De revanche (12) - Vette koe

Wat vooraf ging: De oude buurmeisjes Sandra en Nicole zijn samen in het vakantiehuisje van Sandra getrokken. Sandra wil Nicole helpen om flink af te vallen met een leven als slanke den in het vooruitzicht. Als Sandra echter ontdekt hoe lekker snoepen is, wisselen de rollen. Nicole vraagt of Sandra gezellig mee gaat zwemmen. Dit is de kans om haar vriendin terug te pakken.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vette koe


'Hmmm, je bent wel een een beetje aangekomen', zei Nicole tegen Sandra toen ze uit het zwembad bij het vakantiehuis waren. Ze lagen op de stoelen bij het zwembad te drogen in de warme najaarszon. Sandra dronk haar derde weight gain shake op. Ze zette het grote glas dat haar vriendin voor haar had ingeschonken weer leeg terug op het tafeltje. 'Ja, ik denk wel dat ik een paar kilo aangekomen ben', zei Sandra. Ze werd vuurrood en boog iets voorover om een extra handdoek te pakken. Zo kon ze nog iets van haar dikke lijf aan het oog van haar vriendin kon onttrekken.

'Nee, nee, nee, nee', zei Nicole snel achter elkaar en trok de handdoek uit de handen van Sandra te trekken. 'Probeer je nu dat vette lijf van je te verdoezelen door er een handdoel overheen te leggen?' Nicole drukte haar vinger in de immense buik van Sandra. De buik trilde van de beweging. Het vet voelde zacht en warm aan. Ze legde haar vlakke hand erop en kletste op het verse spek. Een enorme pruillip stak Sandra op en haar gezicht werd nog roder.

Nicole pakte met haar vingers de dikke buik van haar vriendin vast en schudde het heen en weer. Daarna gleed haar hand naar de zij van haar vriendin, vatte de enorme lovehandle vast en schudde het verse vet lekker heen en weer. Een groot deel van de vetmassa van Sandra deinde mee op het ritme van Nicole's hand. 'Jeetje, jeetje, wat ben jij veranderd in een vet varkentje Sandra.' Sandra greep naar de mars die op het tafeltje lag en nam een woeste hap. 'Sandra', riep Nicole. 'Wat is er gebeurd met je? Een halfjaartje terug was ik het vette varkentje en liep jij rond in dit.' Nicole trok met een hand aan haar badpak dat mooi aansloot op haar slanke lijf. 'Jij was het sexy meisje dat alles paste en ik was de vette koe die de hele dag vrat en niks aan kon trekken. Nu is het precies omgekeerd. Ik ben slank en sexy. Jij bent nu de vette koe die niks anders doet dan vreten. Heb je jezelf weleens gezien met dat vette lijf? Het lijkt wel of je wat je mij vertelde helemaal niks meer kan schelen. Je leeft het leven waar je altijd zo denigrerend over sprak.'

Sandra ging staan en liet haar hoofd hangen. De mars was op en ze liet een zachte snik. Nicole boog vanuit haar stoel wat naar voren in de richting van Sandra. Ze trok aan het badpak en tikte een beetje tegen het achterste van haar vriendin. Haar billen waren goed zichtbaar nu ze zo voorover hing. Nicole liet met haar hand het vet op de bovenbillen wat bewegen. Nicole lachte er gemeen bij. 'Sandra, wat een reet heb je gekregen zeg. Wat vet.' Ze pakte de kont van haar vriendin vast en sloeg met haar vlakke hand op het vet. Het sidderde na. Ze greep haar kont vast, liet de dikke vetbollen vallen. Ze giechelde er bij. Het nieuwe spek van Sandra bewoog, trilde en sidderde op alle mogelijke manieren heen en weer en op en neer. Nicole lachte bij het zien van al dat vet van Sandra. Ze greep haar van achteren bij haar grote borsten. 'Jeetje, dat zijn flinke memmen aan het worden', zei Nicole. Ze voelde hoe groot haar borsten waren geworden. Ze pasten amper in haar handen. Ze schudde het vet heen en weer. Wat waren ze zacht geworden.

Sandra bleef daar staan. Ze moest huilen voor de vernedering die ze onderging. Ze wist dat ze dit moest doormaken. Het was haar verdiende loon. Ze had het haar hele leven bij Nicole gedaan. En het vreemde was dat hoe erg de vernedering ook was, het goed voelde. Ze was dikker geworden, maar ze vond het zo fijn. Het was heerlijk zo vet te zijn. De vernedering van haar vriendin Nicole hoorde daar bij. Ze wist het, maar ze moest toch huilen.

Nicole stond nog altijd achter Sandra en greep de enorme pens die niet meer te verhullen was in het badpak. Ze vatte hem bij de brede vetrollen op de zij en schudde hem heen en weer. 'Maar het meeste wat je gekregen hebt Sandra, is op je buik gaan zitten. Jeetje wat heb jij een enorme pens gekregen.' De buik welfde heel mooi onder de stof van het badpak door en de buik schudde alle kanten op door de beweging van Nicole. Ze tilde nog een keer haar buik op en liet hem vallen.

De stof van het veel te strak zittende badpak hield het niet meer en scheurde aan de zijkant los. In vol ornaat verscheen de enorme buik. Hij was groter dan Nicole dacht. Zo'n grote, volle buik had Nicole nooit gehad. De navel lag die weggezonken in het vet. Hij was zo mooi, vol en rond. Stiekem was Nicole jaloers, maar ze wilde dat niet laten blijken. Ze moest nog even verdergaan. Haar vriendin onderging nu wat zij jaren had moeten dragen. Nicole lachte hard hoe de enorme buik van Sandra schudde en beefde van haar beweging. 'Jij bent het varken geworden. Jij bent de vette koe. Zie je dat nu. Je vreet de hele dag en wordt elke dag voller en vetter.'

Sandra barste nu in tranen uit. Ze onttrok zich aan de vingers van haar vriendin en liep naar het vakantiehuisje. Nicole zag hoe Sandra liep, al het vet bewoog en schudde mee op het tempo waarop ze liep. Wat was ze veranderd. Ze had zichzelf getransformeerd in een vette koe, die nooit genoeg had. De dikke dijen schuurden bij het lopen langs elkaar heen. Al het schuddende vet maakte haar het lopen moeilijk. Ze waggelde. Inderdaad ze waggelde. Zo vet was ze geworden. Sandra huilde nog harder en verdween in het huisje. Nicole gilde haar nog naar: 'Kijk daar gaat onze vette koe. Ze moet hoognodig weer vreten. Doe toch lekker joh. Dan word je alleen maar vetter.'

De deur ging met een klap dicht en Nicole lachte nog steeds. 'Kijk eens', riep Nicole. 'Onze koe gaat zichzelf weer bijvoeren, want genoeg heeft ze nooit. Nooit.'

Lees het dertiende deel: Zoete wraak »

Lees de tweede buikblog op mooidik: Het beginnersbuikje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)