De revanche (22) – Vet verliefd

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Sandra is smoorverliefde op Bas, maar Nicole gaat met hem uit. Van verdriet gaat Sandra alleen maar meer eten. Als Nicole voorstelt weg te gaan, smeekt Sandra dat ze blijft. Daarom vertrekt Nicole een weekje naar de stad om dingen te regelen om daarna definitief bij haar vriendin in te trekken. Dan staat ineens Bas in de tuin en ziet de blote Sandra liggen bij het zwembad.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vet verliefd



'Wat kom jij doen, vreemdeling?' vroeg Sandra met een lichte frons op haar gezicht. Ze probeerde haar gevoelens te negeren en zeker niet aan Bas te laten zien. 'Nou, ik kwam even langs om te kijken of Nicole al thuis was', antwoordde Bas.

Bas was eveneens in een shocktoestand. Hij kon gewoon niet geloven dat dit vette meisje dat voor hem in de stoel lag, inderdaad Sandra was. Het was vrijwel onmogelijk dat het magere scharminkel van een halfjaar terug en deze aantrekkelijke mollige, of beter: dikke meid, dezelfde Sandra was. Toch klonk haar stem hetzelfde en zag haar gezicht er weliswaar veel dikker en mooier uit, maar het was dezelfde.


Sandra merkte dat haar tepels stijf omhoog stonden. Ze probeerde ze te bedekken met haar handdoek, het ging nauwelijks, omdat haar grote lijf moeilijk te verbergen was onder het veel te kleine stukje handdoek. Ook door de stof heen priemden de tepels duidelijk omhoog, zag ze zo snel. 'Wat heb je gedaan?' vroeg ze terwijl ze haar dikke bovenarmen subtiel over haar borsten heen probeerde te leggen. Er klonk een lichte trilling in haar stem.

Bas zag de stijve tepels, probeerde er geen aandacht aan te besteden, wat erg moeilijk was. Haar borsten waren erg mooi gevormd, de groei was er goed gaan zitten. Hij liet zo achteloos mogelijk een zin uit zijn mond ontglippen. 'Ik heb niet veel gedaan. Een beetje werken, een beetje boodschappen doen, dat soort dingen. Niks bijzonders eigenlijk.'

Vanaf het moment dat hij het dikke meisje in de strandstoel had zien liggen, kreeg hij een erectie. Hij kreeg er de controle niet over en merkte nu dat hij ook voor anderen niet te negeren zou zijn. Hij deed zijn best om het verborgen te houden, maar het lukte moeizaam. Zijn pik stond rechtop in het strakke sportbroekje dat hij droeg en anderen konden het ongetwijfeld zien. Bas kreeg in de gaten dat Sandra het zag en hij probeerde zo te gaan zitten dat het niet meer zo opviel.

Het was een tijdlang doodstil. Zwijgzaam zaten de twee in de stoelen bij het zwembad. Ze wisten eigenlijk allebei niet zo goed raad met de situatie waarin ze terecht waren gekomen. Was het enerzijds een droom, anderzijds heerste de zenuwen bij beide. De seksuele spanning spatte van beide af en de energie schoot over en weer.

'Ik wist niet dat je hier nog was', zei Bas. 'Nicole heeft nooit verteld dat je hier was', zei Bas tegen Sandra. 'Heeft ze dat niet verteld? Dat is niet zo aardig van haar', antwoordde Sandra. 'Waar heb jij je mee bezig gehouden?' Bas vroeg het met grote verwondering en nieuwsgierigheid in zijn stem. Hij vroeg zich af wat er in godsnaam gebeurd moest zijn dat het magere scharminkel van een halfjaar geleden veranderd was in aantrekkelijke vrouw met enorm overgewicht die nu in de stoel lag.

'O, ik heb een beetje rondgehangen', gaf Sandra als antwoord op de vraag van Bas. Ze begon een beetje zenuwachtig aan een stukje stof van haar stoel te friemelen. Bas schoot ineens te binnen dat hij de doos met donuts had meegenomen. 'Ik heb wat meegenomen', zei hij. Hij hield de grote doos met donuts omhoog. 'Je weet dat ik die dingen niet eet', zei Sandra met zacht sensuele stem. 'Ik ben op dieet. Ik probeer een paar kilo kwijt te raken', zei ze erna.

Bas keek naar de dikke vrouw die in de stoel zat. Ze had dikke armen en benen. Een enorme buik lag op haar schoot en hij zag de grote borsten, die op de buik rustten. Hij zag de grote keuze aan junkfood en snoep op het tafeltje naast de luierstoel liggen. Meer dan de helft was al verorberd en in de dikke buik van Sandra verdwenen. De lege chipszakken die her en der naast de stoel lagen, waren hier het levende bewijs van. 'Oke', dacht Bas.

Bas boog zich in de richting van de strandstoel waarin Sandra lag. Hij opende doos en haalde er een donut uit. Hij zette de donut aan haar lippen. Sandra rook de sensuele geur. Hier was alles mee begonnen en zonder aarzeling hapte ze in het zoete deeg. Wat was dit lekker. Verrast als ze zelf was door deze onverwachte actie, liet ze een zachte zucht. Met een gezicht dat het midden hield tussen schuldgevoel en begeerte, nam ze de volgende hap. Ze kreunde zachtjes. Bas voerde haar de rest van de donut en Sandra liet zich weer in de stoel zakken.

Ze verloor zichzelf in het genot van de overheerlijke donut. Oncontroleerbaar kreunde ze zachtjes bij het kauwen en ze begeerde de volgende, die Bas in haar mond stopte. Sandra was ontzettend opgewonden, zo opgewonden was ze zelfs de laatste maanden niet geweest. Elke nieuwe ervaring van eten en masturberen had haar tot grote hoogte gebracht, maar wat ze nu voelde, had ze nooit zo gevoeld. De combinatie van het heerlijke eten en het gevoed worden door de meest begeerde man, bracht haar regelrecht in de zevende hemel.

Na een paar donuts - de doos was halfleeg - hield Bas het niet meer, daarom trok hij zijn shirt uit. Zijn gespierde bovenlijf verscheen voor Sandra. En zij kon het helemaal niet meer houden. Ze wierp de handdoek weg en liet hem op haar zitten. Hij kustte haar hartstochtelijk en proefde de zoetheid van de donuts in haar mond. Hij voelde de passie van haar tong en merkte dat zijn pik nog harder werd. Zo hard was hij nog nooit geweest. Hier kwam heuse passie los en ontvuurde zich de liefde in de strandstoel bij het zwembad.

Hij voelde haar zachte lichaam, dat werkelijke overal dik was geworden. Sandra voelde hoe lekker haar vet elke streling opnam. Hoe gevoelig was haar lichaam niet geworden door al dat eten. Het deed haar verlangen naar meer. Meer seks en meer eten. O, dit moment dat wilde ze vaker voelen, oneindig vaker. Wat hier gebeurde was nooit eerder gebeurd. Ze voelde hoe zijn pik bij haar binnengleed en dat haar klitje bij elke beweging sidderde. Dit was liefde, o nee, dit was geilheid, dit was begeerte. Wat voelde dit heerlijk. De zevende hemel omhelsde haar. Sandra hoopte vurig dat dit nooit meer zou stoppen...

Lees deel 23: Vette liefde »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)