Splitsing begint (1) - Buik (164)


Het begin van de buikblog is een stuk geweest over welke soorten vrouwenbuiken er zijn. Een indeling waar ik nog steeds achter sta. Soms zie je wel een mix van soorten, maar vaak neigt het naar 1 kant.

De meeste buiken beginnen wel als 1 geheel. De buik welft naar voren en groeit later meer opzij. Dan komen er wat sterkere rollen: lovehandles. En dan splitst de buik vaak in 2 helften, boven en onder de navel.

Navel in buikvet

De navel verdwijnt meer en meer in het buikvet. Er blijft een smal reepje tussen boven en onderbuik over, waarachter de navel verstopt zit.

Wanneer begint dat. Het is lastig om het precieze moment aan te wijzen en het is voor iedereen anders. Maar heel soms maak je het begin mee. Zoals op deze foto. De dame in kwestie is behoorlijk aangekomen en dan tekent zich een duidelijke streep af.

Voorover buigen

Ze buigt zich op de foto voorover, een hand in de zij. Andere hand stuurt de camera aan. Haar buik komt al een behoorlijk eindje naar beneden. En onder de navel is er flink wat meer buikvet dan erboven.

Genieten is dit. Haar buik is vooral naar voren gegroeid. De brede heupen zie je goed op deze foto. Net als de splitsing van haar buik. En kijk eens goed naar haar bovenbuik. In het bovenste deel van haar buik tekent zich al een splitsing in het midden van boven naar beneden.

Doe je mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)