Kijken over - Buik (155)

Op haar rug ligt ze. Haar buik vormt een grote berg die boven alles uitsteekt. De navel wijst als een krater omhoog. En waar is zij? Zij kijkt over haar dikke buik heen.

Ze moet haar hoofd wel iets omhoog doen om te kijken. Het kussen helpt natuurlijk ook een handje mee. Haar borsten links en rechts vormen de uitlopers van deze enorem buik. Ze bollen eigenwijs naar de zijkant.

Omhoog drukken

Ze drukt haar grote buik een beetje omhoog met haar handen. Je ziet hoe haar duimen de vetmassa een beetje verder verheffen dan ze anders zou doen. Toch een heel aantrekkelijk beeld. Je kijkt naar de machtige vetbollen van deze dame. De navel als troffee bovenop.

Bij haar handen begint de aanzet van de begeerlijke venusheuvel. Je ziet de diepe plooi die al onder haar buik begint. Haar buik gaat er zo mooi in over. En je ziet hoe ze de onderkant van haar buik verder helpt om een heuse berg te vormen.

Vormen van bergtoppen

Zo prachtig van een volle vrouw die op haar rug in bed ligt. De vormen die in heuse bergtoppen veranderen als ze onder de dekens ligt. Het maakt haar nog begeerlijker dan ze al is. Helemaal als ze erover heen kijkt. Super.

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)