Vet bijbaantje (8) – Vet 100 kilo

De slanke en atletische Martha heeft een bijbaantje gevonden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra. Martha raakt echt bedreven in de bereiding en het eten van vette snacks. Van Petra leert ze hoe ze haar maag zo effectief mogelijk kan volkrijgen. En dan gaat het heel hard. Haar eerste mijlpijl – 100 kilo – nadert met rasse schreden.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Vet 100 kilo


Het was nauwelijks een weekje nadat ze het wedstrijdje met Petra had gedaan. Martha voelde hoe haar buik groter en groter werd. Ook voelde ze haar borsten die uit de huid leken te springen. Ze deden pijn. Het leek op de tijd waarin ze borsten kreeg. Dezelfde spanning voelde ze nu in haar borsten. Ze groeiden en dat deed pijn.

Ze werd ook ontzettend verwend. Tim schotelde haar elk moment van de dag de lekkerste dingen voor. Hij zorgde er de hele tijd voor dat er altijd iets te snaaien was. Binnen handbereik lagen de lekkerste verrukkingen. Ze snoepte de hele dag door. Maar het hoogtepunt viel toch wel in de avond. Ze hanteerde dan de techniek van het trage eten, zoals Petra die geleerd had.


Het was alweer het einde van de week. Martha had de avond ervoor in de snackbar gewerkt. Petra's moeder, Corrie Peters, vond dat ze er goed uitzag. 'Je was zo'n mager scharminkel toen je hier binnenkwam. Je hebt nu wat vet op de botten.' Martha meende een lichte trots in de stem van de uitbaatster te horen.

Af en toe schoof Corrie haar ook wat lekkers toe. Dan vroeg ze of Martha trek in iets had. Ze at zelf ook geen geringe porties. Toen bleek dat een doosje frikadellen moest worden opgemaakt, deed ze even enthousiast mee. Martha verorberde er 8, maar Petra's moeder Corrie wist er ook wel raad mee. Ze verslond de 9 die nog over waren. Royaal overgoten met mayonaise, ketchup en currysaus.

De vreetpartij waarmee ze samen met Corrie de avond had afgesloten, bleef niet zonder gevolgen. Martha stond de volgende morgen op de weegschaal. Ze keek over haar enorme buik heen in de richting van de digitale teller. Het scorebord noemde Tim dat. Hij stond naast haar en leek minstens zo nieuwsgierig te zijn als zij.

Haar billen voelden zwaar aan. Haar bovenbenen schuurden tegenwoordig tegen elkaar aan bij het lopen. Ook voelde ze dat heel haar lichaam aan het groeien was. Zo verbaasde ze zich over haar dikker geworden vingers. Of haar vollere wangen en haar dikkere bovenarmen. Alles leek groter en vetter te worden.

Het moest ook wel. Ze leek de hele dag aan het eten. Als ze in het weekend in het frietkot werkte, was ze echt de hele dag aan het eten. Op school kreeg ze tussen de middag allerlei lekkere dingen toegestopt van Tim.

Ze tuurden samen naar de display van de weegschaal. Wat zou erop staan? Martha durfde ergens niet te kijken. Misschien zou ze teleurgesteld zijn. Het rode lichtje flikkerde nog als teken dat de weegschaal nog nadacht. Het duurde langer dan ze wilde. Tim werd ook ongeduldig.

Eindelijk flikkerden de lichtjes op. Ze moest iets voorover buigen om over haar zware buik heen te kunnen kijken. Ze keek nog eens goed en was verbaasd over het getal dat op het 'scorebord' verscheen. Tim trommelde trots op haar billen. Ze trilden zachtjes door het ritme van zijn handen. '103', stamelde hij. 'Je bent in 1 week bijna 10 kilo aangekomen.'

Inderdaad een kleine week eerder, gaf de weegschaal 93,5 aan. Nu stond er werkelijk het afgeronde getal 103,0 op de teller. Eigenlijk kon ze het niet geloven. Het klonk te onwerkelijk. Maar ze was nu echt een meid van boven de 100 kilo geworden. Het voelde alsof ze echt een overwinnig geboekt had. 'Dat moeten we vieren', zei Tim.

Hij haalde een fles champagne tevoorschijn. 'Man ik moet nog werken', zei ze. 'Dat is pas over een paar uurtjes. Het kan wel. Bovendien krijg je er nog wat bij te eten.' Hij toverde een halfuurtje later een mand warme croissantjes tevoorschijn. Royaal overgoten met zachtgeworden nutella. Ze verslond de croissantjes. De fles champagne werd over haar heen gegoten en een deel dronken ze samen op.

De bubbels stegen haar wel een beetje naar het hoofd, terwijl ze over een paar uurtjes moest gaan werken. De cheesecake die hij daarna presenteerde was erg machtig. Tot haar eigen verbazing at ze hem helemaal op. Moe van de grote calorieën die haar maag te verstouwen kreeg en de champagne die naar het hoofd steeg, viel ze in slaap op de bank.

Een paar uurtjes later maakte Tim haar wakker. Hij bood haar een bodempje eten aan. Ze had immense honger, merkte ze. Het leek wel of haar maag steeds sneller die grote hoeveelheden eten de baas kon. Ze voelde hoe de trek haar lichaam weer veroverde.

Ze at snel de speciale snickertaart die Tim in tussentijd voor haar gemaakt had. Het recept had hij op internet gevonden. Een Engelse kok had het bedacht. Hij had hierover flinke kritiek gekregen. De cake voor kinderen zou een heuse caloriebom zijn.

Dat was het inderdaad, merkte Martha. Wat een zoetigheid. Ze smulde ervan en voelde hoe vol haar maag weer was in de auto op weg naar de snackbar. Tim bracht haar. Het werd meer en meer een gewoonte. Ze hoefde zich nog nauwelijks te bewegen. Wat haar vette lijf weer ten goede kwam.

Ze genoot ervan hoe de autogordel in haar nieuwe vet sneed. Duidelijk tekenden zich zo de nieuwe contouren van haar dikke lichaam zich af. De gordel drukte onderin haar volle buik samen waardoor hij nog dikker leek dan hij was. Ook haar borsten toonden zich nog duidelijker en voller aan de buitenwereld. 'Hier zit nu een meisje van 103 kilo naast je', zei ze tegen Tim. Ze streelde speels over zijn bovenbenen. Hij stuurde de straat in waar de snackbar stond. 'Zullen we daar 120 van maken?' De auto stopte. Ze waren er. 'En dan 140?' vroeg hij. 'En dan 140', antwoordde ze overtuigend.

Ze stapte door de achterdeur naar binnen. Petra wachtte haar al op. Zo moet ze worden, dacht Tim. Hij zag het vette lijf van Petra naast zijn liefje. Zij was zelfs al een eindje over het nieuwe streefgewicht van Martha heen. Het verbaasde hem hoeveel verschil die 40 kilo maakte.

Petra was beduidend breder dan Martha. Vergeleken bij Petra was Martha een slanke den. Petra's buik stak een flink eind naar voren en hing ook beduidend verder naar beneden. Haar benen waren heel vol. Tim zag hoe haar vet schudde bij elke minimale beweging die haar lijf maakte. Het leek wel of ze dubbel zo breed was. Haar heupen werden omringd met dikke vetkussens aan beide zijden.

Toen Petra zich omdraaide zag Tim hoe welgevormd haar billen niet waren. Daarbij vergeleken was de kont van Martha zo plat als een dubbeltje. Op de rug schenen zware vetkwabben door het strakke shirtje heen. Tim zag dat Petra duidelijk veel te kleine kleren aan had. Hij kreeg in de gaten dat zijn Martha niet de enige was die groeide.

Ga maar lekker aan de slag en eet je goed vol, dacht hij terwijl de 2 meiden naar binnen gingen. Er wachtte een mooie werkdag vol lekkernijen en vette snacks. Dat ging helemaal wel goedkomen. Ze zou de 140 zonder moeite halen. Tim probeerde zich een voorstelling hoe Petra er dan zou uitzien bij gelijke groei. Hij voelde hoe zijn pik hard werd in zijn broek. Bij elke hartslag zwol zijn lul harder op.

Lees deel 9: Vet verlangen »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)