De revanche (14) – Stoute meid

Wat vooraf ging: De 2 vriendinnen Nicole en Sandra gingen naar het vakantiehuisje van Sandra om Nicole te laten afvallen. Alleen ontdekt Sandra het eten en draaien de rollen om. Sandra wordt het vette varken en Nicole is de slanke den. Dat Sandra uit haar badpak is gescheurd, deert Nicole niet. Ze gaat gewooon verder met haar vriendin vetmesten.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Stoute meid


Sandra had een dienblad met al de zoetigheden en lekkers opgegeten. Ze toonde de minste sporen van volheid. Sterker nog, het eten motiveerde haar om nog meer te eten. Haar extreme honger leek te worden gedreven door een erotisch gevoel. Het gevoel dat haar lichaam vol was, maar nog veel voller kon. Ze aarzelde geen moment om zich over te geven aan het tweede, eveneens boordevolle dienblad.


Het wond Nicole op haar beurt ontzettend op om haar vriendin het eten te geven. Het gaf haar een heerlijk gevoel om telkens weer wat eten in haar mond te stoppen, soms iets sneller dan de vorige hap op was, dan weer wat trager, bijna pestend, zodat Sandra ongeduldig toehapte. Nicole vond het ontzettend geil om haar vriendin allerlei bemoedigende woordjes te zeggen als: 'Toe, mestvarkentje van me. Neem nog een hapje. Je kunt het. Anders word je nooit vet meisje.' Of: 'Eet een beetje meer meisje, anders word het nooit wat.' Andere keren prees ze Sandra juist, als ze de ene vette hap na de andere wegwerkte. 'Goed, vette koe van me.' Of: 'Ga zo door dik wijffie van me.'

Op dit punt gekomen, was het tweede dienblad praktisch leeg. Het hele gezicht van Sandra zat onder het vette vreten dat haar vriendin Nicole haar gedwongen gevoerd had. Sandra's volle wangen en dikke gezicht was bedekt met mayonaise, slagroom, stukken taart, chipskruimels en allemaal andere resten van dikmakers. Sandra lag nog steeds op het bed, kussen in de rug. Ze hield haar ogen dicht. Likte met haar tong soms langs haar lippen. Soms liet ze een klein boertje. Ze was nog helemaal in haar wereld en droomde nog weg in haar erotische gevoel. Zonder dat ze er erg in had lag haar hand nog altijd beneden en kroelde tussen haar dijen. Iets onder haar hard kloppende klitje.

'Je hebt alles opgegeten', zei Nicole. 'Wat ben je een grote meid. Je hebt je bordje leeg. Daar word je groot en sterk van. Je bent mijn heuse mestvarkentje, lekker dikkertje van me.' Terwijl Nicole het zei, kneep ze speels in de mollige wangen van haar vriendin. Wat waren ze lekker zacht geworden en wat voelde het allemaal goed die nieuwe molligheid. Sandra knikte en keek naar de lege dienbladen die op de vloer stonden.

'Maar het varkentje heeft er een puinhoop van gemaakt', zei Nicole tegen Sandra. 'Stoute meid.' Nicole liep de kamer uit. Sandra liet een zacht boertje en liet zich op haar zij rollen. Ze voelde hoe vol haar maag zat en merkte dat haar buik weer een eindje verder op het matras lag. Haar vingers gingen wat hoger tussen de benen en drongen haar spleetje binnen. Wat voelde dit geweldig, spelen met jezelf als je zo vol was. Wat had ze zich volgegeten. Het voelde dan zo geweldig om met jezelf te spelen en zachtjes je klitje te beroeren. Ze kon geen pap meer zeggen, zo vol zat ze. Het hoorde bij de seksuele ervaring, het erotiserende gevoel dat je elk moment uit elkaar kon ploffen. Elke beweging zette haar hele lijf in brand en de enige mogelijkheid om het te blussen was door te spelen met jezelf.

Enkele minuten later stormde Nicole de kamer weer in. Snel trok Sandra haar hand weer weg en rolde terug in haar oorspronkelijke positie. 'Zo laten we ons mestvarkentje even goed schoonmaken', zei Nicole. Ze had een schaal met warm water meegenomen en een washandje. Ze wreef het warme en vochtige washandje over de mollige wangen van haar vriendin. Opnieuw kneep Nicole haar vriendin in de wangen. 'Zo mijn varkentje. Dat ziet er een stuk beter uit', zei ze liefkozend en ze keek Sandra aan. 'Heeft ons mestvarkentje nog steeds honger?' Sandra knikte heel verlegen. Nicole grijnsde gemeen terug en liep de kamer weer uit.

Een klein moment later keerde Nicole terug met een grote bak met roomijs en een flinke toef slagroom er overheen. In de bak stak een grote lepel die Nicole eruit trok zodra ze op de rand van het bed naast haar vriendin zat. Sandra kwam weer wat overeind en haar mond opende zich al. Het tafereel van zojuist herhaalde zich. Terwijl Nicole de ene na de andere lepel ijs naar binnen lepelde, sprak ze vernederende woorden om haar vriendin aan te moedigen. De beledigingen spoorden Sandra juist aan om door te eten.

Sandra voelde over haar vetmassa. Haar hand kroop weer naar beneden op weg naar het warme plekken tussen haar benen. Ze nam de ene na de andere hap ijs en voelde hoe haar maag zich nog verder spande van al het calorierijke eten. Haar vingers bewogen nauwelijks om het hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen en daarmee het gevoel zoveel mogelijk vast te houden. Sandra kreunde meer en meer bij elke lepel ijs die ze van Nicole kreeg toegediend.

Het gekreun verraste Nicole enigszins. Ze keek goed en zag ze wat haar dikke vriendin aan het doen was. 'Windt dit ons varkentje een beetje op?' zei ze terwijl ze keek naar de keiharde tepels van Sandra. Ze wezen recht omhoog. Sandra trok razendsnel haar hand weg en liet heel beschaamd haar hoofd zakken. 'Echt?' zei Nicole. De gedachte dat haar vriendin geilde op haar eigen vet en dikke lichaam wond Nicole zelf ook op. Ze voelde zichzelf ontzettend nat worden van onderen. 'Dan krijgt ons mestvarkentje uiteraard nog een beetje.' Ze zette de lepel weer in de ijsbak en bracht een nieuwe lepel vol met het calorierijke ijs naar de mond van Sandra.

Bijna automatisch zakt de hand van Sandra weer naar beneden tussen de warme vetplooien. Ze voelde zich een beetje bevrijd uit de benarde situatie en kreunde weer bij elke lepel ijs die Nicole haar gaf. Bij elke lepel ijs kreunde Sandra harder. Het veranderde meer en meer in een hijgen. Haar vingers draaiden steeds sneller rondjes in haar klitje. Elke kreun stimuleerde Nicole om sneller en sneller haar vriendin vol te lepelen.

Nicole voerde Sandra sneller en sneller. Het kreunen veranderde in hijgen en Nicole werd natter en natter. Bij Nicole begon het te kriebelen, ze voelde zich week worden en merkte hoe de opwinding van haar vriendin haar erotische gevoelens losmaakte. Wat gebeurde hier? Nicole schraapte het laatste beetje ijs uit de grote bak en gaf deze aan haar vriendin. Daarna spreidde ze de benen van Sandra.

Dit had Sandra niet verwacht. Ze opende haar ogen en keek verrast naar wat Nicole aan het doen was. Ze zag dat Nicole haar benen spreidde en wist even niet zo snel wat ze hiermee aan moest. Nicole spreidde de been nog een klein stukje en ging daarna met haar handen naar boven. Ze streelde over de zachte vetkussentjes en kwam bij het Venusheuveltje. Even speelden haar vingers met het nieuwe vet dat zich daar gevormd had.

Even verkrampte Sandra. Ze wist niet zeker wat haar vriendin nu met haar deed, maar ze merkte dat deze handelingen heel welkom waren. Ze liet zich achterover vallen en merkte hoe haar hele lichaam zich samenspande in een orgasme waar ze vroeger alleen maar van gedroomd had.

Lees het vijftiende deel: Grote meid »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)