Hartsvriendinnen (7) - het echte werk

Wat vooraf ging: Maaike heeft haar hartsvriendin Marloes geholpen met afvallen door haar eten op te eten. De consequentie is echter dat zij enorm is aangekomen. Na een eetweekend bij Marloes thuis, weet Maaike het zeker: ze wil nog dikker worden!

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »

Het echte werk


De volgende morgen wachtte weer een enorm ontbijt op de twee meiden. Ze besloten te lopen naar het huis van Maaike, ze wisten dat haar ouders die dag niet thuis waren. Onderweg gingen ze bij McDonalds even naar binnen voor een lunch. Maaike bestelde twee BigMac-menu's en van de rest van het geld kocht ze twee enorme milkshakes. Ze perste zich tussen tafel en stoel en nam het er goed van.

 Marloes zat tegenover haar terwijl Maaike het eten naar binnen werkte. Onder het eten streelde Maaike met haar vrije hand over haar buik. Nadat ze al het eten had weggewerkt, stond ze op om naar het toilet te gaan. Marloes keek hoe haar vriendin wegliep. Haar achterste deinde mee op de maat waarin ze liep. Ze gingen daarna naar buiten en stopten even om een zak snickers te kopen bij de winkel op de hoek. Zo had Maaike onderweg wat te eten.

'Ik wil graag dikker worden, Marloes', zei Maaike tegen Marloes. 'Dik zijn en dik worden, zijn echt heel fascinerend merk ik. Mijn lichaam verandert van dag tot dag. Het grijpt me vast en ik wil meer, meer, meer. In mij is het dikke meisje ontwaakt. Ik kan niet meer geloven dat ik ooit zo dun geweest ben.' 'Misschien kun je wel een tijdje bij mij thuis blijven eten', zei Marloes. 'Gewoon na schooltijd omdat je het zo lekker vindt. Dan eet je eerst bij mij thuis wat en ga je daarna thuis verder.''Ook denk ik dat we iets moeten vinden waarmee je heel veel calorieen binnenkrijgt.' Ze dacht even na. 'Hmmm, je kunt denken aan drankjes waar je snel mee aankomt.' 'Is dat niet slecht voor je maag?' vroeg Maaike terwijl ze de derde snicker in haar mond duwde. Ach laten we het gewoon proberen, we maken er eentje en kijken of het helpt.'

Ze speurden op internet wat rond en kwamen op een forum waar heel veel informatie stond over aankomen, dikker worden en wat je kon doen om dikker te worden. Het recept voor een weight gain shake leek Maaike wel wat. 'Laten we beginnen om drie keer per dag zo'n shake van een liter te maken. Verder mag je natuurlijk mijn trommel blijven leegeten.'Ze experimenteerden die middag wat met een halve liter roomijs, een kwart liter slagroom, volle melk, gemalen choladereep en flink wat lepels nutella voor de smaak. Ook lieten ze wat olie in het drankje stromen. 'Als je hier niet dik van wordt, dan weet ik het niet meer', zei Marloes. 'Ik denk dat je nu ruim 3000 caloriƫn naar binnen haalt.' 'O, ik hoop dat ik mooi vol word. Ik ben echt benieuwd wat Frederik ervan vindt', zuchtte ze.

Maaike had zich eerst helemaal volgestopt met nog een forse maaltijd van de McDonald's. Daarna liet ze de shake naar binnen glijden. 'Wat is dit lekker', zei ze likkebaardend. 'Toe Marloes, proef ook eens een beetje.'Marloes nam een voorzichtige slok en proefde het calorierijke drinken. Wat was dat lekker. Alleen durfde ze zich niet te laten gaan, net nu ze zo mooi afgevallen was. Dat wilde ze niet. Dat vond ze zonde. Straks wilde ze gaan sporten en merken hoe de jongens naar haar keken. Ook al wist ze beter. Geen jongen had haar de laatste weken aandacht gegeven.

Maaike was vol. Ze boerde hard en lag languit op haar bed en streelde over haar ronde buik. 'Je moet naar de badkamer, denk ik.' 'Waarom?' 'Omdat het echt naar beneden is gezakt. Het is de moeite waard.' Maaike voelde zich moe. Ze draaide zich om en sloot haar ogen. Ze viel in slaap. Marloes bekeek de kont van Maaike en zag hoe ver hij naar achteren stak, strak tegen het stof van de broek. Marloes ging naast haar liggen op het bed en voelde aan de zachte ronde billen van Maaike. Daarna liet ze haar handen over haar billen glijden. Ze waren ook rond, net zo flink als de kont van haar vriendin. De billen van Maaike vond ze prachtig. Waarom vond ze haar eigen billen dan te dik? Ze voelde haar volle maag en merkte hoe behaaglijk het voelde. De woorden van Maaike hoorde ze weer: 'Nou en? Ik ben dik.' Ze dacht na hoe van volle vrouwen hield en hoe hij keek naar de dikkere Maaike. Misschien waren er wel meer jongens die van zulke meiden hielden? Met die gedachte viel ze in een diepe slaap.

Lees eerst het achtste deel: Verliefd »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)