Hartsvriendinnen (11) - Voor altijd

Wat vooraf ging: Maaike is dikgeworden door het eten van haar vriendin Marloes te eten. Marloes was altijd de dikste en wilde lijnen. Het is haar gelukt, maar ze is er niet leuker op geworden. Nu heeft Maaike het idee om haar vriendin weer over te halen om weer te gaan eten en ook dik te worden. Daarvoor heeft ze een sausijzebroodje stiekem in de tas van haar vriendin Marloes gedaan.

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »

Voor altijd

Maaike kwam terug maar zag dat Marloes weg was. D'r tas was verdwenen en het sausijsebroodje dat Maaike op het bord had laten liggen was eveneens verdwenen. Het bord lag er nog wel. Voor de rest geen spoor van haar vriendin. Zou ze de boodschap begrepen hebben, vroeg Maaike zich af. Ze volgde de laatste colleges die dag en toen ze thuis kwam trof ze Frederik aan met een enorme maaltijd. Wat had hij lekker voor haar gekookt zeg. Een stamppot dit keer en ze kreeg er een hele worst bij.

De dagen erna genoot ze van de verwennerijen en Frederik. Ze dacht zelfs niet meer aan haar vriendin. Zeker ook toen Frederik aanbood om lekker 2 weken naar de boerderij van zijn ouders te gaan. Daar konden ze heerlijk hun gang gaan en zou hij haar lekker vertroetelen en volproppen. O wat was ze daar gek op. Haar lichaam schreeuwde gewoon om meer. En de seks werd er niet slechter van.

Toen ze terugkwamen en Maaike allang weer naar college ging, miste ze haar vriendin. Ze zag haar niet meer in de collegebanken en ook in de pauze was haar vriendin nergens te bekennen. Wat zou er aan de hand zijn? Ze had haar vriendin weleens opgebeld, maar kreeg geen gehoor. Ook haar mailtjes en SMS'jes bleven onbeantwoord. Eigenlijk vond ze het maar raar. Het leek haar dan ook alleen maar mogelijk dat Maaikes vriendin boos was. Marloes vond haar niet meer interessant genoeg, een vette koe die lui op haar reet zat en de hele dag alles wat los en vast zat op te vreten.

Het duurde zo een paar weken voort, maar Maaike zat er ergens niet zo mee. Ze werd zo vertroeteld door Frederik, haar buik leek met de dag ronder te worden en voller. De weelde klonk zich meer en meer vast aan haar. Wat een prachtig leventje had ze. Ze hoefde helemaal niks meer te doen, alleen maar te eten. Het leven was nooit zo mooi geweest en Maaike kon zich niet meer voorstellen dat ze ooit in het verleden zo had afgegeven tegen het vele eten van haar vriendin.

Eindelijk, het moest zeker wel een week of 5 later zijn, trof ze haar vriendin Marloes aan in de pauze. Ze zat in de kantine. Wat was er gebeurd? Maaike geloofde haar ogen niet. Marloes zat achter een enorme schaal boordevol met pasta. Tegenover haar zat Tim. Hij deed nog wat roomsaus over de pasta heen. Ze was niet aan het eten, maar ze was echt aan het vreten. Ze schrokte het eten naar binnen. Zo herkende Maaike haar vriendin weer.

Ze keek nog eens goed en zag dat ze dit niet voor het eerst deed sinds haar lijnpoging. Op de schoot van Marloes welfde weer de oude, vertrouwde, ronde buik. Sterker nog: ze leek zelfs dikker dan ooit te zijn geworden. Haar borsten priemden fier naar voren en over de bankrand welfde het vet van haar volle kont aan bij zijden. Wat zag ze er goed uit. De onderkin van haar vriendin was weer volop aanwezig. Het leek zelfs een beetje of er vormde zich al een nieuwe onderkin onder de oude.

'He Maaike', lachte Marloes haar toe toen ze in de gaten kreeg dat Maaike keek. 'Kom er gezellig bij zitten.' 'Wat is er met jou gebeurd?' gilde Maaike door de kantine. 'Ach, ik heb weer eens een oude hobby opgepikt', lachte Marloes. Ze klopte op haar dikke pens en nam weer een hap van de pastamaaltijd die voor haar stond te dampen. 'En zoals je ziet heb ik een sponserteam dat mij enorm gesteund heeft.' Ze wees naar Tim die teruggrijnsde. 'Wat ben ik blij dat het zo goed gaat met je'

'Het spijt me', zei Marloes toen Maaike naast haar kwam zitten. 'Maar je had gelijk. Ik was inderdaad ongenietbaar. De hele dag was ik bezig met eten en vooral met niet-eten. Alles wat ik at daar werd ik dik van en dat wilde ik niet. Ondertussen merkte ik ook dat ik er niet vrolijker van werd. Ik had wel het lichaam waar ik altijd van gedroomd had, maar ik was mijzelf volledig kwijt. Toen je wegging en het sausijsebroodje liet liggen op het bord, at ik het snel op. O, wat was dat lekker. Ik wist wat ik al die tijd miste. Daarna ben ik snel weggelopen. Ik schaamde me voor mijzelf. Ik had me misdragen. Zo mocht ik niet doen. Het spijt me.'

Marloes keek haar aan. Maaike zag dat haar wangen weer lekker gevuld waren. De oude vertrouwde onderkin was weer teruggekeerd. Ze kreeg zelfs een nieuwe onderkin, onder de oude. Maaike zag de contouren van een nieuw, vers onderkinnetje. Ook haar armen waren weer mooi vol. Maar het meest verbaasd was Maaike over de enorme buik die op Marloes' schoot rustte. Zo groot was hij nog nooit geweest. Wat was er gebeurd? Waarom was ze zo plotseling bekeerd?


Lees eerst het twaalfde deel: Het verhaal van Marloes »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)