De revanche (17) – Vette scheur

Wat vooraf ging: Nicole en Sandra gaan naar het vakantiehuisje van Sandra om Nicole te laten afvallen. Als Sandra het eten ontdekt, draaien de rollen om. Sandra wordt het vette varken en Nicole is de slanke den. Nicole mest haar vriendin verder vet. Ze wil nog 1 keer Sandra zien in haar eigen vette jurk. Nicole neemt haar vriendin mee naar het zwembad in de achtertuin voor wat rekoefeningen.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vette scheur


De meiden liepen naar beneden en gingen naar het zwembad in de tuin. Nicole stelde voor om voordat ze een duik zouden nemen eerst wat rekoefeningen te gaan doen. Ze gingen zitten met gestrekte benen op de grond om voorover te buigen naar hun tenen. Sandra probeerde het ook. Ze zuchtte, steunde en kreunde. Ze kwam nauwelijks verder dan haar knieën, terwijl ze een paar weken geleden met gemak haar tenen kon bereiken met haar vingers.

Sandra duwde haar hoofd wat verder naar voren, maar ze kreeg het niet voor elkaar. Haar immense borsten en overweldigende buik beletten haar om haar hoofd ook maar iets in de buurt van haar benen te krijgen. Sandra's mollige normaal witte wangen stonden knalrood van de inspanning. De meiden stonden weer op. De volgende oefening was om te staan en vanuit de staande houding eveneens voorover te buigen. Ook nu was het de bedoeling dat ze hun tenen raakten.

Nicole keek al met een strenge blik in de richting van Sandra. Hoe vaak had haar vriendin haar met deze oefening gemarteld. Nu boog zij voorover en tikte lenig haar tenen aan. Oke, haar buikje zat wel een beetje in de weg, maar ze had nog net genoeg lucht en ruimte om de tenen aan te kunnen raken. Bij haar vriendin gebeurde het tegendeel. De buik hing als een grote ballon tussen haar benen en de rest van haar lichaam in. Haar armen kwamen nauwelijks verder dan haar knieën. Haar wangen stonden nog roder dan eerst.

Plotseling hoorde Nicole een hard scheurend geluid. De jurk ritste zich uit elkaar. Sandra vloog overeind met een wijd opengesperde mond van verbazing en angst. Ze probeerde te kijken wat er achter haar gebeurd was. Nicole zag de schade snel. Een enorme scheur had de jurk in tweeën gespleten. Haar overdadige kont perste zich door het gat dat mooi over een mollige bil heen liep. Nicole zag de cellulitis van de veel te dikke reet van haar vriendin. Het vet had het gewonnen van de jurk. De stof had de enorme kracht die het veel te vette lijf had uitgeoefend op de jurk, niet meer aangekund. Sandra draaide zich om met haar achterste naar Nicole. Nicole barste in een hard lachen uit.

'Tjonge, dit is werkelijk ongelooflijk. Sandra!' ze schreeuwde de verbazing uit en bleef hysterisch lachen. De enorme bolus tuurde vanuit de scheur de wijde wereld in. Nicole liep naar Sandra, nog altijd lachend. 'Oke, vetzak, geef die jurk maar aan mij.' Ze scheurde de jurk verder van haar vriendin los en trok het in haar handen mee. 'Je bent er nu van verlost dikkerd.'

Nicole duwde krachtig in Sandra's buik. Dat ging met zoveel kracht gepaard dat haar vriendin in het zwembad viel. Met een luide klap en grote plons viel Sandra in het water. Sandra verslikte zich even in het water. en hapte naar adem. Ze moest hoesten. Hier had ze geen rekening mee gehouden. De val in het water veroorzaakte hoge golven. Het water golfde zelfs over de rand van het zwembad. Snel zwom Sandra naar de waterkant, hoestte nog en hapte naar adem. Ze haalde met haar hand haar haren naar achteren en leunde met haar stevige armen op de waterkant. Dat was even schrikken. Haar mollige wangen waren roder dan ooit.

'Walvissen kunnen toch heel goed zwemmen?' riep Nicole vanaf de waterkant en trok een brede grijns over haar gezicht. Sandra nam even de tijd om weer op adem te komen van de onverwachte duik in het water. Ze merkte hoe slecht haar conditie was geworden. Ze was helemaal uit vorm. Al die weken dat ze in bed had gelegen waren heerlijk geweest, maar funest voor haar conditie. Ze maakte zich even zorgen over haar gezondheid. Daarna greep ze de gelegenheid aan om lekker een baantje te trekken in het zwembad. Ze was die weken in bed helemaal vergeten hoe lekker ze het eigenlijk vond om te zwemmen. Het water werkte verfrissend. Het was werkelijk heerlijk.

Een klein uurtje later stond Nicole alweer met een enorm dienblad bij de rand van het zwembad, boordevol met eten. 'Kom op, mestvarkentje van me', zei Nicole, 'het is etenstijd.' 'O, heerlijk', dacht Sandra. 'Ik dacht dat ze nooit zou komen. Ik sterf van de honger.' Ze keek naar haar vriendin. 'Lekker', zei ze terwijl ze zich afdroogde met de handdoek die Nicole aan de waterkant had gelegd. 'Al die beweging maakt hongerig.'

'Dat dacht ik al', zei Nicole met het bekende sarcastische toontje in haar stem. Terwijl Sandra met haar hand in de richting van een lekker stuk kaas ging op het dienblad, tikte Nicole streng tegen haar pols. 'Nee, mestvarkentje', zei Nicole. Ze keek erbij uiterst streng. Nicole stond op en haalde er een lekkere strandstoel bij. 'Eten moet je zittend doen.' Nicole klapte de stoel open, zette het dienblad naast de stoel en liet haar vriendin plaatsnemen in de stoel. Dat was heerlijk.

Na een klein uurtje was Sandra klaar met eten. Ze voelde zich weer lekker vol en verrukkelijk loom. Vandaag was ze extra slaperig omdat ze niet meer gewend is dat ze beweegt. Sandra dommelde langzaam in slaap en Nicole stond op om de boel op te ruimen. Ze tikte in de dikke buik van haar vriendin. 'Slaap lekker, vetzak van me.' Ze liep al weg, maar kreeg opeens een heel leuk idee. 'Vanavond gaan we lekker uit', riep ze nog.

Sandra was al teveel in dromenland om daar nog effectief op te reageren. Ze knikte met haar hoofd en dommelde weg. Ze mompelde nog iets dat het prima was, waarna ze in een diepe slaap viel. Nicole verschoof nog de parasol zodat Sandra niet zou verbranden in de hete zon en liet haar vriendin lekker slapen zodat ze fris zou zijn bij het uitgaan vanavond.

Lees het achttiende deel: De nieuwe jurk »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)