlijk was. Ik spreidde mijn benen een eindje om ruimte te geven voor Jeans pik.

Met mijn onderarmen steunde ik op de werkbank. Mijn dikke tieten kregen alle ruimte en konden zo makkelijk heen en weer schudden. Het vocht droop uit mijn pruim. Ook daar had het nieuwe vet zich genesteld. Ik voelde hoe zijn pik zachtjes in mijn vette poes drukte. Het kutvlees gaf een lichte weerstand. Jean moest wat extra kracht geven om bij mij binnen te kunnen dringen.

Hij stootte. Ik voelde hoe zijn ballen tegen mijn vette reet sloegen. Hij stootte flink door. Het vet rond mijn billen schudde driftig heen en weer. Het was geweldig. Ik merkte dat mijn vette lijf hem enorm opwond. Maar niet alleen hem. Het wond mij ook op. Ik voelde hoe hij zijn handen vastklemde op de dikke bollen die mijn billen vormden.

Ik kreunde steeds harder. Bij elke stoot merkte ik hoe mijn tietenvet heen en weer schudde. Ze gaven helemaal mee met het rammen van zijn harde pik in mijn zachtvette kut. Mijn volle buik drukte op het tafelblad. Het voelde geweldig. Het stoten van Jean masseerde mijn buik en maakte daarmee weer ruimte vrij.

De kleine boertjes die ik liet maakten hem nog meer opgewonden. Hoe hij mij van achteren nam, was werkelijk overweldigend. Hij perste zijn harde pik langs mijn vetkussentjes. Mijn hele lijf kwam in beweging. Vanuit de diepste diepte voelde ik hem opkomen. Hier ontstond iets heel moois. Ik voelde dat hier een orgasme naar boven kwam, die zijn weerga niet kende.

Heel mijn lijf kwam los. Hij naderde helemaal vanuit mijn tenen en trok zo door mijn kut in. Ik voelde hoe Jean het ook niet meer hield en zijn zaad krachtig in mijn binnenste spoot. Vrijwel gelijktijdig kwam alles in mij los. Het voelde alsof ik een oneindige reeks orgasmes had. Ik krijste het uit daar achterin in de bakkerij. 'Ik wil je vetter hebben', hoorde ik Jean roepen. 'Ik laat je alles proeven.' 'Ja', steunde ik nog harder. 'Ja, maak me vetter. Geef me nog meer van al dat lekkers. Ik zal proeven en proeven.'

Lees deel 7 van Bakkersvrouw: Roezemoezen »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)