Forensen (5) - Ziek

Wat vooraf ging: Michael bevrijdt Lisa die uit haar broek gescheurd is van een stel vervelende jongens in de trein. Als hij met haar op het treinstation uitstapt, vraagt ze of hij wil meegaan naar het restaurant waar ze iedere morgen eet voor de rest van de dag. Ongemerkt eet ze wel iets meer dan waar ze een hele dag op kan teren.

Lees eerste het eerste deel: in de trein »
 

Ziek


Michael meldde zich ziek en liep met haar mee naar het restaurant. 'Voor elk wat wils' kopte een groot bord boven de ingang. Het lag op een steenworp afstand van het treinstation. Ook al had Lisa gezegd dat het echt niet nodig was, hij liep galant een eindje achter haar, zodat niemand haar blote kont hoefde te zien. Hij probeerde hiermee de meningen van het publiek tot een minimum te beperken. Misschien was het zelfs wel minder galant dan Michael vermoedde, want zo dicht achter die weelde van haar billen, stijgerde zijn pik nog meer. Hij hoefde alleen maar te kijken naar al dat vlees en vet dat zo heerlijk op en neer deinde bij elke stap op de trap omhoog, of zijn lul werd keihard.


Ook had hij het volle uitzicht op die heerlijke pruim, ingebed in het weelderige vet van haar billen. Hij zag dat haar spleetje nauw geworden was door haar dikte. Hij was opgelucht dat ze even later weer gewoon op straat liepen en hij niet zoveel van haar weelde kon zien. Hij bleef dicht achter haar lopen en soms tikten haar blote billen tegen zijn harde kruis omdat hij dan net iets te dicht achter haar liep. Het voelde heel geil, maar hij kon zich beheersen.

Het was heerlijk zo dicht achter haar te lopen. Hij rook haar heerlijke lichaam, zag haar prachtige blonde haren op haar rug zachtjes opwaaien door de wind en kon duidelijk haar mollige hals zien. Ze moeten op de mensen op straat overgekomen zijn als een vreemd stel dat zo achter elkaar liep, maar voor die gedachte had hij nu geen tijd. Tegen de tijd dat ze bij het restaurant waren bezwoor hij haar in gedachten al de eeuwige liefde, zo prachtig was ze.

Onder het lopen had ze hem verteld over een vrouw die bij haar in het appartementencomplex woonde. Ze was de manager van dit restaurant en ze liet Lisa zoveel eten als ze wilde. De meeste buffetten stonden dit niet toe. Ze kon dit weten want ze had diverse buffetten in de stad geprobeerd. Op deze manier wilde ze geld besparen. In zo'n restaurant kon ze langer zitten en zoveel te eten dat ze voor de hele dag genoeg had. Dat verklaarde natuurlijk waarom ze zo aankwam. Lisa grapte dat ze meer at dan ze eigenlijk op kon, zodat ze een vetvoorraadje had als het geld op was. Dat ze het prettig vond om aan te komen, was niet de enige reden voor Michael dat hij steeds gekker op haar werd. Ze had ook nog eens een gezonde dosis humor.

Toen ze het restaurant binnenkwamen, kregen ze een tafeltje toegewezen van de manager die Lisa kende. Aan de ene kant van de tafel stond een bank, aan de andere een stoel. Lisa koos vanzelfsprekend voor de lekkere bank. De manager, een gezellige, mollige brunette van een jaar of 40, was heel blij om Lisa te zien. Ze kuste haar enthousiast bij binnenkomst. Ze was echter wat minder blij met de komst van Michael. Hij kreeg een noeste blik toegeworpen, alsof ze hem hier niet wenste. De eetzaal was verder leeg, alleen 4 andere forse meiden zaten elk aan een eigen eettafel te eten. De meiden waren niet gewoon aan het eten, zag hij direct. Nee, ze waren gewoon aan het schransen.

Het restaurant was onderdeel van een hotel. Van 7 uur 's morgens tot 1 uur 's middags werd hier een brunch geserveerd. Lisa vertelde was elke morgen vrijwel de hele tijd aanwezig. Ze vertelde hem hoe ze te werk ging. Het buffet bevatte heel veel gevarieerde producten, van ontbijtproducten zoals pannenkoekjes, kwark, melkproducten, eieren, spek en ham tot aan typische hoofdgerechten als pasta, patat, vlees- en visgerechten en pizza's. Daarom had Lisa haar verblijf in het restaurant opgedeeld in drieën: ontbijt, lunch en diner. Dat dit in tijd wat dichter op elkaar zat dan gebruikelijk, deed er niet zo toe. Meestal nam ze twee grote dienbladen vol met eten als ontbijt, twee als lunch en twee of drie (afhankelijk van hoeveel ruimte ze nog overhad) als diner. Soms liep ze nog een keertje extra voor een dessert, maar dat deed ze alleen als ze het niet kon laten.

Een dergelijke eetlust leek Michael bijna onmogelijk. Zijn gezicht straalde blijkbaar veel ongeloof uit, want Lisa gaf hem gelijk de reden van haar eetlust. 'Dat is natuurlijk niet vanaf het begin zo gegaan. Ik heb hier hard voor moeten werken. Het lijkt wel of ik elke dag een beetje meer ruimte heb in mijn maag en die ruimte laat ik natuurlijk niet onbenut.' Michael besefte dat Lisa haar maag enorm had opgerekt, een proces dat nog altijd doorging.

Ze pakte een dienblad voor het buffet. Ze vulde haar blad bommetjevol, veel voller dan Michael voor mogelijk hield. Een bord lag overladen met toast, gebakken en gekookte eieren, worstjes, spek en ham. Er lag zoveel op haar dienblad dat Lisa er moeite mee had om hem recht te houden. Ieder moment dreigde het dienblad uit balans te komen en uit haar handen te vallen. 'Ik ben een beetje lui', zei ze verontschudigend terwijl Michael haar hielp om het dienblad zonder problemen bij haar eettafel te krijgen. 'Als ik een keer minder hoef te lopen, dan doe ik dat. Daarom loop ik met zo'n boordevol dienblad.' Hij dacht hij dood ging van opwinding, zoveel eten in één keer, dat kon gewoon niet. Hij voelde zijn feederhart nog harder kloppen. Van dit tafereel had hij alleen kunnen dromen. Dit keer speelde het zich voor zijn eigen ogen af.

Kijken naar hoe ze at, was een ervaring op zichzelf. Ze werkte het eten gretig naar binnen en schepte volle happen van de verschillende etenswaren snel in haar mond. 'Smaakt goed, zoals elke dag', zei ze met een mond vol met het calorierijke voedsel. Michael had ook een bord met eten voor zich, maar hij kreeg nauwelijks een hap door zijn keel, Zo sterk was hij afgeleid door Lisa. De manier waarop ze uit haar ogen keek en kauwde. Het leek wel of ze seks had in plaats van dat ze aan het eten was.

Ze at met zoveel liefde en overgave. Van elke hap genoot ze en kreunde daarbij heel zachtjes. Haar eten leek meer op masturberen. Het koste hem moeite om op te staan om wat nieuws voor haar te halen. Ze vroeg hem lief of hij misschien weer een dienblad met eten voor haar mee wilde nemen. Hij vroeg haar wat hij mee moest nemen. 'Doe maar hetzelfde als net, maar dan ietsje meer.' Ze gaf hem een speels knipoogje bij en liet een zacht boertje. Hij voelde zijn lid alweer hard worden bij de gedachte dat al dit voedsel weer door haar mond naar binnen zou gaan.

In een soort van trance liep hij naar de buffettafel en vergat zijn stijve. Hij zag hoe de andere meisjes die ook van een vol dienblad schransten, hem aanstaarden. Hij liep weer met een dienblad tjokvol met eten terug naar de tafel. Zijn harde pik toonde een flinke bobbel in de broek. Lisa zag het. Hij stond naast haar om het dienblad op de tafel te zetten. Ze keek hem aan terwijl ze haar tong over haar lippen likte. Haar blik hierbij was zo veelbetekenend dat hij wel wist waar ze haar tanden in wilde gaan zetten.

Lees het zesde deel van Forensen: op het toilet »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)