Hartsvriendinnen (8) - Verliefd

Wat vooraf ging: Maaike heeft haar hartsvriendin Marloes geholpen met afvallen door haar eten extra op te eten. Het heeft haar echter geen windeieren gelegd. In nog geen drie maanden tijd heeft ze haar gewicht verdubbeld tot bijna 100 kilo. Ze besluit met Marloes, die zich altijd te dik vindt met haar 104 kilo, om aan te komen. Marloes wil haar hierbij wel helpen met het bereiden van speciale shakes om het aankomen wat aan te moedigen.

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »

Verliefd

Maaike merkte dat na het eetweekend bij Marloes echt iets met haar veranderd was. Had ze eerder nog weleens aarzeling bij het eten, nu genoot ze elk moment van de dag. Ze kon als geen ander die heerlijke shakes maken en nam ze trouw driemaal daags. Een paar keer per week at ze gezellig bij Marloes thuis. Dan kwam ze met een overvolle maag thuis. Ze nam dan dikwijls nog een zware shake en meestal viel ze gelijk als een blok in slaap.

De nieuwe levensstijl had enorm effect op haar lichaam. Binnen een paar weken passeerde ze de 100. Een mijlpaal voor haar gevoel. Ook kreeg ze heel veel aandacht van Frederik. Hij vroeg haar zelfs mee uit voor een avondje naar de film. Het kort tevoren gekochte zomerjurkje dat ze wilde aantrekken, kreeg ze nauwelijks over haar heupen. Het vet rond haar dijen en heupen was flink aangegroeid. Als ze liep voelde ze het nieuwe vet trillen en meedeinen met het lopen. Ook merkte ze dat ze het zwaarder kreeg om langere afstanden te lopen. Als ze de trap op klom, moest ze echt hijgen.

Toen ze samen met Frederik naar de film ging, zat het jurkje heel strak om haar lijf en haar rondingen vielen hierdoor extra op. Ze merkte dat het vet van haar buik doorzette via haar zij naar achteren. Boven op haar kont nestelde zich ook een flinke kwab vet. Ze merkte hoe het vet schudde bij het lopen. Haar borsten waren opnieuw een cupmaat gegroeid en ze vielen echt op zo in dat strakke jurkje. Bij de ingang kocht Frederik een enorme emmer met popcorn. Ze merkte dat hij bij het kijken naar de film nauwelijks nam, maar haar soms wel wat popcorn voerde. Haar buik was al heel gespannen omdat ze voor het afspraakje al heel veel gegeten had bij Marloes thuis. Marloes' moeder had een heerlijke lasagneschotel gemaakt rijkelijk overgoten met roomsaus. Maaike had er heel veel van gegeten. Toen na afloop ook nog een overheerlijke dame blanche op het menu stond, stond ze eigenlijk op ploffen. Maar ze kon dit heerlijke zelfgemaakte ijs niet laten staan. Dat zou zonde zijn.

Terwijl ze met haar volle buik zat bij de film, lepelde ze ongemerkt de popcorn naar binnen. Ze genoot van de zoetigheid op haar tong. Langzaam voerde Frederik haar vol en in de pauze gaf hij haar nog een heerlijke cola met een groot gebakje erbij. Toen ze na de pauze weer met een nieuwe emmer popcorn op schoot zat voelde ze zijn hand over haar zij glijden. Langzaam gleed zijn vlakke hand naar haar bovenbenen om onder het rokje te kruipen. Ze voelde hij zijn handen over haar bolle buik gingen en fijntjes met haar nieuwe lovehandles op haar heupen speelden. Dit voelde grandioos. Ze wist niet wat ze meemaakte. Langzaam schoof Frederik de emmer van haar schoot en ze voelde hoe zijn lippen haar lippen zochten. Ze proefde zijn tong en voelde hoe een stukje chocolade uit zijn mond naar binnen gleed. Wat smaakte dat geweldig. Een chocolaatje dat met zoenen naar binnen komt, dat was een verbluffende ervaring.

Na de film reden ze snel naar zijn huis. Ze merkte hoe sensueel haar lichaam voelde, het leek of alles gevoeliger was nu ze wat dikker was. Frederik voerde haar heerlijke aarbeitjes met slagroom. Ze liet het allemaal naar binnen glijden en voelde hoe hij haar aankeek. Hij streelde over haar bolle buik. Haar buik was echt immens geworden. Ze voelde hoe ver hij naar voren pronkte. Terwijl ze zo tegen elkaar stonden, voelde ze zijn dikke bik tegen de onderkant van haar buik drukken. Wat lekker voelde dat. Haar nieuwe vet deinde bij elke beweging die hij maakte en ze proefde zijn tong in haar mond.

Wat heerlijk vrijde hij met haar. Hij greep haar dikke lovehandles. Bij elke beweging schudde haar vet heen en weer. Terwijl hij stootte kletste het vet van haar dikke buik tegen zijn pik. Ze voelde hem stootten in haar zachte kut. Die was ook zachter en sensueler geworden door het nieuwe vet. Wat heerlijk was het. Ook omdat Frederik haar zo liefkozend streelde en elke gram aan haar lijf leek te beminnen. Maaike voelde zich zo mooi en sexy. Ze voelde hoe zijn vocht in haar spoot, diep en intens. 'O, je bent zo geil', stamelde hij. 'Ik hou zo van je vet.' Ze voelde hoe zij van onderen sidderde en meeging met zijn liefdesexplosie. Ze kwam zo intens klaar. Zo was ze nog nooit klaargekomen. 'Toe, blijf aankomen', zuchtte Frederik terwijl hij verder ging, Er leek geen einde aan te komen. Ze knikte. 'Ja, ik wil.'


Lees eerst het negende deel: The day after »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)