Vet bijbaantje (9) – Vet verlangen

De slanke en atletische Martha heeft een bijbaantje gevonden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra. Martha raakt echt bedreven in de bereiding en het eten van vette snacks. Van Petra leert ze hoe ze haar maag zo effectief mogelijk kan volkrijgen. En dan gaat het heel hard. Haar eerste mijlpijl – 100 kilo – is sneller gehaald dan verwacht. Haar feeder Tim verlangt naar meer.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Vet verlangen


Tim ontwikkelde zich tot een heuse feeder. Tegen zijn eigen verwachting in vond hij Martha met de kilo's mooier worden. Hij merkte hoe gek hij was op haar nieuwe vetrollen. Hij vermaakte zich met het zachte vet dat hij zo lekker tussen zijn vingers door kon kneden.

De groei ging wat hem betreft niet snel genoeg. Het wond hem op om te zien hoe ze zich elke avond volpropte. Hij kreeg het zelfs al voor elkaar om een slagroomtaart te kopen en die helemaal op te voeren. Ze at maar door en leek elke keer een stukje verder te gaan. Het wond hem genadeloos op. Hij wenste haar dikker en probeerde haar de volgende keer nog meer te geven.


Hij dacht eraan hoe ze ronden werd en verlangde naar haar nieuwe rondingen. Zeker ook als hij keek naar Martha's vriendinnetje Petra. Stiekem droomde hij ervan om met de 2 meiden op vakantie te gaan. Hij zou ze dan allebei verwennen en vol voeren tot ze niet meer konden. Hij zag voor zich hoe de volgevreten Petra eruit zou zien. Haar buik zou nog meer zijn opgezwollen. Hij wees nog een eindje verder vooruit dan nu en zou bij het lopen nog sterker schudden.

Zodoende verwende hij Martha meer dan ooit. Zij hapte keurig toe en at haar bordje keurig leeg. Hij volvoerde haar en zag hoe haar lijf zich langzaam ontpopte van een mager meisje in een volslanke vrouw. De volslanke vrouw veranderde vervolgens in een dikke dame. Haar buik welfde meer dan ooit naar voren. Haar borsten rustten op de bolle buik. Ze waren eveneens groter geworden. Ook zag hij hoe haar lijf meer en meer de breedte opzocht.

Tim volgde de veranderingen in het lijf van zijn vriendin nauwgezet. Het kijken naar haar dikke lijf, zorgde ervoor dat het hem zo opwond dat hij haar nog dikker wilde zien worden. Nog vetter en nog voller. Het zien dat ze dikker werd, stimuleerde hem om haar nog dikker te wensen. Hij voegde de daad bij het woord en zette haar bijna 24 uur per dag aan het eten.

Zo zorgde hij ervoor dat als ze 's nachts wakker werd met een hongerige maag, dat hij iets had klaarstaan. Een taartje, een glas volle melk of een bak volvette Griekse yoghurt. Tot zijn eigen verbazing trof hij meer dan ooit een leeg bakje aan de volgende morgen. Ze at het op. Ze gaf hem te kennen dat ze meer honger had dan ooit.

'Weet je dat het echt gek is', vertelde ze hem op een ochtend. 'Ik eet mijn buik tonnetje rond, maar ik heb sneller dan ooit weer een lege maag. Soms zelfs een halfuur nadat ik mij echt helemaal heb volgegeten.' De mededeling wond hem direct op. Hij merkte hoe zijn pik steeg in zijn broek. Hij werd geil en wilde haar nog dikker hebben.

De zomervakantie naderde. Er braken bijna 6 mooie weken aan. Martha gaan werken bij de snackbar. Samen met Petra. Haar ouders vertrokken naar Spanje. De 2 meiden zouden gedurende die periode de snackbar overnemen. Martha mocht gedurende die periode bij Petra in huis. Voor de andere 2 weken had Tim wil plannen, maar hij durfde er niet over te beginnen.

'Kom je ook bij Petra wonen in de vakantie?' vroeg ze op een avond aan Tim. Hij voelde zijn hoofd rood worden. Een wens van hem leek in vervulling te komen. 'Petra stelde het voor. Ze vond het zo sneu voor jou als wij gezellig bij elkaar zitten en jij zo alleen. Er is een kamertje voor ons.'

Wat was dit een prachtige kans. Hier had Tim niet van durven dromen. Martha keek hem guitig aan. Alsof ze wist hoe ze hem kon plezieren. Dit was vele malen mooier dan een weekje met de 2 meiden naar een Grieks eiland. Zeker, ze moesten hard werken. Maar ze konden ook ontzettend veel eten gedurende die periode. Kortom, hier lagen een paar prachtige weken in het vooruitzicht.

Martha lag heerlijk op de bank. Tim zag dat haar buik opnieuw gegroeid was. Ze moest nu echt die 120 kilo naderen. Misschien was ze er zelfs al overheen. Hij kon dat in al zijn opwinding niet zo goed beoordelen. Ze wreef met haar hand over haar volle vet. Dat deed ze dat steeds vaker. Ze vond dat lekker, verklapte ze hem een keer. 'Dat ik dat allemaal bij elkaar gegeten heb. Ik ben daar best trots op.'

Nu lag ze half op de bank. De buik viel enigszins bloot. Tim zag hoe immens groot hij weer geworden was. Martha nam de shake die hij voor haar gemaakt had. De anderhalve liter volle melk, slagroom, roomijs, aardbeien en suiker, deden haar goed. Het zorgde er ook voor dat ze bijna gelijk in slaap viel. De golf aan calorieën vermoeide haar vrijwel meteen. Ze sliep ook meer sinds ze dikker was. Dik zijn maakte moe, wist Tim.

Terwijl ze zo op de bank sliep, fantaseerde Tim over de 6 weken die in het verschiet lagen. Hij zou volgende week eens kijken of hij de meiden kon trakteren op een lekkere 10 dagen naar een Grieks eiland of zo. De buik van Petra was overweldigend. Alleen al de aanblik wond hem ontzettend op. Martha betekende veel voor hem. Hij hield van haar. Maar hij mocht ook wel genieten hoe andere meiden dikker werden.

Hij wist hoe hij beide meiden zou proberen te verleiden nog meer te eten dan ze al deden. Tegelijkertijd aten ze al ongelooflijk veel. Het kon bijna niet meer. Ze waren namelijk al het grootste gedeelte van de dag bezig met eten. Het vet groeide aan hun lijven terwijl je ernaar keek. Tim wist dat ook Petra in een recordtempo aankwam. Ze groeide een flink eind voor haar vriendin uit.

Haar buik schudde meer en meer bij het lopen. Haar borsten rustten zo mooi op de volle vetmassa van haar bovenbuik. Ook had hij eens gezien hoeveel Petra kon verstouwen. Hij was iets eerder dan de bedoeling was om Martha op te halen. Petra zat achterin de zaak aan een immens bord dat vol lag met frikadellen. Tim wist niet wat hij zag, maar de rust en kalmte waarmee ze die enorme hoeveelheid vlees naar binnen werkte. Haar maag moest flink opgerekt zijn.

Inderdaad, daar lag iets moois in het verschiet, dacht Tim terwijl hij naar zijn volvette vriendin keek. Ze was in slaap gevallen. Hij legde een dekentje over haar heen en kuste haar. 'Word maar lekker vet', fluisterde hij. 'Heel vet.' Ze snurkte een beetje. Haar dikke buik bewoog zachtjes op haar ademhaling. Hij staarde naar al dat nieuwe vet en probeerde zich voor te stellen dat ze even dik was als Petra.

Lees deel 10: Vakantiewerk »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)