Ontdeugende navel - Buik (153)

De ronding van haar buik drukt zo prachtig tegen de binnenkant van haar dijen aan. Ze hangt een eindje naar achteren waardoor haar buik een beetje ruimte krijgt. De navel vormt zich een beetje mee met de ronding van haar buik. Het geeft haar buikje een bijna ontdeugende uitstraling.

Het mooie van deze buik is dat hij zo mooi zakt tot een heuse band. De lovehandles langs haar zij leunen op haar bovenbenen. En het gezichtspunt van de camera, zo half opzij naar de binnenkant van haar rechterbeen maakt het extra spannend.

Buik omhoog gedrukt

Datzelfde been drukt haar buik aan de linkerkant voor de kijker een stukje omhoog. Daardoor valt hij een beetje dieper naar beneden en dat drukt de navel omhoog. Zo krijgt de navel die bijzondere vorm. Het maakt de foto extra spannend.

Haar rechterbeen heeft een voorzichtige streep van boven naar beneden. Een vetophoping die je zo heerlijk met je vingers kunt verkennen. Of wat dacht je van de plek waar haar beide dijen elkaar raken. Zo'n zacht en warm plekje waar je hand echt lekker in wil verdwijnen.

Tot hier

Het is precies dat kleine stukje onderbroek wat tussen al dat vlees en vet de grens stelt. Tot hier en niet verder. Terwijl je ook wel weet dat het oog vooral geniet van deze foto.

Iets omhoog plooit haar buik in die rol waar ik het net over had. Dat stukje buik lijkt stiekem een knipoog te geven. Wie weet zit er de volgende keer dat je mij ziet, wel een stukje meer.

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Wat een prachtige foto zeg!!
    Hier heb je echt even de tijd voor nodig om te kijken hoeveel mooie rondingen er eigenlijk zijn.
    Het maakt mij erg nieuwsgierig hoe mooi de rest van haar lichaam is en ook zeker hoe zacht.
    Deze vrouw mag hier erg trots op zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)