3 op een rij - buik (193)


Een foto die in menig natte droom van een vetminnaar zal spelen. 3 grote, zware vrouwenbuiken bij elkaar. De linkse is de meest imponerende. Ze legt haar hand op de buik van haar buurvrouw. Alsof ze wil controleren of er voldoende aanwinst te vinden is.

De hand ligt vlak op de bovenbuik. Het kan ook betekenen dat de dame haar buurvrouw een beetje helpt bij het boeren. De 2-literfles cola laat zien dat ze haar buik tot reuzenafmetingen bij elkaar probeert te drinken. Een volle maag met cola zwelt tot een groot formaat.

Grootste boezem

De middelste dame is de vrouw met de grootste boezem. Zonder twijfel. Ze heeft haar vrije hand op haar buik gelegd. Zo zie je dat haar buik de kleinste is van de 3, maar zeker niet heel klein is. Kijk maar eens goed. Ze begint al een beetje te hangen. En haar grote boezem speelt ook een beetje vals. Haar buik komt zeker nog niet zover naar voren als haar grote boezem.

De rechtse dame houdt ook een 2-literfles cola in haar hand. Haar buik wijst mooi naar voren. Zeker verder dan haar boezem. De straie op haar bovenbuik laat zien dat ze snel aan de nieuwe kilo's is gekomen. Een buik om lang naar te turen.

3 dezelfde buiken

De 3 buiken lijken in hun vorm heel erg op elkaar. Ze hangen mooi over de broekband heen. Een heel sexy look om je volle vrouwenbuik aan de buitenwereld te tonen. Het is meer dan een muffin top dat over de band heen welft. Samen zijn het 3 indrukwekkende buiken. Ze laten de weelde zien van 3 vriendinnen die elkaar stimuleren en motiveren om te genieten van wat extra's. 

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

All inclusive - Moeder en dochter (15)

Moeder en dochter (1)

Het tussenjaar - Vette snackbar (1)