zondag 29 augustus 2010

Hartsvriendinnen (1) - Hoe het begon

Maaike en Marloes zijn 2 hartsvriendinnen. Ze zijn elkaars tegenpolen, Maaike is een magere pannenlat en Marloes is een dikke meid. Marloes wil afvallen en vraagt Maaike haar te helpen het eten dat haar moeder maakt voor haar te willen opeten. Dit kan niet zonder gevolgen blijven...

Hoe het begon


Kijk naar Maaike, een blonde meid. Ze woog nooit meer dan 50 kilo met een lengte van 1.68 meter. Zo mager als een lat was ze en ze kon alles eten, cake, een candy, zonder maar een gram aan te komen. Ze at heel weinig alleen als ze honger had. Bovendien had ze een slechte eetlust. Daardoor staken haar jukbeenderen naar voren in haar gezicht. Haar armen waren dunne latjes en de benen waren het vermelden nauwelijks waard. Haar heupen stuitten direct op het heupbeen. Haar buiknavel leefde een ingetrokken bestaan. Haar buik stak niks naar voren en was zelfs een beetje naar binnen getrokken. Ook haar borsten waren nauwelijks het opmerken waard, een tikkeltje meer dan erwtjes op een plankje.

Toen Maaike naar de middelbare school ging, ontmoette ze Marloes. Marloes was al mollig van kinds af aan, maar dat kon Maaike niks schelen. De twee werden hartsvriendinnen. Marloes kreeg thuis goed te eten, leefde in een huis waarbij beide ouders fors waren. Haar moeder droeg altijd een keukenschort en was de hele dag in de keuken in de weer om de lekkerste maaltijden te maken. Onder het keukenschort had zich een heus buikje, of zeg maar gerust buik, gevormd. Haar zware borsten rustten op de bolle buik. Ook waren haar armen fors. Ze snoepte flink bij het maken van de maaltijden en stond voor kwaliteit, alleen het lekkerste en beste eten schotelde ze voor. Hierbij schuwde ze het gebruik van calorierijke ingrediƫnten niet. Het was eerder een voorwaarde.

Marloes leek op haar moeder. Al vroeg hadden zich dikke blozende wangen zich gevormd op haar gezicht. Als ze lachte vielen putjes in het vet. Ook Marloes droeg een welgevormde buik voor haar uit, die bij het lopen lekker rondwiegde. Ze had enorme billen, die mooi vol en rond waren. De bovenbenen waren dik en gezet en schuurden tegen elkaar bij het lopen. Rond de heupen hadden zich lekkere vetkussentjes gevormd. Haar borsten waren ontzettend groot en staken zelfs nog een eindje uit voor haar buik uit, terwijl deze al enorm was. Maaike schatte het gewicht van haar vriendin op zo'n 105 kilo en dat met een lengte van 1.65 meter.

Toen ze gingen studeren, bezochten ze een school die dicht genoeg bij huis was, zodat ze niet hoefden in te trekken op een campus. Ze vonden aansluiting bij een trouwe groep vrienden. Marloes schaamde zich voor haar altijd voor haar gewicht. Haar moeder stond er echter op dat haar dochter goed at. Goed eten zegt veel over de opvoeding, vond ze en daarom kreeg Marloes de lekkerste gerechten mee naar school. Marloes begon stiekem aan een dieet. Ze wilde haar moeder iks vertellen over haar afslankpoging, want die zou ze er alleen maar verdriet mee doen.

Haar moeder gaf haar altijd gebak en donuts mee en zeer calorierijke hoofdgerechten. Marloes kon zich niet beheersen en at altijd alles op. Toen besloot ze te gaan minderen. Ook al wist ze dat ze al het lekkers niet kon weerstaan. Daarom vroeg ze of haar vriendin Maaike haar eten wilde opeten. 'Kan je mijn lunch niet eten, zodat ik niet alles hoef op te eten?'
'Waarom?,' vroeg Maaike.
   'Ik wil een beetje afvallen en als ik dit eet, dan is alles vergeefs.'
'Tuurlijk', zei Maaike begrijpend. Ze plaatste de lunchbox van Marloes op schoot en begon te eten. Ze kon niet geloven hoe lekker het zelfgemaakte eten smaakte. Er waren twee tonijnbroodjes, een grote snickerreep, een groot stuk zelfgemaakte kaas en een banaan. Ze gaf de banaan aan Marloes, zodat ze wel iets zou hebben om te eten.

Maaike gaf aan dat ze echt vol was van al die broodjes. Bij de tweede sandwich stopte ze. 'Je mag niet stoppen, want dan moet ik het opeten', verklaarde Marloes. 'Okay', zei ze en ze at de laatste boterham. Haar maag voelde barstensvol en haar shirt stond strakgespannen. Ze stapte met een dikke buik de volgende les binnen. Ze stond op barsten en hield zich heel rustig. Traag ademde ze, want ze had het gevoel bij iedere teug adem uit elkaar te spatten.

Lees het tweede deel: Gevulder »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten