Achterstevoren - Buik (154)

Als je snel kijkt, zie je niet eens dat hier een flinke buik piept tussen rugleuning en de stoelzitting. Een stevige dame zal als ze in deze stoel zit, al een flinke hoeveelheid billen hier tussen laten vallen. Maar deze dame zit achterstevoren in de stoel.

Dat is meteen het spannende aan deze foto. Ze draagt een spijkerjack met een duidelijk zicht op haar decollete. Dat mag er zijn, maar de echte buikliefhebber zal veel meer plezier beleven als hij zijn ogen naar beneden laat zakken.

Onder de rugleuning

Wat wat hangt daar onder die rugleuning? Inderdaad, daar is een stevige pens te bespeuren. Hij hangt mooi naar beneden. Een beetje geholpen door de zwaartekracht en de leuning die haar buik een stukje naar beneden drukt. Haar navel wijst trots vooruit. Hier zie je een zelfverzekerde dame met een buikje dat er mag zijn.

En als je nog eens goed kijkt, zie je dat ze nog een deel van haar buik verborgen houdt. Haar broek is niet helemaal afgestroopt tot kruishoogte. Nee, er zit nog een stuk buik in haar broek. Zo zie je dat haar onderbuik zelfs op de zitting van de stoel valt.

Benen wijd

Ze houdt haar benen helemaal wijd en geeft zo haar buik alle ruimte om zich te laten zien. Dan zie je ook dat haar bovenbuik heel mooi over de broek heen valt. Het is een spannend plaatje. Een buik waar je eigenlijk best wel iets meer van zou willen zien. Wie weet...

Deze prachtige foto verbergt dus nog genoeg voor de fantasie. En dan weet je meteen dat de werkelijkheid altijd veel mooier is.

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)