Forensen (6) - Op het toilet

Wat vooraf ging: Michael ziet hoe Lisa zich te buiten gaat aan een enorm brunch. Ze eet waanzinnig veel in de 6 uur dat het buffet geopend is. Zo probeert ze te sparen op de kosten voor de rest van de dag. De volproppende Lisa is voor Michael bijzonder opwindend.

Lees eerste het eerste deel van Forensen: In de trein »

Op het toilet


Ze had het tweede dienblad leeggegeten en ademde zwaar en langzaam. Ze keek loom voor zich uit en liet zachte boertjes. Het leek er meer op dat ze een harde pot seks had gehad, in plaats dat ze zich zo lekker vol had gegeten. 'Het spijt me', zuchtte ze. 'Maar het is even tijd voor een korte pauze. Ik ga even naar de wc. Ik ben een paar minuutjes weg.'


'Tuurlijk', zei hij. 'Neem de tijd.' Terwijl ze wegliep, zag hij dat ze nog altijd met dat enorme gat in haar broek liep. Blijkbaar had ze het zelf niet in de gaten, want ze waggelde traag in de richting van de toiletten. Als het haar niet deerde, ging hij er verder ook geen probleem van maken. Hij zag haar net de hoek bij de wc's om gaan. Ze liep langzaam en haar buik stond strakgespannen vooruit. Het mocht ook niet teveel bewegen, want dan zou dat ongetwijfeld erg pijnlijk zijn. Hij moest buitengewoon strak aangespannen zijn door het vele voedsel dat nu in haar maag zat. Ze verdween in het gangetje naar de toiletten. Michael was niet de enige die aandachtig staarde naar Lisa. Ook de manager volgde haar.

Hij wachtte tot ze zou terugkomen om zich opnieuw vol te proppen. De dames om hem heen zaten eveneens met grote borden boordevol met eten voor zich. Ook zij lepelden het calorierijke eten in een hoog tempo naar binnen. En ook zij liepen meerdere keren naar de buffettafel. Dan keerden ze met een bomvol dienblad terug naar hun plek. Bovendien liep de manager regelmatig langs hun tafeltje en gaf ze nog iets calorierijks. Als een meisje dan aangaf dat ze echt vol was, dan moedigde de manager aan om nog wat te nemen. Soms haalde ze een enorme schaal met ijs en voerde het eten aan het meisje. De meisjes legden dan hun hand op hun buik, of kneedden een beetje. Soms legde de manager ook haar hand op de buik en schudde het liefdevol.

Lisa nam uitgebreid de tijd op het toilet. Hij dacht niet anders dan dat ze uitvoerig aan het toiletteren was. Het enige waar hij hier zeker van was, was dat ze niet boulimia leed. Zonder schaamte propte ze zich hier vol en de uitwerking van al dat eten op haar lichaam vond ze ook niet erg. Het zou natuurlijk ook kunnen, dacht hij wat later, dat ze aan het masturberen was. Daar op die wc. Maar hij kon zich niet goed voorstellen of dat goed mogelijk was. Hij kende de toiletten hier niet. Het leek hem toch dat enige luxe niet overbodig zou zijn. Met een tot de nok toe gevulde maag leek het hem erg prettig om enigszins languit te kunnen liggen bij het masturberen.

Het volmaakt tevreden gezicht waarmee ze weer terugkwam, gaf hem ter plekke de oplossing. Die moest wel hebben zitten masturberen op het toilet. Zo gelukkig en voldaan liep ze hem weer tegemoet. Als het echt waar was, dan zou Lisa het meisje van zijn dromen zijn. Wat leek hem dit mooi. Het was eigenlijk te mooi om waar te zijn. Of hij droomde of hij zat er echt heel dik naast.

Ze nam niet de moeite te zitten, ze deelde alleen mee dat ze ging beginnen aan de eerste ronde van haar 'lunch'. Michael had geen honger meer, maar vergezelde haar naar het buffet en zag wat voor een enorme berg voedsel ze op haar dienblad neerlegde. Hij vroeg zich af hoe ze dit allemaal zou verstouwen. Ze had weliswaar iets meer dan een halfuurtje op het toilet gezeten, maar ze moest nog boordevol zitten van het 'ontbijt' dat ze zojuist achter de kiezen had.

'Hoef jij niet meer?' vroeg ze. Hij schudde zijn hoofd. 'Maak jezelf dan nuttig en neem wat voor mij mee?' Ze keek hem ondeugend aan. Hij was blij dat ze zoveel wilde gaan eten en liep tevreden achter haar aan met een vol dienblad waarop nog een hele maaltijd voor een persoon leek te liggen. Er lagen diverse vleesgerechten, een mixt grill, patat, salades en pasta op de bladen. Genoeg om 2 mensen riant van te laten eten.

Toen ze weer aan tafel zaten, begon ze weer te eten alsof ze nog helemaal niet gegeten had. Het leek of die enorme maaltijd van zojuist niet door haar mond was gegaan. Na een tijdje vertraagde het eettempo wel een beetje. Het leek of ze wat meer moeite moest doen om al het eten dat op het tweede dienblad lag, naar binnen te krijgen. Af en toe liet ze een boertje en daarna leek het tempo weer te verhogen.

Net als bij het eerdere 'ontbijt' leek het eten bij deze 'lunch' meer en meer of ze seks had in plaats van dat ze aan het eten was. Ze liet zich helemaal in haar gulzigheid gaan en stak de lepel in de mond alsof het een penis was. Ze pijpte het eten gewoon van de lepel af en kreunde er zacht bij.

Toen het tweede dienblad was leeggegeten, hijgde Lisa van de enorme berg calorierijk voedsel die ze had weggewerkt. Ze keek Michael aan en zei: 'Tijd voor een korte pauze. Waarom ga je niet even met me mee?' vroeg ze hem. Ze keek er heel geil bij. Het klonk voor Michael alsof ze zei 'neuk me'. Hij vroeg zich af of hij het wel goed had gehoord. Dat kostte echter niet veel tijd, want ze liet haar hand afdalen ter hoogte van zijn middel en wreef over de enorme bobbel in zijn broek. 'Ik denk dat ik je wel een plezier doe door je mee naar achteren te nemen.' Ze nam een vinger in haar mond en nam elke mogelijke twijfel bij hem weg.

Achter haar aan lopend zag hij dat haar slipje haar kont weer bedekte. Waarschijnlijk had ze alles weer rechtgetrokken na de eerste pauze. Veel van haar nieuwe vet was dus niet meer te zien. Michael was een beetje teleurgesteld, maar verwachtte dat deze teleurstelling niet al te lang zou duren.

Lees het zevende deel van Forensen: Het lekkerste toetje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)