zaterdag 23 juli 2011

Vet bijbaantje (5) – Vet verliefd

De slanke en atletische Martha heeft een bijbaantje gevonden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra. Martha raakt echt bedreven in de bereiding van vette snacks. Ze begint er zelfs van te houden. Dat blijft niet zonder consequenties en ze past haar kleren niet meer. Dan besluit Martha rigoureus te gaan lijnen. Tot ze Tim tegenkomt. Hij verleidt haar niet alleen in de liefde.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Vet verliefd


De dagen erna leefde Martha in een wolk van verliefdheid. Wat was dit prachtig. Ze moest vaak aan Tim denken als ze de mandjes friet in het vet liet zakken. Ze dacht helemaal aan hem terug als de mandjes omhoog kwamen en ze perfect gebakken friet in het mandje zag liggen. Ze proefden zo knapperig en bevatten precies de juiste hoeveelheid zout. Wat was dit lekker zeg. Ook de andere producten wist ze heerlijk te bereiden. Ze merkte dat de klanten enthousiast werden en zich heerlijk lieten gaan. Ook gaf ze adviezen die sommige klanten zelfs opvolgden.

Zo kwam er elke middag een jonge vrouw in de zaak, die een dubbele portie saté bestelde met een portie friet. De vrouw was best mollig, bezat volle borsten, een dikke kont en een klein buikje. Op een middag vroeg Martha haar of ze het niet lekker zou vinden als Martha naast haar saté ook een satéburger zou maken. 'Nou, dat sla ik niet af', zei ze verlekkerd.


Martha ging even flink aan de slag met een broodje, pindasaus, wat taugé en sla en dan de kipsaté erop. Het zag er waanzinnig lekker uit, zat nog niet in het assortiment van het cafetaria en de vrouw at het met veel genoegen. De weken erna at de vrouw, die Simone heette, naast een dubbele varkenssaté ook 2 broodjes van Martha. Corrie vond de broodjes ook goed smaken en stelde voor om ze in het assortiment op te nemen. De broodjes vonden gretig aftrek onder de bezoekers.

Inmiddels bood Tim haar regelmatig tussen de middag een vette lunch aan. Hij wilde van haar horen hoe ze het vond. Terwijl ze aan het eten was keek hij haar voortdurend aan. Ergens had Martha het idee dat het hem opwond als ze aan het eten was. Ook bestelde hij iedere keer wat meer en stimuleerde haar om nog iets extra's te nemen. Zo zat ze bijna elke middag met een ontzettend volle maag, die eigenlijk op barsten stond, bij de middagcolleges.

Het kon niet onopgemerkt blijven, want als ze in de snackbar werkte, gingen er ongemerkt snel een satéburger of 4 à 5 naar binnen. De kroketjes bleven populair en vaak nam ze tijdens het werk een grote beker milkshake als verkoeling boven die hete frituur. Ze werkte nu bijna een halfjaar bij de snackbar en haar lichaam had een transformatie ondergaan. Haar borsten waren van een kleine cup C verandert in een flinke cup D. Haar kont deinde flink heen en weer bij het lopen en haar bovenbenen schuurden tegen elkaar bij het lopen. Ze was ook in de breedte behoorlijk gegroeid en zelfs haar bovenarmen leken wel forser te zijn geworden.

Maar het meest opvallend was toch wel haar buik geworden. Die was werkelijk ongekend geworden. Was ze een maand of 3 geleden nog een mollige verschijning, nu schoof een grote buik voor haar uit. Hij was heel rond geworden en hing al over haar broekband heen. Ze kreeg er geen normale broek meer overheen en liet hem dan maar wat hangen over de kleren. Zo had ze wat meer ruimte, al gleed de broek zo sneller van haar kont af. De buik vormde een grote, ronde massa, maar hij leek zich ook al op te splitsen in tweeën, een eindje boven de navel.

Na het eten van de lunch bij de snackbar, samen met Tim, met wie ze bijna elke middag naar de snackbar ging, merkte ze dat hij naar haar buik keek. Ze vroeg hem of hij het niet erg vond dat ze zo dik geworden was. Ze vertelde over haar baantje bij de snackbar en dat ze zo was gaan houden van het vette eten. Ze sportte nu helemaal niet meer en zat 's avonds het liefste voor de buis met een zak chips. Haar vriendinnen gingen nog wel met haar om, maar dat was meer omdat zij met de knappe Tim omging. Ze maakten vaak opmerkingen over haar dikte en dat Tim dat echt niet zou waarderen.

Tim vertelde dat hij haar juist heel mooi vond geworden. Dat haar dikte hem opwond. Ze had zo'n mooie buik gekregen en hij viel voor haar dikke billen. Ergens vond hij het prachtig dat ze nog altijd aan het dikker worden was. Dat ze zo genoot van het eten en zich helemaal liet gaan. Ook dit keer was ze weer voller dan ooit. Ze schoof zichzelf los van het tafeltje. Haar buik liet niet veel ruimte meer tussen stoel en tafel. 'O, je bent zo'n schat Tim', zei ze. Hij gaf haar weer wat snoep, die ze heerlijk at. Wat was het toch lekker om met een volle maag nog wat zoetigheid te eten.

Buitengekomen begonnen de 2 te zoenen. Ze voelde hoe Tims hand gleed onder haar jas door en tussen het stof van haar bloesje kroop en lekker op de dikke lovehandle rustte die tegenwoordig van haar buik naar haar kont liep. 'Hoeveel weeg je eigenlijk?' fluisterde hij zachtjes in haar oor. 'Dat zou jij wel willen weten he?' glimlachte ze terug. 'Wil je nog een beetje aankomen, voor mij? Dan kom je bij me wonen en dan zal ik je heel de dag verwennen.' Ze voelde zich wegsmelten en merkte dat het haar opwond.

Die avond haalde Tim haar op van haar werk van de snackbar. Hij had haar gevraagd zich nog even goed vol te eten voor sluitingstijd. Haar maag stond op barsten zo had ze zich nog tegoed gedaan aan een heerlijke maaltijd. Ze zoenden elkaar innig in de auto. Ze voelde hoe geil hij was. Zijn broek bevatte een bobbel. 'En?' vroeg hij haar. Ze had zich die middag sinds lange tijd weer gewogen. '91', antwoordde ze. '91?' vroeg hij verbaasd. 'Hoeveel is dat niet?' Ze rekende snel en schrok zelf van haar antwoord. 'Dat is 36 kilo in een halfjaar.' 'Jezus', zei hij. 'Dat is 6 kilo per maand. Dat is echt ongelooflijk veel. Ik ben trots op je.'

Ze zoenden intens en ze voelde hoe zijn hand over haar nieuwe aanwinsten gleed. Zachtjes speelden zijn vingers met de lovehandles en daarna gleden ze over haar dikke buik, grepen de vetmassa van onderen en speelden met het nieuwe vet. 'Je bent zo...' zuchtte hij. 'Zo...' en zijn broek ging open, een enorm stijve pik wees naar voren. Ze deed onhandig haar broekje naar beneden. Ze voelde hoe zijn harde pik naar binnen gleed en zachtjes heen en weer pompte. Haar nieuwe vet sidderde, haar hele dikke lichaam sidderde. Zo voelde ze hoe hij haar liefdevol nam.

Bij hem thuisgekomen werd ze volgestopt met chocolade en verwende hij haar opnieuw tot in de kleinste hoekjes. Hij speelde met haar buik, als ze zat, gleden zijn handen over haar forse rug en pakten zijn handen de grote borsten. Hij kon ze nauwelijks vasthouden met één hand, zo waren ze gegroeid. Dan merkte ze hoe zijn pik weer groeide in zijn broek en gaf ze hem het verlossende antwoord met een intense vrijpartij.

Het was opwindend hoe zijn handen over haar nieuwe lijf gleden. Haar huid voelde zo sensitief doordat het nieuwe vet de huid zo strakgespannen had. Op haar buik zaten dan ook wat stretchmarks, omdat hij zo snel was gegroeid de laatste maanden. Ze vond het heerlijk als hij haar van achteren nam, op z'n hondjes, dan voelde ze hoe haar buik heen en weer schudde op zijn stoten. Ook haar grote borsten die dan zo mooi gingen hangen schoten dan alle kanten op.

Lees deel 6: Dromen van 100 kilo »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten