De revanche (21) – Vet alleen

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Nicole heeft een date met Bas gehad en gaat meer en meer met hem weg. Dat doet Sandra veel verdriet waardoor ze juist meer gaat eten. Ze groeit met de dag. Als Nicole voorstelt weg te gaan, smeekt Sandra dat ze blijft. Daarom vertrekt Nicole een weekje naar de stad om dingen te regelen om daarna definitief bij haar vriendin in te trekken.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vet alleen


Ergens vond Sandra het wel fijn dat haar vriendin een paar dagen weg was. Ze begon zich zelfs een beetje beter te voelen. Ze hoefde niet meer de hele dag de verhalen over Bas aan te horen. Het hielp haar om wat neutraler naar de situatie te kunnen kijken. Ze had haar bed verlaten en was nu in en rond het huis te vinden. Natuurlijk omdat ze alleen was, kon ze goed naakt blijven rondlopen. Ze hield ervan om naakt te zijn en de kleren die ze een paar weken eerder had gekocht, pasten haar moeilijk.


Ze moest toch flink gegroeid zijn de laatste weken. Sandra merkte dat het moeilijker begon te worden om te lopen. Haar lopen begon meer op waggelen te lijken. Ze kreeg in de gaten dat de laatste weken in bed, haar conditie weinig goed had gedaan. Ze was snel buiten adem en haar gezicht werd bij de minste of geringste inspanning knalrood. Ook zweette ze snel. Het was genoeg om de trap op te klimmen om flink te transpireren en te hijgen.

Een flinke zwemsessie zou haar wel goed doen, bedacht ze. Zo kon ze toch ook wat aan haar conditie doen. Daarom wandelde Sandra even later met een grote doos vol snacks en lekkers naar het zwembad. Ook had ze een roman mee. Ze had zin om lekker te liggen lezen na het zwemmen. Haar recente gewichtsaanwinst had zich vooral geconcentreerd rond de buik. Deze was dan ook heel erg fors geworden. Hij hing een flink eind naar beneden, gedeeltelijk al over haar schaamdeel. Bij het lopen, of waggelen is een beter woord, schudde hij bij elke stap heen en weer. Het voelde bij haar klitje heel sensitief, merkte Sandra. Als het vet schudde werd haar klitje iets bewogen, wat best lekker voelde.

Sandra kwam bij het zwembad. Ze trok een ligstoel en een tafeltje vlakbij het water. Het eten en het boek legde ze op het tafeltje. In de stoel wierp ze de handdoek. Ze ging aan de rand van het zwembad staan en zag haar majestueuze lijf in het water weerspiegeld. Haar enorme hoeveelheid vlees begroette het water met een harde klap. Het water vloog meters de lucht in, maakte de stoel die toch een eindje van het water af stond enigszins nat. Daarnaast golfde het water nog lang na over de rand van het zwembad heen. Ze zwom naar de kant en wachtte tot het water weer rustig was geworden. Ze liet haar dikke armen over de rand van het zwembad heen leunen en voelde hoe het vet omhoog gedrukte werd door het water. Ze dreef zonder dat ze echt hoefde te zwemmen. Wat was dit geweldig. Dit had ze nog nooit beleefd. Ook liet ze het water lekker over zich heen spatten.

Na een klein halfuurtje had Sandra genoeg van het zwemmen. Ze probeerde twee keer om zich op te trekken uit het water. De tweede keer lukte het. Haar gezicht was rood van de inspanning en ze was buiten adem. Ze stond even stil om weer op adem te komen. Daarna pakte ze de handdoek om zich af te drogen en ze liet zich met een plof zakken in de ligstoel. Ze lag nog niet, of in haar hand hield ze al een zak chips vast en maakte ze een fles cola open. Daarnaast opende ze haar boek. Ze lag lekker te lezen, te eten en te drinken. Langzaam zakte ze weg in de droomwereld van het boek. De prins op het witte paard die het verhaal kwam binnenwandelen en de prinses die een liefdevolle kus kreeg op haar mond. En meer dan dat... De zak chips was op en werd gevolgd door een tweede en een marsje voor tussendoor. Er lag meer dan genoeg te eten op het tafeltje naast haar.

Bas was al enige tijd niet meer in het huis geweest, zeker een halfjaar niet meer en besloot om er langs te gaan. Hij leefde in de veronderstelling dat Nicole weer terug was van het bezoek aan de stad. Nadat hij had aangebeld en klopte op het raam, hoorde hij helemaal niks. In de veronderstelling dat Nicole wel achter bij het zwembad zou zijn, liep hij achterom. Hij kwam bij het zwembad en zag een heel dik meisje liggen in de ligsotel. Hij keek nog eens goed, want dit meisje kende hij niet. Ze zag er goed uit. Haar dikke buik welfde mooi omhoog en hij zag haar grote borsten rusten op de buik. Het meisje was een boek aan het lezen, en ondertussen bungelde haar hand in de familiezak chips.

Hier wilde Bas wel het fijne van weten en hij liep door. Dit was een buitenkansje en hij voelde dat dit een heel interessante middag voor hem kon worden. Hij werd enthousiast. Hij liep naar de ligstoel en had de doos met donuts die bij altijd meenam als hij de dames bezocht. Hij stond vlak bij het meisje en zei heel zachtjes: 'hallo'. Sandra keek net de andere kant op en schrok zich rot. Ze vloog overeind en probeerde de handdoek over haar blote lijf te trekken. Ze keek naar Bas, half opgelucht, en zei: 'Jeetje. Je laat me schrikken. Wil je dat nooit meer doen.' Bas verontschuldigde zich en hij besefte dat de dikke vrouw die voor hem stond, Sandra was. Dit was Sandra die haar dikke lijf in de stoel liet zakken. Jeetje, de vrouw die altijd zo fanatiek sportte, die opmerkingen had over elk grammetje vet, ze was zelf enorm vet geworden. Hij wist niet wat hij zag.

Hier zat een dikke dame van wie de rondingen wel heel goed gevormd waren. Bas probeerde het dunne meisje van eerder voor de geest te halen. Het lukte hem nauwelijks. Zeker ook omdat ze werkelijk heel mooi was geworden.

Sandra zat in de stoel en beefde nog na van de schrik. Bas had haar echt heel erg doen schrikken. Ze voelde haar hart helemaal in haar keel kloppen van de schrik. Aan de andere kant merte ze dat zich heel warm voelde van binnen. Het kloppen in de keel was ook van de spanning die nu ontstond. Ze stond oog in oog met haar droomprins.

Bas zag er beter uit dan ooit. Deze man was dan wel heel lang hier niet geweest, hij was nooit uit Sandra's gedachten verdwenen. Ze had vaak over hem gefantaseerd als met een volle maag in bed lag en speelde met zichzelf. Hij was vertrouwd geworden in al haar dromen. Hij had haar praktisch genegeerd, leek geen enkele interesse te hebben in haar. Het had haar begeerte aangewakkerd.

De man die ze eigenlijk had opgegeven, van wie ze dacht dat hij onbereikbaar voor haar geworden was. Hij stond nu oog in oog met haar. De gedachte vervulde haar met emoties. Hier stond haar droomprins. Hij keek haar aan en leek een en al oog voor haar. Hij negeerde haar niet. Het wond haar op, haar gezicht kleurde en ze voelde zich warm worden. Ze werd er een beetje beverig van na de schrik en eigenlijk ging ze weer vertwijfeld in de stoel zitten, nadat ze de handdoek zoveel mogelijk over haar blote lijf had gelegd.


Lees de extra aflevering (deel 22): Vet verliefd »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)