zaterdag 10 september 2011

Vet bijbaantje (19) – De meeste kilo's - Slot

Gedurende de zomervakantie krijgt Martha samen met Petra de snackbar helemaal onder haar hoede. Petra heeft bijna 100 kilo nieuw vet erbij gegeten sinds Martha bij de snackbar werkt. Martha probeert de laatste 2 weken voor het einde van de zomervakantie 100 kilo aan nieuw gewicht te winnen. Als vakantiehulp Moniek in de weken in de snackbar bijna 50 kilo is aangekomen, willen ze samen 250 kilo halen.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

De meeste kilo'sDe ochtendzon scheen fel de kamer binnen. Tim werd met een schok wakker. Hij had zich verslapen realiseerde hij zich. Het was later dan de bedoeling was. Op zijn horloge zag hij dat het half 11 was. De meiden lagen niet meer op de bank. Tim hoorde praten en giechelen uit de badkamer die wat verderop lag. Hij stond op en liep in de richting van de badkamer. 'Wow, dat is echt ongeloofijk zeg. Moniek!' hoorde hij roepen.

Hij keek naar binnen, de deur stond op een kiertje open. Moniek stond volledig naakt op de weegschaal. Tim zag haar buik majesteitelijk naar voren wijzen. Het zag er bijzonder imposant uit. Hij verbaasde zich erover hoe welgevormd haar ronde buik was. Ze was bijzonder veel aangekomen, besefte hij. De buik bevatte dikke striemen, veroorzaakt door het enorme gewicht dat er in zo'n korte tijd bijgekomen was.


Het zag er bijzonder imposant uit. 'Maar meisje wat ben jij veel aangekomen', hoorde hij Petra zeggen. 'Dat ijs heeft je 53 waardevolle kilo's gebracht. Ik had niet verwacht dat je 132 kilo zou wegen. 5 kilo op een dag is echt ongelooflijk veel.' 'Ik sta ervan te kijken', hoorde hij Martha zeggen. 'Het voelt wel geweldig', zei Petra. Tim zag hoe ze de buik van onderen pakte, een eindje optilde en liet vallen. De buik bolde heel overtuigend naar voren. Hij vormde een enorme ronde bol uit 1 stuk. Het zag er heel anders uit dan de buiken van Martha en Petra.

De 3 vrouwen stonden naakt in de badkamer. Het was de beurt aan Petra. Haar lichaam was werkelijk buitengewoon groot geworden. Zelfs de laatste dagen had het zich aangevuld met nieuwe, dikke en volle vetlagen. Tim kon het zelfs zien, zo door de smalle opening in de deur. Boven haar billen was een enorme vetmassa gegroeid. Hij bewoog bij elke stap die ze zette.

Wat een imposante berg van weelde was er uit deze meid gegroeid. Het leek wel of ze overal zacht en rond was. Tim zag dat de vetmassa die iets boven de billen zat, nog zachtjes bewoog van de stap die ze op de weegschaal had gezet. Haar billen waren enorm groot. Hij kon er bijna geen spleet meer in bekennen. Ook vormde haar buik een enorme vetmassa. Hij wees nog verder naar voren en bestond uit een grote massa aan elkaar geregen putjes. De cellulitis hoopte zich overal op en haar buik was veranderd in een grote massa die ze bijna niet meer omhoog kon trekken met haar handen.

Ze stond op de weegschaal en Martha slaakte een zacht kreetje. Wat hier gebeurde was werkelijk ongelooflijk. De weegschaal toonde het getal 207. Dat betekende dat Petra ook meer dan haar beloofde getal woog. Ze had het zelfs met 2 kilo overschreden. Ook Petra had meer gegeten dan nodig was. Ook Petra was verschrikkelijk hard gegroeid.

Tim bekeek haar nog eens goed door de spleet van de deur. Hij zag hoe Martha trots op de vetmassa klopte. Al het vet sidderde en zette zich in beweging als een kabbelend meertje aan de waterkant. Petra keek om en zag hem ineens staan. Hij schrok. 'Hé Tim, kom binnen joh. Sta niet zo te gluren. Ik weet heus wel dat je naar binnen wilt.'

Hij stapte verlegen naar binnen en met een rood hoofd. Even meende hij dat de blote Moniek een hand voor haar grote borsten wilde houden, maar ze haalde haar armen terug. 'Ach, wat maakt het uit', zei ze. 'Hij heeft ons zo verwend dat heeft hij wel verdiend.'

Tim keek zijn ogen uit temidden van de 3 blote dames. 'We zitten al op 155 kilo met 2 meiden', zei Martha tegen hem. 'Vind je het niet knap?' 'Ik vind het hartstikke knap', zei Tim. '155 kilo is precies het gewicht dat ik moet wegen om samen die 250 kilo te halen', ontdekte Martha opeens. 'Jeetje, dat is wel heel veel zeg.'

Tim zag nog eens goed hoe welgevormd Martha was geworden de laatste dagen. Het leek erop dat ze echt iedere dag dikker was geworden. Haar buik had zich verdubbeld in grote gedurende de laatste weken. Haar billen waren ronder en voller dan ooit. Hier was werkelijk iets heel moois gaande. Hij legde zijn hand achter op haar heup. Precies op de welgevormde lovehandle die een paar weken geleden beduidend minder prominent aanwezig was.

Ze giechelde even. 'Ik durf niet zo goed', zei ze. 'Ik ben best een beetje bang dat het mij niet gelukt is. Ze zette haar voeten op de weegschaal. Tim zag dat op de wreef zich ook vetkussentjes hadden gevormd. De display flikkerde ten teken dat het apparaat nog nadacht welk gewicht op de veer drukte. 'Wat je ook weegt. Ik hou van je', zei hij ter bemoediging. 'Je ziet er echt fantastisch uit.'

Tim merkte dat hij eigenlijk niet van haar af kon blijven. Hij zag hoe heerlijk haar lijf was gegroeid. Ze zag er zo lekker uit. Hier kon je gewoon geen genoeg van krijgen. Ze kon het zelf nauwelijks zien, want ze moest over de zware buik heen zien te kijken. Haar nieuwe gewicht bracht haar nog snel uit evenwicht, merkte ze wel.

Het getal verscheen in beeld: 158 kilo. Dit was onmogelijk! Martha was in 1 dag 10 kilo aangekomen. Ze slaakte een gil. 'Dit is niet waar', riep ze. Ze woog nu 3 kilo meer dan haar ideaal. Het was een ongekend gelukkig gevoel dat door haar lijf stroomde. Ze merkte dat ze er zelfs honger van kreeg. '158 kilo', zei ze. 'Ik ben nu 103 kilo zwaarder dan de dag dat ik hier binnenkwam. Hier staat bijna 3 keer zoveel Martha dan een halfjaar geleden. Ik ben echt vet.' Ze schudde de dikke vetmassa van haar buik. 'Wat is dit mooi.'

Tim was eveneens gelukzalig en knuffelde haar overal. Haar zachte buik pakte hij vast en voelde hoe al het nieuwe vet tevreden nog nasidderde. Wat was dit een mooi resultaat. 'Ik wist wel dat je het kon', zei hij. 'Je bent echt geweldig. Ik ben zo trots op je. Je hebt het echt fantastisch gedaan.'

Petra stond als eerste op. Ze was op de rand van het bad gaan zitten. Haar enorme vetmassa zorgde ervoor dat ze het niet zo lang kon volhouden. Wat hier was gebeurd, hield ze voor onmogelijk. Ze was zelf 100 kilo aangekomen in een halfjaar tijd. Haar vriendin ook en het zomerhulpje was eveneens ruim 50 kilo aangekomen. Ze wogen samen 258 kilo boven het gewicht van een halfjaar geleden. Dit was een geweldige prestatie.

Petra stond daar. Ze praatte snel: 'Kom op dames. Dit moeten we vieren. Bovendien heb ik een razende trek gekregen.' 'Ja, ik rammel', zei Martha. 'Mijn maag knort ook flink', antwoordde het nieuwe mestvarkentje Moniek. Ze liepen in de richting van de keuken met hun naakte lijven. Het wond Tim immens op. Hij liep achter ze aan en haalde nog een slagroomtaart uit de koelkast.

'Ik moet zo weer boodschappen doen meiden', zei hij. 'Dit is het laatste wat ik heb.' 'Ja, dat gaat hard met 3 van die hongerige wolven hier in huis.' 'Zeker', antwoordde Tim. 'Die 258 kilo moet ergens vandaan komen.' Ze lachten allemaal. Moniek stortte zich op haar stuk van de taart. Martha lepelde nog een flinke toet slagroom uit de bak met slagroom die Tim net voor ze opgeklopt had. En Petra smulde haar deel eveneens.

'Op naar de volgende 250', glimlachte ze. Ze wreef over haar immense buik. 'Jeetje, wat ben ik vet', zei ze. 'Ik wil ook zo worden', zei Moniek. In haar stem klonk opwinding. 'Ik ook', zei Martha. 'Kom, dan moeten jullie nog flink dooreten', schaterde Tim. 'Zeker', zeiden Moniek en Martha in koor. 'En het gaat ons lukken ook.' 'Het gaat jullie zeker lukken', antwoordde Petra. 'Het is mij ook gelukt, dus waarom zou het jullie niet lukken.' Ze gaf een dikke knipoog aan Tim. Hij voelde dat hij straks veel te doen had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten