Vet bijbaantje (11) – Meer vet

Martha raakt bedreven in de bereiding en het eten van vette snacks. Gedurende de zomervakantie krijgt ze samen met Petra de snackbar onder haar hoede. Het samenzijn van de meiden onder de hoede van feeder Tim heeft wel de nodige gevolgen. Ook voor het vakantiehulpje Moniek.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Meer vet



Ze werkten alweer een paar weken samen. Voor de drukke momenten kregen ze hulp van Moniek. Petra gaf Moniek tussendoor allerlei lekkernijen zag Martha. Ze had het aanvankelijk niet zo in de gaten. Tot ze op een dag zag dat het shirtje van Moniek echt veel te kort was. Ze vroeg aan het meisje wat er aan de hand was. Haar buik kroop steeds onder het shirt vandaan. 'Ik denk dat het shirtje te heet gewassen is', zei het meisje.

Martha lette eens extra op wat Moniek allemaal naar binnen werkte. Tot haar grote verbazing zag ze hoe Petra de hele dag door voerde. Allerlei vettigheden en zoetigheid werden Moniek toegestopt. Ze at het allemaal keurig op. Geen wonder dat dit niet lang onopgemerkt kon blijven. Moniek werkte nu een week of 4 in de snackbar en was duidelijk een kilo of 10 rijker geworden.


Gelukkig zag haar lief Tim dit allemaal niet gebeuren. Hij had het al zwaar genoeg. 's Avonds probeerde hij de meiden nog eens vol te voeren. Ook maakte hij de lekkerste ontbijtjes klaar. Het verbaasde Martha dat vooral Petra gretig van de vette maaltijden van haar vriendje Tim genoot. Hij zag haar gewoon ter plekke groeien.

Woog Petra aan het begin van de vakantie, zeker een kilo of 150. Ze had zich ondertussen opgewerkt tot een kilo of 170. Als het niet meer was. Dat kwam niet alleen door de gretigheid waarmee ze het ontbijt van Tim verslond. Het was ook te wijten aan de enorme hoeveelheden eten waaraan ze zich de rest van de dag laafde. Hier was een meisje bezig zichzelf in een hoge staat van dikte te eten.

Tim zag het allemaal aan met dezelfde gretigheid waarmee Petra zich vol at. Hij vond haar er geweldig uitzien en wond er geen doekjes om. Voortdurend gaf haar haar complimenten. Dan gaf hij haar gelijk wat extra's om te eten. Petra begon ondertussen meer en meer het postuur van een iemand met zeer veel overgewicht aan te meten. Haar buik was enorm gegroeid gedurende de laatste weken. Als ze zat waren haar knieën amper meer te zien. Op haar schoot lag een grote ronde bal: haar bolle buik.

Ze leefden nu een week of 5 zo en op een avond kwam Martha in het huis boven de winkel. Tim zat heerlijk op de bank en keek iets op televisie. Het regende buiten. Over een uurtje zou Petra de zaak sluiten. Martha hijgde van de trap die ze had moeten bestijgen. Ook was ze volgegeten. Ze had nog even snel samen met Petra een doos kroketten weggewerkt. De royaal met saus overladen vleesbommen waren heerlijk geweest. Ze voelde hoe strakgespannen haar buik stond. Hij wees bol naar voren, zo boordevol met eten zat hij.

Daarna hadden ze zich nog heerlijk gelaafd aan een ijssorbet van softijs. Speciaal voor de gelegenheid aangevuld met slagroom en aarbeiensaus. Vooral het vruchtenextract vormde een flinke boost calorieën wist Martha. Het ijs had haar nog voller gemaakt en ze voelde zich overvol. Toen ze eindelijk boven was, wachtte Tim haar op met een enorme slagroomtaart.

'Toe neem een hapje', smeekte hij. Hij kon ook wel zien hoe vol ze was. Ze voelde hoe veel ze gegeten had. Haar maag stond strakgespannen. Daar kon niks meer bij, vreesde ze. Hij keek haar zo verleidelijk aan en de taart zag er zo geweldig uit. 'Anders word je nooit zo dik als Petra', zei hij. Hij keek er ondeugend bij. Ze merkte dat de opmerking haar opwond, want ze had heus wel gezien hoe Tim – haar Tim – naar haar vriendin keek. Hij werd geil van haar enorme pens. Dat zag ze ook wel.

Martha nam een hap van de taart die hij haar voerde. Ze voelde hoe vol haar maag was en dat hij nog voller werd van taart die Tim haar gaf. Ze merkte ook hoe de vrije hand van Tim over haar buik streelde. 'Je wordt mooi dik', zei hij liefkozend. Bij het woord 'dik' raakte ze nog meer opgewonden. Haar hele zware lijf smeekte om bemind te worden. 'Pak me', hijgde ze in zijn oor. 'Neem me.'

Tim liet zich dat geen 2 keer zeggen. Hij trok haar strakzittende bloesje los en greep de vetmassa vast. Wat voelde dit heerlijk. Dit nieuwe vet dat ze zich de laatste weken weer had aangemeten. Het stond haar zo mooi, zo vol en zo lief. Zijn pik werd nog harder. Hij merkte hoe zijn lul bijna uit zijn onderbroek scheurde van geilheid.

Ze nam nog een grote hap van de taart, terwijl zijn vingers haar slipje binnengleden. Ze voelde onwijs nat. Hij trok het slipje naar beneden en voelde hoe zacht haar dijen van binnen waren. Wat voelde dit geweldig. Het leek wel of het hier elke dag zachter en voller werd. Dit lichaam smachtte en smeekte om bemind te worden.

Langzaam liet hij zijn harde pik bij haar naar binnen glijden. Het zachte vet maakte plaats voor zijn keiharde geilheid. Wat voelde dit geweldig. Tim merkte hoe zacht haar kutje van binnen was geworden. Ook hier groeide zijn liefje. Ze werd ook in het intiemste plekje dik. Het vet nestelde zich rond het klitje en maakte alles daarmee nog gevoeliger.

Martha kreunde. Het leek of elke keer dat Tim bij haar binnen kwam nog geiler was. Het vet maakte alles nog gevoeliger. Alles stond strakgespannen en maakte haar onwijs geil. Ze nam elke stoot die Tim haar gaf, met liefde aan en voelde hoe haar hele vette lijf sidderde. Wat voelde dit geweldig. Ze voelde even heel gelukkig.

Ze krijste het uit op het moment dat ze klaarkwam. De laatste stoot voelde zo geweldig. Tim voelde hoe zijn zaad in haar spoot. Het kutje van Martha nam de extra calorieën gretig tot zich. Het leek wel of ze onverzadigbaar was ook aan die kant. Tim voelde hoe het klitje nog nasidderde van genot. Terwijl hij nog eens goed keek naar haar heerlijke lijf, hoorde hij de deur van de kamer opengaan.

Ze keken allebei naar de deuropening en zagen daar het volle postuur van Petra staan. Even wisten ze niet wat ze moesten zeggen. Petra stond daar in vol ornaat. Helemaal naakt en liep in hun richting. 'Ik had ook wel zin in een stukje taart', zei ze verlegen. Tim verbaasde zich hoe vol haar lijf was. Ze was werkelijk ontzettend mooi vet. Hij wist niet goed wat hij moest zeggen, maar gelukkig doorbrak Martha de stilte. 'Neem gerust een stuk. Ik heb eigenlijk ook best trek gekregen.'

Lees deel 12: Meer taart eten »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)