De revanche (28) – Vet feest

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Sandra is smoorverliefde op Bas, maar Nicole gaat met hem uit. Als Nicole een weekje naar de stad gaat om dingen te regelen, staat ineens Bas in de tuin. Een vurige passie ontvlamt. Als Nicole terugkomt, ziet Sandra dat haar vriendin dikker is geworden. Bas maakt het uit met Sandra. Sandra ontdekt dat Nicole de nieuwe vlam is. Ze uit haar woede op haar vriendin. Alles komt goed en Bas wil graag een feestje voor de dames organiseren.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vet feest


De dagen vlogen voorbij en alles werd weer zoals het was. De meiden spendeerden meer tijd dan ooit aan eten en aankomen. Nicole won kilo op kilo en was snel weer een kilo of 20 zwaarder. Ze was weer even zwaar als in de tijd dat Sandra haar tegen het lijf liep in het park. Bas kwam geregeld over de vloer. Met elkaar hadden ze er openhartig over gepraat. Ook Bas vertelde over zijn grote liefde voor Sandra. Hij zei dat hij nog altijd een zwak had voor Nicole. Zeker nu ze weer molliger werd, maar dat hij merkte dat het gewoon klikte tussen hem en Sandra.


Sandra en Bas lagen op een avond heerlijk in bed. Ze keken televisie en Bas voerde Sandra onderwijl vol met een zak chips, en nog een en nog een. 'Sandra, zullen we zaterdag een feestje organiseren?' vroeg Bas haar. 'Een feestje?' vroeg Sandra terug. 'Ja, gewoon een lekkere feestje bij het zwembad, met wat vrienden erbij. Een hapje en een drankje. Gewoon voor de gezelligheid.'

Sandra keek hem bezorgd aan. 'En Nicole dan?' vroeg ze. 'Nou, als jij haar nu een beetje weet op te vrolijken. Misschien komt ze dan ook. Ik nodig wat vrienden /uit. Ze heeft bekijks genoeg. Het is een mooie meid, die de laatste weken weer aan schoonheid gewonnen heeft.' Hij gaf Sandra best een vieze knipoog. Sandra moest erom lachen. 'Vind je?' vroeg ze. 'Als je het maar laat om er met haar vandoor te gaan.' 'Daarom wil ik ook een feestje organiseren', zei Bas. 'Dan heeft ze wat anders te zien dan mij.' Hij stelde Sandra verder gerust. 'Laat het allemaal maar aan mij over. Ik zal het allemaal regelen, met hapjes en drankjes en zo.'

De feestavond naderde en Sandra hield zich bezig met het gezellig maken van het zwembad. Ze liet allerlei planten bij het zwembad neerzetten en regelde gezellige tafeltjes en zitjes. Ook kwam er mooie verlichting en werd alles rond het zwembad mooi versierd. Bas liet een grote barbecue aanrukken en bestelde veel te eten. Het zou een gezellige tropische avond worden. Sandra had speciaal voor het feest een jurk gekocht. Hij was alweer een maat groter. 'Je eet sneller dan je kleren slijten', zei Bas. Of nog erger: 'Je kleren zijn al gekrompen nog voor je ze voor het eerst hebt gewassen.'

Nu probeerde Sandra om Nicole warm te maken voor het feest. Ze had er niet veel zin in. 'Ik heb geen goeie kleren', zei ze eerst. Sandra trok Nicole uit haar bed en haalde een oude jurk van haar tevoorschijn. 'Deze pas ik niet meer, maar jij moet hem wel aan kunnen', vond ze. Sandra haalde een jurk tevoorschijn die ze maar korte tijd gedragen had. Ze paste er allang niet meer in, maar haar vriendin zou hem nog goed aan moeten kunnen. Het was een ongelooflijk mooie jurk. Ze hadden de jurk gekocht toen ze voor het eerst sinds tijden weer naar de stad gingen.

'Ik peins er niet over', strubbelde Nicole bij het zien van de jurk. 'Kom op, armen in de lucht, probeer het', Sandra gebaarde naar haar vriendin. 'Het is een mooie jurk. Ik weet zeker dat hij je goed staat.' Met weerzin hief Nicole haar armen in de lucht en mompelde iets. Sandra trok de jurk over haar mollige armen. Hij sloot mooi rond de volle heupen van Nicole. De borsten wezen fier in de stof vooruit en de buik bolde mooi naar voren in de jurk. Op de plek van de navel, was de stof iets minder strak, waardoor je Nicole's prachtige goed zag zitten.

Want Nicole was de laatste week opnieuw flink aangekomen, Dat kwam ook omdat Bas haar hiertoe had aangemoedigd. Ze hadden nog af en toe met elkaar gepraat, Hij vond het vervelend voor haar dat hij uiteindelijk voor Sandra gegaan was, maar hij voelde gewoon veel liefde voor haar. Nicole had uiteindelijk het eetpatroon van haar vriendin helemaal overgenomen en leek van 's morgens vroeg tot 's avonds laat alleen maar te eten. Vooral haar buik en billen bloeiden daar flink van op. De buik van Nicole was mooi rond, uit een stuk, niet opgeslitst zoals bij Sandra het geval was. Het vet sidderde als ze liep. En als de dames naakt gingen zwemmen, kon je goed zien dat Nicole weer helemaal opbloeide. Ze leek het gewicht van haar vriendin op te gaan zoeken.

Terwijl Nicole de jurk aan had, droeg Sandra haar op om te gaan zitten. 'Dan maak ik je extra mooi', zei ze. Sandra maakte haar vriendin prachtig op. Het werd een heuse vlam, zo mooi was ze nog nooit geweest. Als Sandra net klaar is met haar vriendin, klinkt de deurbel. Sandra waggelt met haar grote lijf naar de voordeur. Bas gaf haar een enorme knuffel en ze zoenden elkaar innig. 'He Bas', zei ook Nicole die even om de hoek keek. Ze tuurde langs hem heen. 'Waar is iedereen?' 'De rest komt zo', zei hij geruststellend.

Ze zetten de laatste dingen klaar voor de barbecue. 'Vind je het niet mooi geworden?' vroeg Sandra trots. 'Zeker weten', antwoordde Bas. Hij zag dat Sandra nog flink aangepoot had om alles nog gezelliger te maken. Het zwembad lag temidden van sfeervolle plekjes met gezellig licht en veel hapjes en drankjes in de buurt. De barbecue stond mooi in het midden en trok duidelijk de aandacht. Bas bracht hem op temperatuur en als de eerste gasten kwamen, kon het vlees op het vuur. Bas keek om zich heen alsof hij iets zocht. 'Waar is Nicole?' vroeg hij aan Sandra. 'Ik denk dat ze moed aan het verzamelen is. Ze had niet zoveel zin.'

'Hallo', in de deuropening stond een heel knappe man. 'He, leuk, je bent er', zei Bas en hij begroette de man. Hij was wat gespierder dan Bas en oogde heel vriendelijk. Sandra keek goed om zich heen, maar ze zag niemand anders. 'Zijn dit alle gasten die je hebt uitgenodigd?' Bas knikte bevestigend. Inderdaad dit waren alle gasten die hij had uitgenodigd.

Bas liep naar de man toe, gaf hem een hand, gevolgd door een stevige omhelzing. Daarna liep hij met de man naar Sandra. 'Sandra, dit is Kees, mijn neef. Kees, dit is Sandra, het mooie meisje waar ik je over verteld had.' Sandra gaf de knappe verschijning een beetje zenuwachtig een hand. 'Hallo Kees. Leuk je te ontmoeten.' Ze voelde zich een beetje ongemakkelijk door de situatie die was ontstaan. Kees's ogen flikkerden op toen hij haar van zo dichtbij zag. 'Jeetje Bas. Wat een stoot. Ze is nog mooier dan je mij hebt verteld. Je bent wel een geluksvogel zeg.' Bas grinnikte een beetje schaapachtig naast zijn neef. Hij had blijkbaar veel over haar verteld, concludeerde Sandra snel. Hij was echt trots op haar.

Sandra's bolle wangen bloosden van verlegenheid. Zulke complimentjes had ze niet vaak gekregen van een man. Ze bedankte hem voor al die mooie woorden, wel een beetje verlegen. Kees zag er heel goed uit. Hij leek een beetje op Bas, was misschien wel een tikkeltje knapper. Hij had een mooie brede lach en toonde zich heel geinteresseerd. Kees moest even oud zijn als Bas. Hij zag er in elk geval even oud uit en was ietsje groter dan zijn neef.

Sandra was een beetje zenuwachtig. Ze schonk Kees een glaasje champagne in en was eventjes met hem aan het babbelen met de neef van Bas. Na een tijdje kletsen, had Sandra het gevoel dat ze uitgehongerd was. Ze was die middag al bezig geweest alles klaar te zetten en had al niet zoveel gegeten. Haar maag knorde nu en het leek of ze ieder moment van de honger zou bezwijken.

Ze onderbrak het gesprek met Kees. 'Het spijt me', zei ze verontschuldigend, 'maar ik ga iets te knabbelen halen.' 'Ga je gang', antwoordde Bas. 'Neem lekker wat van het buffet.' Er lag eten uitgestald voor een feest waar tientalle mensen goed van zouden kunnen eten. Sandra worstelde zich uit haar stoel. Haar zware lijf wilde niet meer zo makkelijk uit de diepe stoelen. Toen ze stond, liep naar de tafels met eten. Bas en Kees liepen achter haar aan.

Bas legde flink wat stukken vlees op de barbecue voor Sandra. Ondertussen was hij aan het praten met Kees. 'Wow,' zei Kees tegen zijn neef. 'Je hebt geen woord gelogen. Wat heb jij een mooie vriendin.' Ze keken naar hoe Sandra haar borden volschepte met de salades en andere lekker hapjes op de tafels. 'Weet je dat ik eigenlijk stinkend jaloers op je Kees', vervolgde Kees. 'Goed gedaan neef.' Hij klopte op Bas's schouder.

Beide heren keken hoe Sandra zich volledig stortte op het buffet. Ze ging helemaal op in het eten dat daar lag uitgestald. Zodoende had ze helemaal niet in de gaten dat de twee mannen haar uitvoerig aan het keuren waren. Sandra vulde haar bord tot op de nok toe vol en was al aan het snoepen terwijl ze haar bord nog vulde met eten van de tafels. Subtiel at ze al wat lekkere dingen van het bord. Ze vond het allemaal zo lekker wat er op tafel lag en ze had zo'n honger. Al staand genoot ze reeds van het lekkers op haar bord.

De mannen keken hoe ze verder liep en haar halflege bord opnieuw vulde. Ze droeg een zeer stijlvolle en grote jurk. Hij was ontzettend groot, maar sloot mooi rond haar dikke lichaam. Haar buik was uitermate groot en stak fors vooruit in de jurk. Hij kwam erg mooi uit in de stof. Hij wees niet alleen een flink eind naar voren, maar was ook meer en meer in de breedte gegroeid. Met de weken was hij ronder en ronder geworden. Hij had zich gerond tot een heuse berg van welvaart, maar hij bleef met de tijd er prachtig uit zien.

Ondanks dat Sandra enorm dik was geworden, leek haar schoonheid daar niet voor hoeven in te boeten. Ze zag er mooier uit dan ooit. Haar wangen waren mollig en staken welvarend en mooi bol uit haar gezicht. Haar onderkin was weer een eindje naar beneden gegroeid, maar het zag er allemaal prachtig uit. Het leek wel of elke kilo haar nog mooier maakte, besefte Bas. Hij merkte dat zijn neef dezelfde mening was toebedeeld.

'Heb je even?' vroeg Bas aan Kees. Hij stond op en liep naar de barbecue om de stukken vlees om te draaien. Daarna ging hij naar Sandra. 'Waar is Nicole eigenlijk?' vroeg hij haar. Sandra's ogen werden groot van schrik. Ze slikte de hap eten in haar mond weg. 'O, mijn God.' Ze werd even stil en keek Bas indringend aan. 'Heb je dit geregeld voor Nicole, schatje?' 'Euh, ja', zei Bas met een onschuldige lach op zijn gezicht. Sandra lachtte eventjes, zette haar bord neer en gaf hem een dikke zoen. 'Heb je een momentje?' vroeg ze. Ze worstelde zich omhoog uit de stoel en waggelde in de richting van het huis. Onderweg passeerde ze Kees. 'Ik ben zo terug', zei ze terwijl ze de schuifdeur van de kamer opende.


Lees deel 29: Vette liefde op het eerste gezicht »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)