Hartsvriendinnen (9) - The day after...

Wat vooraf ging: Maaike heeft haar hartsvriendin Marloes geholpen door haar eten op te eten, maar nu is ze zelf immens geworden. In tegenstelling tot Marloes vindt ze het helemaal niet erg. Sterker nog: ze is meer dan ooit in de belangstelling bij de mannen en ze wil zelfs meer aankomen. Maaike heeft een topavond gehad met haar nieuwe vlam Frederik en krijgt meer aandacht dan ooit.

Lees eerst het eerste deel Hoe het begon »

The day after...


Maaike werd wakker van een waanzinnig lekkere geur die ze opsnoof. Frederik lag niet meer naast haar, hij was druk in de keuken aan het werk om een fantastisch ontbijt voor haar klaar te maken. Hij kwam even later met een heerlijke versgebakken cake in de slaapkamer en gaf haar een heerlijk stuk cake met slagroom. Maaike merkte dat ze enorme honger had en liet zich de cake goed smaken. Daarbij gaf Frederik haar volvette chocolademelk, die wel vers uit de koe gemolken leek, zo fris en vol. Ze proefde het chocolade overal.

In het hart van de cake was een heerlijk zachte pudding die zich zoet verspreidde in haar mond. Ze hoefde nauwelijks te kauwen, alleen maar dat enorme calorierijke eten door te slikken. En wat smaakte het lekker. Ze genoot van iedere hap en voelde het eten bijna direct vastklitten aan haar vette lijf. Wat was het lekker om zo dik te zijn. Frederik keek hoe ze de hele cake wegwerkte en kneedde haar buik toen ze een beetje moeite kreeg om het laatste kwart van de enorme cake op te eten. Ze voelde dat zijn buikmassage haar nieuwe ruimte gaf. Ook hielp de melk en de sterke koffie om nog meer binnen te krijgen.

Het wond hun beide ook weer op die overheerlijke massage. Ze voelde hoe hij liefkozend haar nieuwe vet kneedde. Het voelde zacht aan en ze merkte de laatste tijd dat de aandacht niet meer zozeer naar alleen haar buik ging. Ook de rest van haar lichaam dijdde uit. Zo schuurden haar bovenbenen tegen elkaar bij het lopen. Ook waren haar armen flink forser geworden. Haar bovenarmen pasten niet meer in een shirtje dat ze vroeger droeg. Ook op haar rug nestelden zich nieuwe vetformaties. Ze voelde ze schudden als ze liep. Bij het lopen voelde ze sowieso haar hele lichaam deinen.

Ook rond haar kut was alles zachter geworden. Haar venusheuvel was wat hoger geworden en veel sensueler. Haar klitje werd nu omring door nieuw, zacht en warm vet. Ze merkte het ook nu weer hoe lekker het voelde als Frederik bij haar binnendrong. Het leek ook of ze meer voelde dan voorheen. Zijn harde pik die haar zachtfluwelen kutje beroerde. En hoe hij de rest van haar vette lichaam stimuleerde. Ze vond het een buitengewoon sensuele ervaring. Hij nam haar gewoon in de missionarisstand, maar zoals het nu voelde had het nooit gevoeld. Geen wonder dat ze het ene orgasme na het andere meemaakte.

Ze viel weer heerlijk in slaap en werd weer wakker van een overheerlijke baklucht die vanuit de keuken de slaapkamer binnendrong. Frederik verscheen een kort moment later in de deuropening met een enorme stapel pannenkoekjes. Ze merkte dat haar maag alweer knorde. Het was toch onmogelijk na die enorme cake van zojuist weer zo'n grote stapel pannenkoekjes op te eten. Maar bij de eerste hap merkte ze dat ze meer honger had dan ze dacht. Voor ze het wist was de stapel pannenkoeken verorberd. Maar Frederik liet zich niet uit het veld slaan en kwam met een heerlijke schaal met roomijs waar heel veel slagroom en gesmolten chocolade over zat. Wat was de seks lekker met een volle maag. Het voelde als één groot orgasme.

Na die nacht en de dag na die nacht met Frederik was ze onafscheidelijk van haar nieuwe liefde. Hij kookte heerlijk voor haar. Hij overtrof daarin zelfs Marloes' moeder. Zo goedgevuld en rijkelijk belegd had ze haar eten nooit gehad. Ze was altijd een kieskauwer geweest, maar nu liet ze zich de hele dag verwennen. In het weekend kwam ze zelfs nauwelijks haar bed uit en vulde haar dag met slapen, eten en seks hebben.


Lees eerst het tiende deel: Overhalen »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)