Optillen - Buik (175)


Wat een geluksvogel, deze jongen die de buik van zijn dikke vriendin mag optillen. Hij houdt haar buik slechts met 1 hand omhoog en het is nogal een buik die zijn vriendin heeft.

Fijne striemen

De kleine striemen vlak achter zijn hand bewijzen dat ze in korte tijd een flinke groei doorstaan heeft. Vlak boven zijn hand zie je haar navel. Ze heeft echt een gigantische buik.

Hij houdt haar buik vast alsof hij haar keurt. Is ze wel genoeg aangekomen de laatste tijd. Slaat het dieet dat hij haar geeft van slagroom, veel chocola, pasta, pizza en andere dikmakers goed aan?

Vrije hand

Ze houdt haar vrije hand langs haar lichaam. Ze kijkt het hem verwachtingsvol aan. Is hij wel tevreden? Heeft ze wel genoeg haar best gedaan. Haar buik is tonnetjerond geworden en ze hoopt dat hij net zo trots is als zij.

Je weet precies hoe het gaat als hij haar buik loslaat. Dan valt haar buikje ten prooi aan de zwaartekracht en valt een eindje omlaag. Van haar onderbroek is dan niks meer te zien. Haar plooi langs haar zij valt misschien extra op. Hier staat een volle dame die waanzinnig trots mag zijn op haar lichaam.

Jouw buik hier?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)