Verdwenen schoot - Buik (152)


Het blijft zo imponerend, zo'n grote blote buik. En wat voor een. De buik op de foto ligt voor een groot deel op de dijen van deze mooie dame.

Ze geeft de kijker alle kans om haar hele buik in zich op te nemen. En dat is nogal wat buik om naar te kijken. Ze mag er zeker zijn. Wat een pens. Dit is meer dan genieten.

Buik omhoog houden

Haar dijen houden een deel buik omhoog, maar er zakt ook een flink deel weg tussen haar benen. Het is enorm hoe groot haar buik is. Haar schoot is helemaal verdwenen, terwijl haar buik er groots en meeslepend in ligt.

Haar buik is prachtig bol. Ze staat mooi strak zonder enige plooi en in vol ornaat. Ze heeft haar broek wat laten zakken, zodat je net nog een stukje van haar bil en de diepe plooi waarin haar slipje zich verstopt heeft.

Alle zicht op ronde buik

Ze zit op een bureaustoel, zonder armleuningen waardoor je als toeschouwer alle zicht hebt op haar ronde buik. Haar navel in die volle bolling is misschien wel het meest volmaakte in deze foto. Je ziet die enorme bolle buik waarin vooraan zo zuiver rond haar navel zit. Een verdieping in die enorme vetmassa.

Het geluk dat je bij deze foto hebt, is dat ze niet echt opvallende borsten heeft. Dat maakt het zicht op de buik volmaakt. Ze krijgt daarmee alle aandacht die ze verdient. Het leidt geen enkele twijfel dat deze vrouw een prachtige buik heeft. Zo eentje waar je niet op uitgekeken raakt en die je ook best wel eens in een andere pose zou willen zien.

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Inderdaad. Ik ken wel een leuke positie. Ze mag bij mij op haar knieƫn op het parket voor een uitgebreide vloertest. Wat een heerlijke vetpens is dit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja kroket wat een mooie buik is dit . Ik ben er direct verliefd op . Geef mij zo een meid en ik wil ook zo een buik . Prachtig gewoon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoeveel kg zou je daarmee in je armen nemen . Leuke dame

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Werkelijk geen idee . Maar ze mag er duidelijk trots op zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Das toch een serieuze balbuik ik schat haar tussen de 170 en 180 kilootjes . Lekkere dame zeg

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je zou zo maar is gelijk kunnen hebben

      Verwijderen
    2. Ik wil op haar blote en tieten met blote buik liggen

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)