Hartsvriendinnen (13) - Trainen

Wat vooraf ging: Maaike en Marloes zijn letterlijk en figuurlijk dikke hartsvriendinnen geworden. Nu ook Marloes bewust bezig is met aankomen en Maaike even in een dipje zit, hebben de vriendinnen afgesproken zich een maand lang te laten verwennen door hun mannen. Vooraf moeten ze wel hun maag trainen om in die vrije maand flink aan te kunnen komen.

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »
 

Trainen


'We moeten er een wedstrijdje van maken', grapte Marloes. 'Wie het meeste aan kan komen in 1 maand.''Een goed idee', antwoordde Maaike. Ze had gelijk al spijt van wat ze gezegd had, want de eetlust was wat verslechterd en Marloes presteerde beter dan ooit. Dat zou dus een vergeefse strijd worden. Ondanks dat wond het idee haar best wel een beetje op. Marloes moest haar twijfel zien en grijste een beetje vinnig in haar richting. 'Dat ga ik met gemak winnen.' Ze klopte op haar immense buik. Opnieuw verbaasde Maaike zich over de hernieuwde omvang van haar vriendin. En ook was ze trots, dat haar vriendin nu over was. Ze wilde ook dikker worden.

Toen Maaike thuiskwam, vertelde ze Frederik wat ze had meegemaakt. Hij geloofde zijn oren niet. Ook vertelde ze van het plannetje om een maand lang zich helemaal te laten verwennen door de mannen. Frederik vond het wel een opwindend idee. 'Maar dan moeten we deze week wel flink trainen', zei hij er bij. Ze besefte wel dat dit nodig was. Maaike moest deze week alleen naar school voor tentamens. De rest van de tijd zou ze gaan besteden aan leren, eten en slapen.

Frederik ging weg en kwam even later binnen met een enorme zak vol McDonald's eten. Maaike merkte wel dat ze honger gekregen had, ook al waren nog niet zo lang die 4 stukken taart er doorheen gegaan. Ze proefde de zachte broodjes en de gesmolten kaas. Ze dronk gretig de milkshake van een halve liter en merkte hoe al deze zoetigheid in haar buik gleed. De kipnuggets at ze op, alles doopte ze royaal in de saus. Ze wist dat dit allemaal heel goed voor haar buik, billen en borsten zou zijn. 'Kom, neem nog wat', moedigde Frederik haar aan. En de derde hamburger ging ook naar binnen. Net als het nieuwe portie friet. Alles royaal bedekt met mayonaise. Ze voelde hoe vol haar buik was, daar kon niks meer bij. 'Ik ga even liggen', zei ze. En ze viel spoedig in een diepe slaap.

Ze werd wakker van Frederik. Hij tikte zachtjes tegen haar schouder. 'Schatje. Ik heb wat lekkers voor je gemaakt.' Hij zette een enorme smootie voor haar neer: 'Drink maar lekker op.' Ze ging overeind zitten en dronk uit het rietje. Het voedde goed en ze proefde de suikers die in het fruit zaten. Het was bovenal lekker. 'Dan heb je een lekker bodempje.' Het was al avond en het rook heel lekker in huis. Frederik had iets voor haar gekookt. De smootie was leeg, ze merkte hoe leeg haar maag eigenlijk was. Hij knorde zelfs. 'Kom, ik heb wat voor je gemaakt.'

Ze stond op en ging zitten op de rand van het bed. Haar shirt was omhoog gekropen. Jeetje, wat een lijf had ze gekregen. Dit had ze een klein halfjaartje geleden voor onmogelijk gehouden. Ze dacht hoe ze vroeger vol afgrijzen kon eten. De tijden waren veranderd. Zeker ook omdat er zo verschrikkelijk lekker voor haar gekookt werd. Zo lekker dat ze gewoon niet kon stoppen. Haar buik stak een eind vooruit. Als ze zat lag hij op haar bovenbenen. Het voelde heel sensitief. Haar buik vormde een mooi massief geheel. Ze legde haar hand op de buik en voelde haar ademhaling. Als ze haar hand bewoog, schudde het vet van haar buik helemaal door langs haar zij tot in haar rug. Ze stond op om naar de keuken te gaan. Ze merkte bij het lopen hoe het vet allemaal trilde bij elke stap die ze zette. Wat een prachtig lichaam had ze gekregen.

In de keuken gekomen, wist ze niet wat ze zag. Wat had Frederik hier een werk van gemaakt! Op tafel stond een schaal met flensjes als voorafje. Ze at ze rustig op, dit was een training, maar ze moest wel tot het uiterste gaan. Morgenvroeg kon ze uitslapen voor haar tentamen begon, dus ze had tijd genoeg om bij te komen van de maaltijd. Voor ze het wist was de schaal met flensjes leeg. Zo'n 12 van die dunne pannenkoekjes zaten nu in haar mag. Daarna kwam het grote bord met de voedingsrijke snert op tafel. Ze voelde hoe zwaar de soep was.

Ze wist dat ze nu tot het uiterste moest gaan. Het eerste bord soep was op, maar Frederik schepte alweer op. Nu ging het moeilijker, maar Frederik schepte nog een keer op toen het bord leeg was. Het bord schoof ze opgelucht toen ze met veel pijn en moeite dit had weggewerkt. 'Toe', moedigde Frederik aan. 'Zet hem op, je kunt het.' Opnieuw stond een groot dampend bord met de groene snert voor haar. Ze at een stuk worst, er moesten zeker 2 worsten in haar maag zitten. Het leek of haar maag ieder moment onder het grote gewicht zou barsten. Tjee, wat zat ze vol. Hier kon toch echt niks meer bij. Daarvan was ze overtuigd. Toen de laatste hap weg was, knoopte ze haar broek los. Bommetjevol. Hier kon niks meer bij.

Ze plofte op de bank en kreunde van de enorme druk die er op haar maag zat. Dit was een ongelooflijke maaltijd. Ze sloot haar ogen. Het leek of ieder moment alles eruit zou komen, zo vol zat ze. Ze voelde hoe Frederik haar massieve buik masseerde. Wat voelde dat lekker. 'Ik maar wat ruimte voor het toetje', zei hij. Ze zuchtte. 'Toetje?' Ze zei het zo verbaasd. Hij kneedde verder en langzaam merkte ze dat er weer wat ruimte in haar maag ontstond. Wat voelde dat goed. Nog voor ze goed en wel van de ruimte kon genieten, stond Frederik naast haar met een enorme dame blance, rijkelijk voorzien van banaan en overgoten met calorierijke chocoladesaus. Voor ze er erg in had, lepelde ze het derde portie weg. Met een grote puf, van poe wat zit ik vol, viel ze in slaap.

Weer een paar uur later maakte Frederik haar wakker. Het liep tegen 1.00 uur in de nacht. 'Toemeissie, drink dit nog even op.' Een enorme shake boordevol met calorieën stond voor haar neus. Met een rietje hoefde ze de dikmaker alleen maar naar binnen te zuigen. Er voelde weer ruimte in haar maag. Wat deed dit haar goed. Als het goed was, rekte haar maag enorm door deze strekoefeningen en rekoefeningen van de maag. Ze merkte hoe de leegte weer gevuld werd met de calorierijke shake, met melk, ijs, slagroom, een vleugje boter en chocolade. Het proefde heerlijk. Want dat was de voorwaarde, Maaike wilde alles drinken, als je er maar dik van werd en het moest vooral lekker zijn. Ze dronk ruim een liter op. 'Dat zijn weer 3000 calorieën', verzekerde Frederik. Hij was zo lief voor haar. Toen ze in bed lag, voelde ze zich heel loom en sloom. Wat was het toch een lekker gevoel om je ongeneerd vol te vreten. Het leek wel of alle ellende verdween. Alles werd een beetje draaierig en je voelde je in je hoofd heel licht.

Heel zachtjes verdween de pik van Frederik in haar schacht. Ze merkte het nauwelijks. En in een waas van wakker zijn of slapen, zo op het moment dat de slaap begint en de dromen het overnemen, voelde ze hoe ze tergend langzaam klaarkwam. De hele wereld stond in brand en ze voelde hoe haar geilheid werd geblust door zijn vocht. En ze durfde later niet meer te zeggen of het nou nog een keertje die nacht gebeurd was. Het leek zelfs dat Frederik haar nog een stuk cake gaf, rijkelijk overladen met geklopte slagroom. Aan de broodkruimels te zien die morgen, kon het best zo zijn dat droom en werkelijkheid door elkaar heen hadden gelopen.

Maaike snapte niet waarom al die mensen zichzelf zo peinigden met lijnen en knabbelen op stokjes. Alsof dik zijn erg was. Want het gevoel om met zo'n volle buik diep in slaap te vallen en de volgende morgen met een ongekende honger te ontwaken. Dat gevoel was ongekend. Dat hongergevoel voelde ze de volgende morgen weer. Het ontbijt dat Frederik voor haar had klaargezet, was onverbiddelijk. Heerlijke croissants en zachte broodjes. Voor ze het wist at ze alles tot de laatste kruimel op. En met een volle maag ging ze naar het tentamen, nog helemaal vervuld van deze prachtige nacht.


Lees eerst het veertiende deel: De echte wedstrijd »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)