Vriendinnen - Buik (176)


2 buiken naast elkaar. Buiken vergelijken is heerlijk. Soms is het leuk om een buik van dezelfde eigenaresse te zien, met een jaar ertussen en dan zien hoeveel erbij gekomen is. Of je bekijkt een foto van 2 dikke dames naast elkaar, zoals deze foto.

Volle teugen

Wat een buiken zeg. Dit is genieten met volle teugen. De zon schijnt royaal. De dames zitten in hun bikini aan het water. En er is veel verschil te zien. Wat een verschillen zijn er tussen deze 2 volle lijven.

De dame rechts zit een stuk hoger dan de dame links. Ze heeft een stuk grotere kont waardoor ze een behoorlijk eind hoger komt te zitten. De andere dame mag dan tonnetjerond zijn, maar ze heeft nog een lange weg te gaan. Wat een verschil zeg.

Verzonken slipje

Het slipje van de dame rechts ligt helemaal verzonken in haar volle lichaam. Ook zijn haar benen, dijen en heupen een stuk breder. Haar buik val prachtig en haar armen zijn beduidend dikker.

De dame links houdt haar buik goed vast tussen haar handen. Haar navel oogt nog niet zo rond als die van haar buurvrouw. Ze zal er heus wel komen, want een dikke vriendin maakt dik. Dat weet iedere liefhebber van volle vrouwen. Hier kun je lang naar kijken.

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Hoeveel kilo.s wegen deze vrouwen met Blote Vette buik en. Kont

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de linkse zie je een mooie dikke fupa. De rechtse zou uberhaupt geen slipje meer nodig hebben ;-) Die buik en benen zijn zo ver uitgedijd dat deze totaal in de verdrukking is gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)