Hartsvriendinnen (14) - De echte wedstrijd

Wat vooraf ging: Maaike en Marloes zijn hartsvriendinnen. Nu ook Marloes haar lijnpogingen heeft losgelaten, daagde ze haar vriendin Maaike uit zich een maand lang te laten verwennen door hun vrienden. In die periode moeten ze zoveel mogelijk zien aan te komen.

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »

De echte wedstrijd


Een kleine week en 4 tentamens verder reden ze dan eindelijk naar het vakantiehuisje van Tims ouders. Het lag midden in de landerijen en ze konden daar ongeremd leven. In de achtertuin stonden een jacuzzi en een zwembad. Een maand zouden de 2 meiden zich helemaal laten verwennen door de 2 heren. Ze zouden zich helemaal laven aan de lekkerste lekkernijen en proberen zoveel mogelijk aan te komen. En ze waren al zo flink aan de maat. De training van vorige week had de eetlust van Maaike weer goed aangewakkerd. Het leek op een vuurtje dat praktisch uitgedoofd lijkt, maar dat met een beetje porren en blazen weer helemaal oplaaid. Zo voelde Maaike zich ook.


Op de eerste dag gingen de 2 meiden op de weegschaal staan. '131', vertelde de weegschaal bij Marloes. 'Jeetje', zei Maaike. 'Dat is niet niks. Je hebt vorige week nog even 3 kilo aangegeten. Dat wordt een zware klus voor mij.' Toen Maaike op de weegschaal ging staan, liet de teller van de weegschaal hetzelfde getal zien. Maaike was helemaal blij. 'Dan heeft de training veel zin gehad', zei ze trots. Het was misschien toch mogelijk van Marloes te winnen. Al besefte ze als geen ander dat het ook een uiterst zware klus zou worden.

De dames zouden elke week op de weegschaal gaan staan. Niet te vaak om overdreven in spanning te raken, genoeg om het wedstrijdgevoel te houden. Ze begonnen enthousiast aan hun taak. Sommige dagen leek het de hele dag een complete vreetorgie. Dan rukte de ene maaltijd na de andere aan. Maaike verbaasde zich over Marloes. Die leek wel aan een stuk te kunnen dooreten. Het was bij haar een continueproces, waarbij ze iedere keer weer net ietsjes verder ging. Zelfs als haar buik strakgespannen stond, ze zuchtte en hard zweette, dan nam ze nog meer. Om daarna tevreden in slaap te vallen.

Maaike deed ook goed haar best. Ze voelde het nieuwe vet ook wel. Het was zo'n aparte gewaarwording, op een bepaald moment leek het dan of het lichaam explodeerde. Of zoals Frederik zo liefkozend kon zeggen of haar lichaam 'plof' zei. 'Je ziet je gewoon groeien. Plop daar is weer een beetje Maaike bijgekomen', zei hij. Hij streelde dan over haar nieuwe vet. Zelf viel haar op een ochtend op dat de zwembandjes om haar middel steeds voller werden. Ze begonnen zelfs een beetje te hangen. Eigenlijk was deze band haar een paar weken geleden nog nauwelijks op te vallen, maar de laatste dagen leek hij tot volle wasdom te komen. Alsof al het eten dat ze at, rechtstreeks naar die plek geleid werd.

Na een week schransen werd het tijd voor de weegschaalsessie. Ze stonden daar naakt naast elkaar in de badkamer. Maaike mocht het eerste gaan staan op de weegschaal. Ze wist dat hij de vorige keer op 131 had gestaan en wist zeker dat er een flinke hoeveelheid bijgekomen was. De wijzer schoot omhoog en stopte bij '135'. Geen slecht prestatie voor de eerste week, vond Maaike. Ze bekeek nog eens goed naar haar blote lijf. Ze merkte dat het allemaal wat zwaarder geworden was. Marloes stapte nu op de weegschaal. Haar lichaam leek nog kolossaler te zijn geworden. Ze had van de vroege ochtend tot de late avond gegeten. Ze liet zich heerlijk volproppen en wist 5 keer per dag een weight gain shake op te drinken. Zo kleefden de nieuwe kilo's aan haar lijf. Het leek of er heel veel op haar buik was gaan zitten. Marloes stond nu op de weegschaal. De wijzer schoof snel door, voorbij de 135 om te stoppen bij 138. 'Jeetje, wat ben jij aangekomen. Dat kan ik nooit meer winnen', zuchtte Maaike. Haar vriendin schudde met haar middel en zorgde ervoor dat al het vet wild heen en weer schoot. Tim schoot op haar toe en streelde al het nieuwe vet. Ze zag dat zijn pik omhoog schoot. Wat een geilheid. De 2 gingen snel naar een slaapkamer om het feest te vieren.

Maaike ging mee met Frederik en liet zich heerlijk door hem verwennen. Eerst dronk ze een shake van een liter waar heel veel calorien in zaten. Daarna at ze een immens stuk varkensvlees met frites waar veel mayonaise en calorierijke sauzen bij zat. Ze moest een tegenoffensief inzetten. Al leek het bijna onhaalbaar dat je 7 kilo in 1 week erbij kunt eten. Ze zuchtte, want haar maag stond op springen. Frederik gaf haar een heerlijke buikmassage, waarna hij nog een liter shake bij haar neerzette. Maaike kreeg het bijna niet weg. Het leek wel of haar lichaam ieder moment uit elkaar kon knallen. Zo vol voelde ze zichzelf. Ze viel weg in een diepe slaap.

Zo leefden ze dagen achtereen met eten, drinken en slapen. Frederik en Tim waren dag en nacht in touw en gaven de meiden alles wat ze wilden en nog meer dan dat. Zou de nieuwe tactiek werken van Maaike, kon ze winnen of op z'n, minst inlopen. Als ze de strijd wilde winnen zou ze deze week minstens een kilo of 7 moeten aankomen. Ze at en dronk meer dan ze ooit gegeten en gedronken had. Met name de weight gain shakes waren populair. Frederik had er al allerlei variaties bij bedacht. Ze waren ontzettend lekker en enorm voedingrijk. Gecombineerd met de maaltijden besefte Maaike dat ze meer dan ooit aankwam.

Een week later stonden ze weer klaar voor de meet- en weegsessie. Zoals elke keer stonden ze daar in de ochtend, voor het ontbijt. Anders zou het geen goed beeld geven van het werkelijke gewicht. Omdat Maaike vorige week als eerste was geweest, was het nu de beurt aan Marloes. Maaike was deze week enorm gegroeid. Als ze liep voelde ze hoe haar lichaam meer en meer gewicht te verstouwen kreeg. Ze hoopte stiekem dat de teller bij haar in de richting van 145 zou gaan wijzen. Dat zou betekenen dat ze meer dan een kilo per dag zou moeten zijn aangekomen. Dat was wel ongelooflijk veel. Marieke was ook flink gegroeid. Maaike zag duidelijk dat haar omvang enorm was toegenomen. Ook dit keer was het rond de buik gaan zitten. Het leek of bij de navel een extra uitstulping gegroeid was, vlak boven de navel bolde haar buik wat verder naar voren. Het zag er onwijs sexy uit en Maaike zag ook dat Tim er nauwelijks zijn vingers van af kon houden. Zelf had ze er ook al over gestreeld. Het voelde heel zacht aan.

Marloes ging op de weegschaal staan en de wijzer sloeg over de 140 en stopte bij 145 precies. Ze was hetzelfde gewicht aangekomen als een week eerder. Ze wist zich constant te houden door elke dag een kilo aan te komen. Maaike vreesde het ergste. Ze moest deze week op z'n minst hetzelfde gewicht zijn aangekomen als haar vriendin. Anders zou de wedstrijd hopeloos verloren zijn. Ze pakte met haar handen nog eens de enorme vetpolsters langs haar zij. Ze waren ongelooflijk gegroeid die week. Ze voelden zo lekker zacht en warm aan. Nieuw vet voelde zo anders aan dan ouder vet, dan werd het wat weker en schudde wat meer. Nu stond haar huid strakgespannen en voelde het alles zo lekker warm.

De meter sloeg in de richting van de 140 en stopte bij 142. Dat betekende dat ze hetzelfde was aangekomen als haar vriendin. Tjee. Elke dag een kilo erbij. Ze voelde hoe Frederik achter haar kwam staan en haar enorme buik optilde. Hij was immens geworden en het leek wel of er elke dag een stukje bij kwam. 'Ik vind je er zo geil uitzien', fluisterde hij. Hij nam haar mee en ze voelde hoe zijn pik zwol toen hij tegen haar aanstond. 'Weet je dat je kont ook immens is?' zei hij tegen haar. Ze vreeen heerlijk en daarna kwam hij gelijk met een forse shake. 'We moeten winnen', zei hij erbij. 'Ik weet zeker dat je het kunt. Een kleine terugval van Marloes is voldoende.' Het idee dat ze nog dikker zou worden dan Marloes, wond hem zo op dat hij bijna gelijk klaarkwam. Gelukkig had hij nog voldoende geilheid over voor een tweede ronde.

Lees eerst het vijfiende en laatste deel: De eindsprint - slot »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)