donderdag 18 augustus 2011

Vet bijbaantje (12) – Meer taart eten

Gedurende de zomervakantie krijgt Martha samen met Petra de snackbar helemaal onder haar hoede. Tim voert zijn vriendin goed vet en neukt zijn heerlijk vet geworden vriendin. Als Petra naakt de kamer binnenkomt voor een stukje taart, weet hij niet wat hem overkomt.

Lees eerste het eerste deel van Vetbijbaantje: Goed doorbakken »


Meer taart etenPetra kreeg van Martha een groot stuk taart van de halve taart die nog op de tafel stond. Ze nam zelf de rest. Ook een niet onaanzienlijk deel. Ze keek daarbij de hele tijd naar de dikke Petra. Ze was verbaasd. Wat zag haar vriendin er prachtig uit. Ze kon zich niet voorstellen dat geen enkele man daarvan zou houden.

Ze zaten heel dicht naast elkaar op de bank. Petra had het zich makkelijk gemaakt. Haar ene been lag in kleermakerszit op de bank. Het andere stond gewoon op de grond. Daarmee drukte ze haar grote buik wat omhoog. Het zag er werkelijk adembenemend uit. Het bracht niet de ontspanning in het lichaam van Tim. Zijn pik groeide en werd bij elke hartslag harder.


Het ontging Petra ook niet. Ze keek verlekkerd naar die harde lul. Martha daarentegen liet zich niet afleiden door de pik die zojuist nog haar klitje gekieteld had. Ze voelde hoe het dikke lijf van Petra tegen haar aandrukte. Ze keek met grote bewondering naar het grote lichaam. Zo zag je er dus uit als je een kilo of 40 meer woog dan zij momenteel woog. Het zag er werkelijk adembenemend uit.

Petra at haar stuk taart. Ze keek erg uitdagend in de richting van haar vriendin. Plots viel er een stukje taart met slagroom op haar buik. Martha zag het. 'Je knoeit een beetje taart', zei ze. Zonder dat ze er erg in had, gleed haar hand in de richting van het stukje gebak. Ze wreef met haar vinger over de blote buik om het op te pakken.

Martha voelde het vet van die enorme buik. Een klein beetje drukte ze in het vet. Het was zacht en gaf een beetje mee. Wat voelde dit geweldig. Ze wist niet wat haar overkwam. Ze legde haar hele hand op Petra's buik en voelde hoe de enorme vetmassa zachtjes meedeinde. Hij was warm en zacht. Het vet bewoog lichtjes mee met de beweging van haar hand. Martha liet haar hand wat verder zakken. Ze wreef over de navel, die diep in het vet verscholen lag. Alsof het de krater van een flinke vulkaan was.

Tim zag hoe zijn Martha haar vriendin Petra streelde. Het wond hem op. Ademloos keek hij toe hoe de 2 langzaam in een liefdesscène terechtkwamen. Petra legde op haar beurt de hand op de dikke vetrol die over haar heupen liep. De lovehandle voelde eveneens zacht aan. Petra dacht eraan dat een halfjaar geleden hier nog de botten uitstaken. Nu voelde het allemaal zo vol. Ze besefte dat dit het werk was geweest van haar vader en moeder. Zij had hier de laatste weken aan mogen bijdragen.

De monden gingen naar elkaar toe. De dikke lijven drukten tegen elkaar. Ze zoenden elkaar. Tim keek verlekkerd toe en zag hoe het vet ineen gedrukt werd. Het zag er adembenemend uit. Zijn pik bleek nog groter te kunnen worden. Hij voelde hoe alle geilheid zijn lul binnentrok. Het spel van de 2 vrouwen ging verder. De vingers zakten naar beneden en drukten naar binnen tussen de benen.

Martha kreunde van de opwinding. Ze voelde hoe haar vriendin tegen haar aan drukte. Al dat vet voelde zacht en vol aan. Haar dikke vriendin wond haar op. Ze keek snel opzij en zag hoe het Tim opwond. De gluurder. Ze wist wel dat hij ook wel op het vet van Petra geilde. Ze zag hoe hij met zijn lul speelde. En met grote ogen in hun richting keek.

Petra stopte even met zoenen en keek in de richting van Tim. 'Kom je meedoen?' Hij liet zich dat geen 2 keer zeggen. Het vet van de 2 meiden drukte overal om hem heen. Petra hapte naar zijn dikke lul. Haar lippen omklemden zijn liefdespaal. Hij voelde hoe haar tong met zijn eikel speelde.

Zijn handen gleden over Petra's grote borsten. Ze hingen voorover en voelden zwaar aan. Hij hield meer dan een hand aan tietenvet vast. Zijn hand ging verder naar beneden en tilde de vetmassa van haar buik een stukje op. Dit voelde immens en zwaar aan. Wat was dit een enorme hoeveelheid vet. Hij besefte dat Petra zich de maanden sinds Martha's komst in de snackbar helemaal had laten gaan.

Ze was ontzettend gegroeid. De onderbuik was niet alleen vooruit gegroeid, hij had ook de breedte opgezocht. In een volle, brede band, lag hij half op haar been. Haar bovenbuik was een brede band geworden die tussen de dikke borsten en de onderbuik mooi naar voren welfde. Het zag er allemaal erg indrukwekkend uit en voor Tim voelde het even overweldigend.

Martha was bij hem komen staan en zoende hem. Zijn andere vrije hand bood hem de gelegenheid om met zijn vingers haar klitje te bestrelen. Het voelde zo heerlijk zacht aan om met zijn vingers bij haar binnen te dringen. Het vet was ook hier aangegroeid en maakte de liefdesschacht een tikkeltje nauwer. Het maakte hem vooral nog zachter.

Het pijpen van Petra stopte, ze kroop bij zijn oor en fluisterde in zijn oor: 'toe neuk me'. Hij voelde hoe zijn pik nog harder zwol en de geilheid hem nog sterker veroverde. Hier was iets moois gaande. Tim vroeg zich dan ook af of hij droomde. Het leek er verdacht veel op. Tim ging op de bank liggen. Petra ging bovenop hem liggen.

Hij voelde hoe zijn stijve pik haar zachte liefdesschacht voorzichtig binnengleed. Het was overweldigend hoe zacht het allemaal voelde. Haar dikke lijf hing half over hem heen. Martha was met haar vette kut boven zijn hoofd gaan zitten op haar knieën. Zodoende kon hij haar kut lekker likken. Het was overweldigend.

Al dat vet om hem heen. Het was een geweldige ervaring. Langzaam schoven de vette lijven over en om hem heen. Hij kon nauwelijks ademen. De vette kut van zijn lief hing helemaal over hem heen. Hij voelde overal het zachte en warme vet om hem heen. Het drukte overal en schudde zachtjes heen en weer. Elke vetrol bewoog bewoog en overal drukte het vet in en op. Tim wist niet wat hem overkwam. Hier was iets moois gaande.

Het ritme van de liefde bracht ze alledrie langzaam tot een hoogtepunt. Het leek Tim al of het op hetzelfde moment was dat hij in Petra spoot en dat Martha eveneens tot een hoogtepunt kwam. Hij proefde de lichaamssappen in zijn mond. Hoe heerlijk voelde dat zachte kutje met de mond. Achter hem hoorde hij Petra tot een hoogtepunt komen. Ze kreunde en maakte hoge gilletjes. Wat een overweldigende indruk.

Wat later lagen ze alledrie uitgeput naast elkaar in bed. 'Ik heb honger', zei Martha. Petra knikte bevestigend. Zij kwam eveneens om van de honger, meende ze. 'Ik maak wel wat klaar', zei Tim. Hij liep naar de koelkast en haalde er een flinke homp kaas uit. De meiden verslonden het en hij bracht ze nog een halve slagroomtaart als toetje. Pas toen die weggewerkt was, vielen de 2 meiden in een diepe slaap.

Terwijl Tim zo tussen zijn dikke liefdes in lag, besefte hij wat een geluksvogel hij was. Zo levend in een vetorgie. Met 2 vrouwen die in omvang zo hetzelfde waren en zo van elkaar verschilden. Het leven was goed. Wat hield hij toch van dikke vrouwen. Hij zou zijn best doen om zijn geluk nog groter te maken. Dat dit grote geluk in de groeiende omvang van deze 2 meiden school, hielp hem om fantaserend in slaap te vallen met een mooie droom. Morgen zou hij ze nog dikker krijgen dan ze al waren.

Lees deel 13: Mestvarkentjes »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten