De buik (2) - Het beginnersbuikje

Het beginnersbuikje
Waar begint een dikke buik? Elk mens heeft een buik. Bij de één is hij ronder dan bij de ander. Wanneer begint een gladde buik te veranderen in een heus buikje? Dat wisselt natuurlijk per persoon. Voor mij is het begin er als de buik begint te hangen. Maar je zou ook al een mooi, fraai naar voren wijzende buik dik kunnen noemen.

De buik op de foto is prachtig. Hij is vol, hangt, is zacht en slap. De eigenaresse van de buik tilt hem lichtjes op, wat een ongekend sexy uitstraling heeft. Het besef dat de buik groot genoeg is om hem met de hand te ondersteunen. De lichte trots die eruit spreekt door hem voorzichtig iets omhoog te houden. Niet ver genoeg om hem echt te ondersteunen, maar genoeg om hem iets omhoog te drukken. Zo ziet hij er nog ronder uit dan hij als is.


Vrouwen kiezen vaak om de buik in de broek te stoppen, terwijl mannen heel vaak de buik over de broekband heen laten vallen. De vrouw op deze foto kiest voor de 'mannen-manier'. Heel sexy, want hij valt op en is in vol ornaat te zien. Wat nog extra mooi is aan deze buik, is dat hij zo mooi naar achteren loopt. Dit gebeurt via de dikke vetrol die ook over de zij heen welft. Een heerlijke lovehandle die je zo lekker kunt vastgrijpen en waar je zo heerlijk mee kunt spelen. Wat extra leuk is, is het kleine vetrolletje boven de grote, waarvan de bovenkant zichtbaar onder het shirt verstopt is.

De borsten die hier zo liefdevol bedekt worden door een shirt lijken zelfs extra geaccentueerd te worden doordat de onderkant van het shirt omhoog is getrokken. De stof van het shirt is onder de borsten opgerold, waarmee de borsten een eindje omhoog gedrukt worden. Dat brengt dat extra accent en heeft een uitwerking tot bij de buik. De vrouw op de foto is niet alleen de eigenaresse van een prachtige buik. Ze is ook in het bezit van een stel grote borsten. Heel mooi gezicht.

Je kunt je afvragen wie het wint als de buik gewoon hangt: de buik of de borsten? Veel vrouwen noemen zich te dik als de buik verder naar voren steekt dan de borsten. Deze vrouw mag zich met recht dik noemen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)