De grote cateringtest - Dikke maatjes (39)

Er is haast geboden bij de voorbereidingen voor de aanstaande bruiloft. Sandra wil voorkomen dat jullie niet meer in jullie bruidskleren passen. Daarom is een snelle voorbereiding gewenst. Daar is een heuse cateringtest voor nodig.

De grote cateringtest

De voorbereiding voor de bruiloft neemt steeds ernstiger vormen aan. Sandra wil trouwen voordat 1 van jullie de 200 kilo raakt. Dat betekent dat er snelheid geboden is, want het gaat hard met de kilo's. Een maand voor de trouwerij maakt Sandra je wakker met opwinding in haar stem.

'Kom op. Kom eruit. Ik heb hier al die tijd op gewacht.' Ze heeft zich al gedoucht en draagt een kleine roze slip. Hij kan maar nauwelijks haar gigantische achterwerk nog verhullen.

Als je uit je bed rolt, voelt je hoe de 160 kilo van je zware lijf meesiddert. Het vet maakt tegenwoordig elke eenvoudige handeling zwaar. En de ochtend na een dag van alleen eten en drinken, is het alleen maar erger. Sandra springt en danst van opwinding. Ze pakt een paar korte broeken uit de kast en probeert ze aan te trekken.

Je bent nog altijd onder de indruk van de prachtige benen van je toekomstige wederhelft. Ze zijn nu vol en vet, golven van de zachte vetlaag die erop gekomen is. Ze schuren langs elkaar als ze de korte broek probeert aan te trekken.

Het lijkt onmogelijk die broek nog omhoog te krijgen over dat volle lijf dat ze gekregen heeft. Het lukt nog om over haar kuiten en knieƫn te komen. Het begint zwaarder te worden als de stof over haar volle dijen moet zien te krijgen. Haar heupen protesteren. Haar taille is nog altijd smaller dan haar billen, maar het wordt lastig om het stof verder omhoog te krijgen. Terwijl de stof zich rekt en het elastiek zich tot het uiterste spant.

Je ziet hoe haar vet zich samendrukt, maar ook samenspant naar een punt. Het komt boven de broek uit en ook aan de onderkant zie je hoe haar vette lijf naar buiten komt. Het heeft te weinig ruimte in deze veel te strak zittende broek. Je ziet hoe de naden zich tot het uiterste spannen.

De cellulitis zie je goed als ze de broek verder omhoog probeert te krijgen. De diepe putjes van de vette huid, die haar tot de bobbelige schil van een sinasappel doen lijken. Wat is dit mooi zeg. Je weet dat anderen dit ook zien. Je geniet hiervan. Wat is dit mooi.

Je ziet ook hoe haar buik zich ontwikkelt. Wat is dit prachtig zeg. Je ziet hoe haar sexy lovehandles groter zijn geworden. Ze rusten royaal, breed en vol op haar heupen. Wat is dit verrukkelijk. Haar buik vult zich steeds meer in haar schoot. Als ze haar benen uit elkaar doet en zit, dan kun je duidelijk haar buik de lege ruimte zien vullen. Haar buik valt voor haar liefdesheuvel. Wat een weelde.

Je staat zelf op en je buik hangt ook een flink eind naar beneden. Hij valt al een behoorlijk eindje over de band van je onderbroek heen. Ook jouw onderbroek is zeker 2 maten te klein. Je voelt hoe de band in je vet drukt. Het vet dat ruimte opeist en naar buiten welft. Elke centimeter van je nieuwe vette pens beweegt, siddert en schudt als je overeind komt. Je ogen zijn dicht als je je armen omhoog doet. Dan voel je ineens van achteren hoe handen je buik vastgrijpen.

Sandra grijpt letterlijk elke kans met beide handen om je buik vast te pakken. Elke kilo van de 160 om je vette lijf, lijkt ze te kennen. Ze kneedt en knijpt die heerlijke vetpolsters beet. Ze geniet van het zachte, warme vet. Wat voelt dit heerlijk. Ze stopt niet bij je buik. Haar handen grijpen ook die volle kont van je beet. Voor jullie plezier en vooral Sandra's genot heeft je achterste besloten om breder te worden. Vooruit. Nu zit er een enorme brede volle kont.

'God wat houd ik van mannen met een dikke kont. Als ik niet in 20 minuten klaar moest zijn, zou ik je laten zien hoeveel ik van mannen met een dikke kont houd.' Ze streelt over je vette lijf en geeft een klap op zware achterste.

'Auw, jeetje. Wat doe je!' roep je uit. 'Ik weet dat je van mijn vette kont houdt, maar misschien zou een knuffel wel goed geweest zijn.' Je kreunt nog na terwijl je over de rode vlek van haar hand op je vette kont wrijft. 'Ik geloof dat je gisteravond wel zoiets wilde', suggereert Sandra met een lach. Ze heeft gelijk, maar toch...

Je springt onder de douche en maakt je schoon. Het warme water en je volle lijf zijn een goed gezelschap. Je krijgt bij het douchen alle kans om je groeiende lichaam te verkennen en te strelen. Dat je de douchecel verlaat met een harde pik, is geen ongewoon vooral. Je lul ziet er niet meer zo indrukwekkend uit als 50 kilo terug. Je groeienden fupa verbergt zeker 2 tot 3 centimeter.

Lees volgende week deel 40: Flinke Frankfurter »

Dit is het 39e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)