De revanche (16) – De vette jurk (2)

Wat vooraf ging: De 2 vriendinnen Nicole en Sandra gingen naar het vakantiehuisje van Sandra om Nicole te laten afvallen. Alleen ontdekt Sandra het eten en draaien de rollen om. Sandra wordt het vette varken en Nicole is de slanke den. Nicole mest haar vriendin verder vet. Ze wil nog 1 keer Sandra zien in haar eigen vette jurk.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

De vette jurk (2)


Een paar weken gingen voorbij en de volgende situatie was ontstaan: Sandra lag de hele dag op bed en vulde haar tijd met eten, slapen en masturberen. Haar vriendin Nicole bereidde de hele dag de calorierijke maaltijden en voerde haar vriendin met 6 tot 7 overvloedige maaltijden per dag. De maaltijden variërden van een 6-gangendiner waar geen einde aan kwam, tot eenvoudigere snacks. De snacks waren in grootte en overdaad groter dan een flinke warme maaltijd voor een normaal mens.


De overvloed die Nicole aan haar vriendin opdiste had natuurlijk zijn consequenties op het lichaam van Sandra. Elke hap die ze nam werd omgezet in een vetcel. Sandra naderde nu de 130 kilo. Haar buik, borsten en billen waren groter dan ooit en leken elke dag in vorm, uiterlijk en gewicht toe te nemen. Haar vetmassa was zo enorm geworden. De mollige vormen van weleer maakten plaats voor het lichaam van een obese vrouw.

Sandra verloor haar molligheid en werd nu echt een dikke vrouw. Sandra was zich hier heel goed bewust van en als ze er even geen aandacht voor had, dan wees haar vriendin Nicole haar hier wel op. Nicole porde en kneep voortdurend in het nieuwe vet terwijl ze Sandra voerde. Ook schudde ze Sandra's vetrollen heen en weer. Ook liet Nicole het vet heerlijk sidderen door met haar vlakke hand op de vetmassa van Sandra's buik te leggen en dan te te schudden. Alles bewoog dan traag heen en weer. Het voelde heel opwindend vond Sandra. Zeker als ze zich helemaal volgegeten had. Het leek dan of er door te schudden nieuwe ruimte ontstond om te kunnen eten.

Nicole was ook een kilo of 10 aangekomen. Het voortdurend bereiden van het eten voor Sandra zorgde ervoor dat ze niet meer toekwam aan het strakke trainingsprogramma van weleer. Ook zorgde het proeven bij het koken en bereiden van het eten ervoor dat de kilo's zich ophoopten. Haar eerdere energie voor de trainingen leek zich te hebben verplaatst in het vetmesten van haar vriendin Sandra. Zoals ze zich eerder met liefde en passie stortte op haar afvallen, zo stortte ze zich nu op het dik maken van haar vriendin.

Een klein weekje later brak Sandra door de 130 kilo grens. Er viel ook niet veel anders te verwachten, omdat de dagindeling onveranderd was gebleven. Nadat Nicole haar vriendin goed te eten had gegeven en Sandra tevreden lag te slapen met haar overvolle maag, was ze zelf voor de spiegel gaan staan. Ik word weer dik, dacht Nicole. Ik train niet meer en heb er ook geen tijd meer voor. Dat eis zijn tol. Ze besefte dat ze broodnodig weer een workout moest gaan doen. Anders zou ze spoedig weer vervetten en haar oude gewicht weer met zich meetorsen. Het gaat snel, besefte ze. Ik kan het bijna niet geloven dat ik zo snel 10 kilo weer erbij heb gekregen. Tijd om de trainingen weer op te pakken, dacht ze. Ze trok haar trainingskleren aan om weer naar de keuken te gaan om eten klaar te maken.

Nicole liep langs de keuken en zag dat Sandra uit haar slaapkamer gekomen was. Ze stond voor een geopende koelkast en speurde de schappen af op zoek naar iets eetbaars. Nicole kon niet geloven wat ze zag. Hoe was het mogelijk dat haar vriendin zo snel na dat enorme ontbijt alweer honger had. Voor het eerst sinds weken kon Nicole de hele situatie goed overzien. Het was ongelooflijk wat ze zag. Haar vriendin stond daar volledig naakt, halfgebogen voor de koelkast.

Wat Nicole zag, was niet meer het atletisch gevormde meisje van een paar maanden eerder. Hier stond een meisje met enorm overgewicht. Haar borsten drukten op de enorme buik, die hing omdat ze een beetje voorover gebogen stond voor de koelkast. De grote pens drukte op zijn beurt tegen de bovenbenen. Er hing daar heel wat in de weg, zag Nicole. Haar heupen waren minstens drie keer zo breed als het slanke figuurtje van een paar maanden terug. Haar kont bolde zo'n eind naar achteren. Ze leken op twee grote ronde lollies die dicht tegen elkaar aangedrukt waren, terwijl Sandra voorover gebukt hing voor de koelkast.

'Ahum.' Nicole schraapte haar keel terwijl ze streng keek naar haar vriendin. 'Wat ben jij aan het doen?' Sandra schrok en deinsde een eindje achteruit. 'Euh, ik had een beetje honger en wilde even kijken of er nog iets te eten was.' Nu Sandra zo naakt voor haar stond, kon Nicole haar lichaam goed overzien. Haar lichaam groeide de molligheid voorbij, zag Nicole. Haar buik had werkelijk ongelooflijke proporties aangenomen. Hij bolde een flink eind vooruit en viel ook een flink eind naar beneden over haar edele delen. Nicole kon niet eens zien of haar vriendin wel een onderbroek droeg. Over haar heupen viel een indrukwekkende vetrol die heel fraai overging in haar buik. De rol nodigde bijna uit om er flink in te knijpen.

Sandra's armen waren eveneens ongekend gegroeid. Vooral de bovenarmen leken wel vier keer zo dik te zijn geworden en hadden bijna hetzelfde formaat als vroeger de benen van Sandra waren. Haar benen waren eveneens geëxplodeerd. Het vet van de bovenbenen drukte de benen tegen elkaar aan. Sandra's vet viel wel heel erg mooi, viel Nicole op. Het hing niet, maar leek meer fier vooruit te steken en bolde haar vrouwelijke vormen nog sterker. Ook zag alles er heel lekker zacht en lief uit. Alles werd mooi afgerond en voelde heel zacht en intens.

Sandra was nog steeds het mooie meisje van eerder. Alleen een kilo of 80 zwaarder. De kuiltjes in haar wangen zaten er nog steeds, alleen waren de kuiltjes vele malen dieper geworden. Haar wangen waren beduidend voller en ook onder haar kin bengelde een forse onderkin. Haar huid zag er even glad en mooi uit als weleer. Ook kon Nicole geen noemenswaardige striemen ontdekken die vaak ontstonden als je zo snel groeide. Ze zag er wel een beetje witjes uit, maar Nicole weet dit meer aan de geringe hoeveelheid zonlicht die haar vriendin zag. Ze was de hele dag binnen, lag veel op bed en sliep ook heel erg veel.

Het werd Nicole voor de eerste keer duidelijk dat haar vriendin echt dik was geworden. Ze merkte dat ze een beetje spijt kreeg van haar daden. Ze was bezig haar vriendin echt vet te mesten. 'Sandra', zei ze. 'Ik ga er even lekker uit voor een workout. Misschien zou jij dat ook moeten doen.' Sandra schrok een beetje en keek met een lichte afkeer naar Nicole. 'Nee, dat kan niet.' 'Tuurlijk kun je wel', antwoordde Nicole. 'Ik zou niet eens weten wat ik zou moeten dragen', zei Sandra.

Voor de tweede keer die ochtend stokte Nicole's adem. Ze dacht na. Sandra had gelijk, gedurende het aankomen had geen nieuwe kleren gekocht. Sandra liep niet meer rond in Nicole's oude kleding omdat ze eruit gegroeid was. Bovendien vond ze het heerlijk om haar naakte lichaam te voelen en te merken hoe gevoelig alles aanvoelde en wat het nieuwe vet allemaal met haar lichaam deed.

'Laten we kijken of je de jurk die je van mij hebt geleend niet kunt aantrekken', antwoordde Nicole. Ze verwees naar haar vroegere vette jurk, de jurk die de laatste keer dat Sandra hem droeg al zo mooi strak rond haar lijf aanspande. Sandra keek geschrokken naar Nicole. Het schoot door haar gedachten dat ze deze jurk onmogelijk meer paste. Nicole rende naar boven, naar de kamer van Sandra en kwam een kort ogenblik later terug met haar vette jurk in de handen. 'Kom Sandra. We gaan hem gewoon even passen.'

Sandra deed met tegenzin een stapje naar voren in de richting van Nicole. Haar vriendin spreidde al de jurk met de opening naar haar toe. Sandra hief haar mollige armen omhoog zodat Nicole de jurk over haar hoofd heen kon trekken. De jurk ging over haar hoofd en daarna wurmde Sandra haar armen door de armsgaten. Het ging met moeite, de stof van de jurk werd gerekt en Nicole hoorde de stof al lichtjes kraken. De naden waren strakgespannen. De bovenarmen van Sandra waren eveneens flink gegroeid sinds de laatste keer dat ze de jurk had aangetrokken.

Het werd echt moeilijk op het moment dat Nicole de jurk over de enorme buik van Sandra heen probeerde te trekken. De borsten gingen nog vrij eenvoudig onder het stof, maar de buik werd moeilijker. Op het punt waarop de buik het verste naar voren wees, moest Nicole de jurk aantrekken. 'Toe, houd je buik even in', riep ze. Sandra hijgde van de inspanning, net als Nicole, die trok en trok om de stof over de buik, billen en brede heupen te krijgen. Het lukte, maar Nicole liet een zucht van verlichting. 'Oef', riep ze. 'Dat ging niet eenvoudig.'

Daar stond Sandra. Ze was erin geslaagd om zich te persen in een jurk die een paar weken geleden nog ruim om haar lichaam viel. Nu zat de jurk gespannen om haar lichaam als een velletje rond een worst. Ze leek er wel elk moment uit te kunnen scheuren, zo strak waren de naden van de jurk gespannen. Het uiterste van stof en naden werd gevraagd. Het leek of ze de trainingspakken van een paar weken eerder droeg, zo strak zat de jurk rond haar lichaam.

De lichaamsdelen die het meeste uitstaken, buik, borsten en billen staken welig naar buiten. Ook bolden de vetrollen langs haar zij en onder haar schouderblad, bij het beha-bandje mooi in de jurk. Haar borsten leken wel 2 keer zo groot geworden. Net als haar enorme buik. Zo'n buik had Nicole nog nooi t van zo dichtbij meegemaakt. Ze merkte dat het haar zelfs een beetje opwond te zien daar haar eens zo slanke vriendin zichzelf zo had toegetakeld. De jurk verhulde niks meer, wat ze eerder nog deed. Sterker nog, de jurk leek juist alle welige vormen te accentueren van Sandra.

Haar enorme buik wees trots naar voren en hing zelfs een klein beetje naar beneden. Op het punt van haar navel was de stof ietsjes losser, waardoor het juist de enorme diepte van de navel accentueerde. Haar enorm vlezige armen waren lubberig van het vet duidelijk zichtbaar door de korte mouwen van de jurk. Ook viel het Nicole op dat de onderaan de onderarmen van haar vriendin, ook al het vet lichtjes begon te lubberen. Haar kont en heupen waren zo groot geworden dat de jurk breed naar de zijkant en achterkant uitwaaierde. Er zat geen rek meer in de stof, die kon niet meer dan dit gewicht hebben.

Nicole wist dat dit haar moment was. Nu ging het gebeuren. 'Kom mestvarkentje van me, we gaan er lekker op uit en zullen het er even flink van nemen.' Dat terwijl Nicole duidelijk zag dat Sandra haar buik nog zoveel mogelijk in probeerde te houden om zich te behoeden voor een drama. Sandra keek weemoedig naar haar vriendin. Wilde ze haar dit echt aandoen? Dit was onvoormogelijk. Dit mocht niet. 'Kom', Nicole ging haar voor de trap af naar beneden. Ze passeerde haar dikke vriendin en klopte speels op haar dikke kont. De vetmassa schudde nog nauwelijks, maar de stof stond uiterst strak gespannen en het uiterste werd van de naden gevraagd. Bij elke beweging die Sandra maakte kraakte de stof. Hier stond iets verschrikkelijks te gebeuren.

Lees het zeventiende deel: Vette scheur »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)