zaterdag 30 juli 2011

Vet bijbaantje (7) – Vet voorbeeld

De slanke en atletische Martha heeft een bijbaantje gevonden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra. Martha raakt echt bedreven in de bereiding en het eten van vette snacks. Dat blijft niet zonder consequenties. Zeker als ze van Petra leert hoe ze haar maag zo effectief mogelijk kan volkrijgen.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Vet voorbeeldHet bezoek aan het toilet voelde als een bevrijding voor Martha. Het zoemen van de vibrator bracht haar in extase. Ze liet de staaf in haar binnenste glijden. Onderwijl wreef ze over haar volle buik. Het voelde goed. De navel deinde zachtjes mee met het ritme waarmee ze over haar buik wreef. Haar buik begon groot te worden, zag ze. Ze voelde met haar vrije hand over de vetmassa die was ontstaan. Hier had ze ooit de ribben kunnen voelen. Nu lagen ze verstopt onder een dikke laag spek. Spek die ze in een paar maanden tijd bij elkaar had gegeten.

Ze voelde verder langs haar lovehandles in haar zij. Het vet viel een eindje over haar heupen heen. Zwembandjes noemden ze die vetrollen, wist ze. Ze kon hem al vastpakken tussen haar vingers. Ze droomde dat hij groter zou worden. Tim had haar zwembandje heel liefkozend smulrol genoemd. Ze vond het ook een mooie naam. Hij zou eraan kunnen zien of ze de laatste tijd gesmuld had.


Martha merkte dat het trillen van de vibrator een prettige uitwerking op haar had. Zeker ook omdat haar lijf zo goed gevuld was. Het was voldoende voor haar om haar buik nog iets op te tillen. Ze hing half achterover, een beetje onhandig in de wc. Hierdoor kon ze niet overal even goed bij, maar het was genoeg om zichzelf tot een hoogtepunt te brengen.

Ze kwam opgelucht terug. Het was prettig geweest. Haar haren moesten misschien nog een beetje wild uitzien, maar ze zag er netjes genoeg uit. Ze trok haar schort iets aan. Haar buik kwam daardoor nog duidelijker in beeld en leek nog groter te zijn geworden. Petra hielp een klant. Martha zag de enorme bovenbenen van haar vriendin. Ze drukten tegen elkaar terwijl ze daar stond.

Nadat de ergste drukte weg was, vond Martha het tijd om haar vriendin eens flink te verwennen. 'Nu is het jouw beurt.' Ze zocht naar het zakje met de kroketjes. Er zaten er nog 15 in. 'Kun je die allemaal op?' vroeg ze. '15 is wel veel', antwoordde Petra. 'Ik wil het proberen, maar dan moet jij aan het einde van de dag wel opeten wat er nog over is aan hamburgers en saté.' Dat vond Martha wel een idee.

Ze liet de 15 kroketjes in het vet zakken. En pakte zelf alweer een reep snickers omdat ze gewoon zin had in iets zoets. De kroketjes waren snel klaar. Martha liet een flinke hoeveelheid zelfgemaakte mayonaise in een schaaltje vallen. Het bord was overvol met de kroketjes. Daarnaast presenteerde Martha ook nog een schaaltje met de mosterd. Ze wist dat de mosterd net zo calorierijk was als de mayonaise.

Petra ging dapper op de stoel zitten. Ze leunde iets achterover en startte toen. Ze begon rustig, alsof ze alle tijd van de wereld had. Martha keek met bewondering naar haar vriendin. Ze merkte dat ze zelf veel te snel begonnen was. Je moest het lichaam voldoende kans geven zich te vullen. Petra doopte elk kroketje in de saus. Soms likte ze de saus met haar tong van het korstje en doopte ze het kroketje opnieuw in de saus. Dan nam ze een hap. Niet te groot. Het kleine kroketje dat Martha soms in 1 hap naar binnen had gewerkt, kreeg bij Petra soms wel 3 of 4 bites.

Martha merkte dat ze alweer trek kreeg in iets lekkers. Ze nam nog een snicker uit het schap. Het chocolade drong haar mond binnen. Wat was dit verschrikkelijk lekker. Hier kreeg ze gewoon geen genoeg van. Ondertussen zag ze hoe Petra haar 10e kroketje naar binnen werkte.

Hier gebeurde iets moois. Petra had nog altijd de kalmte in het eten. Ze at niet sneller of rustiger. Hetzelfde tempo. Martha zag dat haar vriendin hier echt van genoot. Ze moest dit vaker doen met eten dat bijna weggegooid moest worden. Dat zag Martha wel. De kalmte waarmee ze at, demonstreerde dat Petra wist hoe ze haar maag zo vol mogelijk kon krijgen.

Er lagen nog 4 kroketten op het bord. Petra pakte het glas volle melk. Even traag als trefzeker klokte ze het hele glas leeg. Ze gebaarde naar Martha dat het glas weer gevuld moest worden. Een zacht boertje verliet haar mond. Te beschaafd om op te merken. Petra hield even haar hand voor haar mond en pakte daarna de volgende kroket.

Ze doopte hem diep in de mayonaise. Ze likte de mayonaise van het topje af, maakte hem zo zacht en doopte de kroket opnieuw in het bakje met mayonaise. Het zachte vlees zoog ze uit de kroket. Martha zag hoe haar vriendin genoot van de kroket. De volgende verdween ook in haar mond. Martha fantaseerde hoe haar vriendin nog vetter zou worden en ze woog al zoveel. Het nieuwe glas volle melk zette Petra aan haar lippen en ze dronk het glas in 1 teug leeg.

Nog 2 kroketjes waren er. Martha meende nu te bespeuren dat Petra nu wel moeite kreeg om de kroketjes op te eten. Ze doopte de uiteinden nog vaker in de mayonaise en likte het er nog steeds vanaf. Ze nam nu tussen 2 happen een slok melk. Het laatste kroketje ging er dan ook nog vele malen langzamer in. Toen ze hem weg had, liet Petra een harde boer. 'Zo die zit', zei ze tevreden.

Ze hing een eindje achterover en wreef over haar enorme lichaam. Haar buik leek 2 keer zo groot te zijn geworden. Haar maag was ontzettend opgezwollen. Ze toonde haar blote buik aan Martha en wreef tevreden over het vet. 'Ik was even bang dat het niet ging lukken. Zou je mijn buik even willen masseren?' Martha voelde hoe strakgespannen de huid van Petra stond.

Zachtjes wreef ze over de enorme vetmassa die de buik van Petra vormde. 'Hoeveel weeg je eigenlijk?' vroeg Martha met bewondering voor het grote lijf dat Petra bij elkaar had gegeten. Ze schudde de vetmassa heen en weer. Het voelde zacht en warm tegelijk. '142 stond er vanmorgen op de weegschaal. Ik ben de laatste maanden een beetje veel aangekomen. Geloof ik.'

Petra's stem klonk loom. Het vele eten drukte de energie uit haar enorme lichaam. 'Ik ga even liggen', steunde Petra. '15 kroketten is zelfs voor mij heel veel. Ik heb nog nooit zoveel in 1 keer op.' ze kreunde lichtjes toen ze opstond en naar achteren liep.

Martha was erg blij dat haar vriendin naar achteren ging. Precies op dat moment kwam een groep klanten binnen. Ze hielp deze mensen netjes en schoof zelf ook nog een extra portie friet naar binnen. Hoe snel zo'n gevulde maag leeg was. Dat was onvoorstelbaar, vond Martha. Terwijl ze zo boven de frituur hing, wist ze het zeker. Zij wilde ook zo dik worden en zou zich elke dag helemaal volstoppen. Net als Petra.


Lees deel 8: Vet 100 kilo »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten