Flinke Frankfurter - Dikke maatjes (40)

Je mag dan wel aangekomen zijn en je gereedschap onder een afdakje hebben. Volgens Sandra schuilt er nog een heel behoorlijke Frankfurter onder.

Flinke Frankfurter

Gelukkig is hij nog altijd groot genoeg, dankzij zijn bovengemiddelde lengte. Hij bewijst zijn diensten daarmee nog altijd en steekt nog wel een paar centimeter voor die dikke pens van je uit.

Je beseft meteen dat dit niet voor altijd zal zijn. Zeker als die 200 kilo in zicht komt, zal je pik kleiner worden omdat je buik en fupa groeien. Hoe ver zal hij dan nog voor je buik uitwijzen in deze toestand, vraag je je af.

Je komt helemaal naakt uit de badkamer en Sandra glimlacht als ze je ziet binnenkomen. Ze is zich aan het opmaken, maar haar verbazende blik ontgaat je niet. 'Jeetje, wat is hij groot. Zelfs met die 50 kilo erbij heeft hij het formaat van een flinke Frankfurter.' Ze moet er zelf om lachen. Als je dit goed aanpakt, krijg je waar je zo'n behoefte aan hebt.

Je pakt je buik van onderen en tilt hem een stukje omhoog. Zo heeft ze nog beter zicht op je grote, opgerichte pik. 'O, bedoel je dit?' zeg je bijna achteloos. Je weet hoe je haar hiermee nog hitsiger maakt dan ze al is. Elke keer als je je buik omhoog tilt, raakt ze helemaal buiten zinnen. Die harde lul erbij is goed voor een beurt. Ook al heeft ze geen tijd.

Je plan werkt. Sandra laat de mascara op tafel staan en hijst haar vette kont op uit haar stoel. Speciaal voor jou. 'Waarom doe je dit?' zucht ze, terwijl ze jou op de rand van het bed duwt en zelf op haar knieƫn voor je gaat. 'Je weet dat ik hier geen weerstand tegen kan bieden.'

'Je geeft antwoord op je eigen vraag', zeg je gemeen. Je plaagt haar een beetje als je iets naar achteren gaat op het bed. 'Dit zal de snelste pijpbeurt van je leven worden', zegt ze zakelijk. 'We hebben ongeveer 3 minuten voordat Agnes voor de deur staat.' 'Oei', zeg je. 'Dan zul je goed moeten zuigen.'

'Hou jij maar je grote mond. Ik zorg er wel voor dat je even stil bent.' Haar mond is nog niet uitgesproken of haar lippen klemmen rond je harde pik. Geen tijd voor een uitgebreid voorspel; er is geen tijd te verliezen. Haar mond gaat razendsnel heen en weer. Getraind door het snelle eten en drinken dat ze de laatste maanden doet.

Je voelt hoe ze haar lippen rond je pik heeft vastgeklemd. Haar tong speelt spelletjes met je eikel. Wat is dit verrukkelijk. Je kreunt en steunt en voelt hoe snel alles gaat. Dit is geen vluggertje meer, dit is een razendsnelle hoovercraft die over het water vliegt. Je merkt dat het heel snel gaat. Je kunt eigenlijk niet je eigen pik in bedwang houden. Wat gaat dit snel.

Sandra laat los voordat je er bent en haalt je pik uit haar mond. 'Laat me al dat vet voelen, schatje.' Ze gaat onmiddellijk verder met waar ze mee bezig was. Je buigt iets naar voren zodat je dikke buik tegen haar gezicht drukt en ze je nieuwe gewicht overal voelt. Met het pijpen, duwt ze steeds tegen die vette pens als je lul helemaal haar mond in gaat. Ze kreunt als ze je vette pens voelt. En jij geniet ervan hoe je vet beweegt op het ritme van haar liefde.

Lees volgende week deel 41: Hoogtepunt »

Dit is het 40e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)