Dikke praat

In de rubriek Praten over gewicht schrijven mannen met een voorkeur voor dikke vrouwen over de gesprekken die ze hebben met vrouwen over hun gewicht. Het is een heimelijk genoegen. In elke nieuwe aflevering vertelt een meisje dat ze is aangekomen, dat ze te dik is of dat ze dikker wil worden.

Lees ook


De volgende afleveringen zijn verschenen


Ben ik dat?
Als ik mezelf in de spiegel zie, ben ik nog steeds verbaasd dat ik het zelf ben en dat ik zo dik geworden ben. Ik was ook echt verrast dat ik op foto’s zo dik ben.Lees: Ben ik dat? »
Dik voelen
Een paar jaar terug had ik nooit gedacht dat ik het fijn zou vinden om te zeggen dat ik me dik voel. En nu wel! Lees: Dik voelen »
Buik showen
Ik ben al heel mijn leven dik. Ik kan mij niet bedenken dat ik ooit dun was. Veel ben ik de laatste jaren niet meer aangekomen. Lees: Buik showen »
Dik door hypnose
Ze heeft altijd al een fascinatie gehad voor volle vrouwen. Haar zusje was mollig en ze was jaloers: dat wilde ze ook. Sindsdien groeit ze langzaam maar zeker. Elke dag voelt ze zachter aan. Lees: Dik door hypnose »
Op naar de 100 kilo
Ze is altijd al dik geweest, maar extra werd aangemoedigd door een hypnose-bestand dat ze op internet vond. Het hielp haar aan die extra kilo's die haar nu vergezellen. Ze luistert elke dag, want ze wil graag nog meer wegen... Lees: Op naar de 100 kilo »
Boutjes en moertjes
Soms kijkt ze naar beneden en voelt haar buik op haar bovenbenen rusten. Het voelt heerlijk en dan denkt ze hoe ze toch zo dik geworden is. De oorzaak is heel simpel: haar eerste baantje heeft haar aan een flink deel van die buik geholpen. Lees: Boutjes en moertjes »
Uit de hand gelopen buikje
Het zien van haar mollige klasgenootjes moedigt Anouk aan om ook te eten wat ze wil. Spoedig bereikt haar lijf het figuur van de meisjes waar ze zo jaloers op was. Voor ze het weet draagt ze een heuse buik in plaats van het blubberbuikje dat ze wenste. Lees: Uit de hand gelopen buikje »
Van 65 naar 110 kilo
Een lezeres van Mooidik vertelt openhartig hoe deze blog haar hielp de stap te nemen en te kiezen voor een dik leven. Nu geniet ze van alles wat ze de hele dag van zichzelf mag eten. En elke nieuwe kilo wordt met gejuich begroet. Ze vindt het heerlijk om al die kilo's bij zich te dragen. Lees: Van 65 naar 110 kilo »
Goddelijke derrière
Tijdens haar studie begint het achterste van een meisje geleidelijk te veranderen in een goddelijke derrière. Je kunt er in elk geval je ogen niet vanaf houden als je die eenmaal gezien hebt. Zeker als hij ook nog eens steeds goddelijker wordt Lees: Goddelijke derrière »
Niet meer passen
Aan het begin van het college praten 2 meisjes over het leuke shirtje dat 1 van hen aanheeft. Ze heeft het net gekregen van een vriendin die het niet meer past. En dan komt het verhaal over de vriendin. Lees: Niet meer passen »
Leuke constatering
Een meisje aan het eind van het eerstejaar trakteert bij het laatste college op cake. Als ze de restjes opeet, doet ze een leuke constatering. Lees: Leuke constatering »
Een leugen en een compliment
Als je voor een fastfoodketen werkt, loop je het risico uit te dijen. En dan vraagt je collega om een grotere broek omdat ze de vorige niet meer past. Wat zeg je dan? Inderdaad je geeft een leugen en een compliment. Lees: Een leugen en een compliment »
Jeetje ik word echt dik
Een dikke vrouw verbaast zich dagelijks over de 130 kilo die ze bij zich draagt. Misschien ook omdat de laatste 50 kilo er langzaam maar zeker zijn bijgekomen. Ze deed er een jaar of 10 over, maar het resultaat verbaast haar iedere dag. Lees: Jeetje ik word echt dik »
Facebook
Facebook is voor de vetliefhebber een bron van inspiratie. Daar hoef je niet veel voor te doen hoor. Zo is een vriendin van een vetliefhebber net gaan studeren. Het contact verloopt alleen via facebook en wat ziet hij een mooie foto's langskomen. Lees: Facebook »
Zelf over beginnen
Stel je bent vetliefhebber en je ziet om je heen overal meisjes en vrouwen dikker worden. Moet je het in het gesprek daarover hebben? Welnee, begin een gesprek en vaak beginnen ze er zelf over. Lees: Zelf over beginnen »
Wat ben ik dik geworden!
De eigenaresse van een dikke buik hoe ze de laatste tijd verwonderd is over haar eigen lijf. Zelfs als ze achter de computer op internet zit te surfen, ziet ze dat. Haar enorme buik ligt innig tevreden op het tafeltje. 'Dan denk ik: wat ben ik dik geworden'. Lees: Wat ben ik dik geworden! »
Dikker na feestdagen
Een vetliefhebber ziet kort na de feestdagen een bekende. Ze heeft de dagen met veel eten doorgebracht. Dat ziet hij overduidelijk. Als ze dan ook nog eens haar hand op haar nieuwe vetlaagje legt, kan zijn dag niet meer stuk.
Lees: Dikker na feestdagen »
Diagnose obees
In trein hoort een vetliefhebber een flink gebouwde dame praten met haar vriendin. De flink gebouwde dame is net met een vriendin naar een afslankkliniek geweest. Voor haar vriendin, maar als de verpleegster haar vraagt op de weegschaal te gaan staan, hoort ze iets dat ze niet verwacht. Lees: Diagnose obees »
Hier mag best wat af
Een vriendin van een mollig meisje vindt dat haar vriendin best wat mag afvallen als ze een dagje aan het strand zijn. De magere vriendin klaagt dat ze te dik is geworden. Dan kijkt ze naar het buikje van haar vriendin, pakt het vast en giechelt: 'Hier mag ook best wat af hoor'.
Lees: Hier mag best wat af »
Buiken vergelijken
Een vetliefhebber ziet aan het strand een mollige bruinette haar buik vergelijken met haar dikke vriendin. Ze staan in bikini en hun bierbuiken wijzen naar voren. Wie komt het verste vooruit. De vetliefhebber weet wel wie er wint. Lees: Buiken vergelijken »
Bitterballen en kaasplankje
In de kroeg raakt een vetliefhebber aan de praat met een Koreaanse die 2 maanden hier is. Ze zitten aan een tafeltje. Hij heeft goed uitzicht op haar mooie dijen en kleine, fluweelzachte buikje. Haar kleine ronde buikje toont zich in vol ornaat aan de buitenwereld in haar strakke rokje. Dan ontdekt hij waar dat buikje vandaan komt. Lees: Bitterballen en kaasplankje »
Knappe moeder
Een vriend van een vetliefhebber heeft echt een heel knappe moeder. Ze ziet ze er heel jong uit. Ze mag dan 38 zijn, ze lijkt wel 28. Bij sportwedstrijden moedigt ze haar zoon aan. Terwijl de vriend speelt, kletst de vetliefhebber gezellig met haar. Het lijkt er sterk op dat haar lichaam wat voller is geworden. Lees: Knappe moeder »
Echt te dik
Aan het begin mijn studie op de universiteit komt een vetliefhebber een mollig meisje tegen. Ze kletsten over van alles en nog wat. Ik was best close met haar. Zodoende vertelt hij haar over mijn fascinatie voor dikke vrouwen. Ze vertelt hem dat ze dik was. Dat ze dik wordt, ziet hij.Lees: Echt te dik »
Om op te eten
Een mollig meisje eet zich helemaal dik aan een reuzenmaaltijd van pizza en cola. Na afloop van het etentje praat ze met een vetliefhebber praat over haar volle buik. Ze kan heel veel eten. Zoveel, dat ze hem misschien wel op kan. Lees: Om op te eten »
Nieuwe bruidsjurk
Een bruid ontdekt een week voor haar bruiloft dat de jurk die ze zich aangemeten heeft niet meer past. Tussen het meten en maken van de jurk is een paar kilo bijgekomen. Lees: Nieuwe bruidsjurk »
Dik als ik oud ben
Van een mollig meisje hoort een vetliefhebber hoe ze verslaafd is geraakt aan de McDonald's. In minder dan 2 maanden tijd komt ze 10 kilo aan van de hamburgers. Ze vindt het eten zo lekker dat ze de molligheid maar voor lief neemt. Lees: Dik als ik oud ben »
Buik inhouden
In een druk café wacht een vetliefhebber op zijn koffie. Hij ziet een meisje zitten aan een tafeltje dat haar buik inhoudt. En dan weer ontspant. Een duidelijke buik is zichtbaar. En hij ontdekt snel waar dat buikje vandaan komt. Lees: Buik inhouden »
10 kilo studielast
In de kledingwinkel ontmoet een vetliefhebber een meisje dat bij hem in de klas heeft gezeten. Hij herkent haar in eerste instantie niet. Ze heeft zich ontpopt tot een lekker mollig meisje. Het is de studielast, verklapt ze. Lees: 10 kilo studielast »
Niet 1 maar 11 kilo
Een vriendin vertelt aan een vetliefhebber dat ze het afgelopen jaar niet veel gesport heeft. Ze moest het afgelopen jaar te vaak naar de universiteit. De vetliefhebber ziet kans om te beginnen over haar gewicht. Lees: Niet 1 maar 11 kilo »
Strijd tegen kilo's verliezen
Als een vetliefhebber op zijn bank zijn financiën regelt, ziet hij een prachtige employee staan. Ze is lekker mollig. Hij kan het goed zien in het uniform dat ze aan heeft. Hoe het komt, ontdekt hij snel. Lees: Strijd tegen kilo's verliezen »
Verslaafd aan milkshakes
Het is een heel sportief meisje. Als een vetliefhebber haar op een avond tegenkomt in de kroeg, is hij verrast. Ze is dikker geworden, alles is wat voller en ronder. Ze vertelt hem hoe het komt. Lees: Verslaafd aan milkshakes »
Foto als relikwie
Bij de lunch laat een mollige collega een foto zien aan een vetliefhebber. Ze draagt het bij zich als een relikwie. Wat er op de foto staat? De vetliefhebber gelooft zijn ogen niet. Lees: Foto als relikwie »
Poggen over vriendin
Niet alleen vrouwen spreken over hun eigen gewichtstoename. Zo hoort een vetliefhebber in het café een man over zijn vrouw praten. Hij laat hem foto's van haar zien. Lees: Poggen over vriendin »
Het zit in de familie
Een groepje meiden is in gesprek over aankomen en dat het in de familie zit. Een dik meisje vertelt verder hoe haar moeder en alle vrouwen in de familie dikke billen hebben en aankomen.Lees: Het zit in de familie »
Veel sporten
Een vriendin van een vetliefhebber stelt hem voor aan haar vriendin. Het is een leuk meisje met blond haar, bolle wangen en een heerlijk figuurtje. De vetliefhebber ziet duidelijk een beginnersbuikje welven over haar broeksband.Lees: Veel sporten »
Alleen stretchbroeken
Een vetliefhebber chat na lange tijd met een vriendin die een jaar in Frankrijk zit. Ze is behoorlijk aangekomen en draagt alleen nog stretchbroeken. De 5 nieuwe broeken die ze had meegenomen, passen niet meer. Hoe het komt?Lees: Alleen stretchbroeken »
Tenger
Een vetliefhebber hoort een mollig meisje vertellen hoe ze haar ex-vriendje een klap gaf. Ze kreeg vergiffenis van de rechter, omdat ze zo tenger was. Maar dat was 25 kilo geleden. Hij vraagt zich af of de rechter er nu nog in zou trappen.Lees: Tenger »
Bierbuik op stoel
Een meisje moet iets van een hoge plank pakken in de keuken. Ze gaat op een stoel staan en dan wordt iets heel moois zichtbaar. Niet alleen de vetliefhebber ziet al dit schoons. Ook haar moeder maakt een opmerking.Lees: Bierbuik op stoel »
Geen 7 maar ook geen 17 kilo
Een meisje bespringt haar vriendje in het restaurant van de universiteit. Ze ziet er goed uit, lekker mollig. Een verliefhebber hoort het geheim. Ze is geen 7 kilo in haar eerste jaar aangekomen en ook niet 17 kilo.Lees: Geen 7 maar ook geen 17 kilo »
Speklaag
Een vetliefhebber stond met een paar collega's buiten bij een paar mensen die een sigaretje rookten. Hij had het koud en rilde. Zijn vrouwelijke collega moest lachen. 'Je hebt het koud komt omdat je niet zo'n speklaag hebt als ik.' Ze wreef hierbij over haar dikke buik. Lees: Speklaag »
Te kleine kleren kopen
Een meisje dat 10 kilo was aangekomen maakte er een hobby van om kleren aan te trekken die ze eigenlijk niet paste. Ze hoopte daarbij altijd dat ze zoveel was afgevallen om die kleren wel aan te kunnen. Lees: Te kleine kleren kopen »
Mantelpakje
Een meisje dat een typisch voorbeeld van een jojo'er geldt. Ze kwam aan, viel af en kwam dan weer meer aan. Een vetliefhebber moedigde haar bij het aankomen natuurlijk ook altijd aan meer te eten. Maar als ze op dieet gaat en begint met hardlopen is het voorbij. Of toch niet? Lees: Mantelpakje »
Te laat
Bij een vetliefhebber zit een mollig meisje in de klas. Haar buik was niet alleen groot. Als de vetliefhebber een keer donuts en koeken meeneemt, vraagt een vriendin van het dikke meisje zich af of hij hun niet dik wil krijgen. Lees: Te laat »
Verloren
Een vetliefhebber ontmoette jaren geleden een meisje. Ze was geweldig, onwijs knap, zeg maar het populairste meisje van de universiteit: blond, grote tieten en heel mooie ogen. Maar ze was zeker een een kilo of 15 te zwaar. Ze was zelfs helemaal uit haar kleren gegroeid. Lees: Verloren »
Jong en mooi dik
Een docent van even in de 40 raakt op en saai afstudeerfeestje in gesprek met een stevige en gezellige praatster. Haar wijde bloes kan haar behoorlijke buik maar moeilijk verbergen. Lees de ingezonden bijdrage Jong en mooi dik »
Niet mijn type
Een vetliefhebber een keertje uit met een heel leuk, mollig meisje. Het is helemaal niet zijn zijn type. Maar hij zou wat al te graag haar beginnersbuikje vasthouden. Lees: Niet mijn type »
Japanse liefde
Een Japans vriendinnetje plaagt een liefhebber van vet met zijn voorliefde. Ze schudt zoveel fantasie in hem los dat hij al opgewonden raakt van het idee. Daarvoor hoeft ze niet eens zoveel aan te komen. Lees: Japanse liefde »
Rusische veelvraat
Een meisje uit Rusland helpt mee bij een zomerkamp voor kinderen in Amerika. Ze doet zich erg tegoed aan alle lekkernijen die eigenlijk voor de kinderen bestemd zijn. Niet zonder gevolgen natuurlijk. Lees: Russische veelvraat »
Chocoladetaart
Een mollige serveerster geeft het advies om de chocoladetaart te nemen. Het laat zich niet lang raden waarom deze knappe dame met beginnersbuikje dat advies geeft. Lees: Chocoladetaart »
Verloren van broek
Een meisje dat bij een fastfoodrestaurant werkt, klaagt dat ze 'dik wordt door hier rond te hangen'. Op een dag komt ze heel chagrijnig binnen met een grotere maat broek. Lees: Verloren van broek »
Receptioniste stopt met roken
Een receptioniste is gestopt met roken. En ze is daardoor ruim 11 kilo aangekomen. De toehoorder van de jammerklacht krijgt het resultaat ook nog eens te zien. Lees: Receptioniste stopt met roken »
Gek van opwinding
Een mollg meisje zegt in de kantine dat ze geschrokken is van het hoge getal op de weegschaal. Ondertussen neemt ze een hap in haar vette hamburger. Lees: Gek van opwinding »
Aan magere kant
Een vriendin van mij was nogal aan de magere kant. Ze had opmerkingen over mijn dikte. Ik verplaatste de discussie en zei dat zij aan de magere kant was. Lees: Aan magere kant »
Meisje van slijterij
Ik kwam een vriendin van mij tegen in de slijterij waar ik vroeger werkte. Ze werkte daar nog altijd. Ze droeg geen jas omdat haar oude niet meer paste. Lees: Meisje van slijterij »
Gewichtige quotes
Enkele interessante quotes van meisjes die vertelden dat ze dikker waren geworden. Zoals: 'ik dacht dat mijn shirt gekrompen was' en 'Amerikaans eten is slecht voor mijn lijn'. Lees: Gewichtige quotes »
Tatoeage op lovehandles
Een vriendin van mij liet een tatoeage zetten zodat ze een reden had om af te vallen. 'Uitgerekend op dit plekje zie ik altijd gelijk of ik aankom.' Lees: Tatoeage op lovehandles »
Bikinimeisje
'Ik ben zo dik ben geworden als een varken' Ze pakte haar mollige buik in haar handen. Ik zag het en vond het zo opwindend dat ik spontaan een erectie kreeg. Lees: Bikinimeisje »
Franse les
Op de middelbare school zat een meisje bij de Franse les vlak achter mij. Op een dag draaide ze zich om en vertelde dat ze haar broek niet meer dicht kreeg. Lees: Franse les »
Dikmakers
Eens kwam ik een Italiaans meisje tegen in een kroeg ergens in Duitsland. Ze was klein van stuk en fors. Bovendien droeg ze een heel charmant buikje. Lees: Dikmakers »
Buik achter trui
Ik herinner mij een klasgenote die altijd fors was, misschien wel een beetje mollig. Zomaar uit het niks zei ze: 'Ik verberg mijn ronde buik achter deze trui'. Lees: Buik achter trui »Ken je ook een leuk verhaal van een vriendin over haar gewicht? Of iemand die je ergens tegenkwam en die vertelde dat ze flink is aangekomen? Stuur de anekdote op naar de redactie van Mooidik.