Eigenlijk vol - Dikke maatjes (5)

Zo zit je de avond na de eerste ontmoeting alweer in je favoriete eetcafé. En ze daagt je weer uit. Lukt het je om al die spareribs op te eten?

Eigenlijk vol

Je wrijft over je buik dat je eigenlijk wel vol zit. 'Wat is dat nou?' zegt ze verontwaardigd. 'Ben je op dieet of zo? Kom op, een kerel als jij kan toch nog wel wat op. Laten we samen nog een portie nemen.' Ze legt haar arm om je schouder en jij knikt moedig. 'Ach, waarom niet', zeg je.

Zo komt het derde bord vol met spareribs, het lijken er wel wat meer dan de vorige keer. Sandra eet een paar ribs en jij begint het te merken. Eigenlijk kan er niets meer bij. Je buik staat helemaal bol. Daar kan niks meer in. Je drinkt je biertje op en begint te zuchten. Dit is het einde. Je kunt je bord niet leegkrijgen.

Sandra geeft je een nieuw biertje en legt haar hand op je rug. 'Geef niet op, joh. Je kunt echt nog wel een paar muizenhapjes nemen hoor.' Je zucht nog een keer en ze legt haar hand op je dikke buik. Ze fluistert in je oor. 'Toe eet je bordje leeg van dit heerlijke vlees. Zet je tanden er nog lekker in. Dan zal ik thuis lekker om jouw vlees mijn mondje klemmen.' Ze wrijft over je dikke buik en laat haar tong langs je oor glijden.

Je voelt je pik hard worden na deze verleidelijke woorden. Sandra heeft het in de gaten en legt haar hand van je buik op je kruis. 'Volgens mij heeft deze jongen de boodschap wel begrepen.' Voor je er erg in hebt zijn de overige spareribs in je maag verdwenen, zonder enige weerstand.

Je legt snel wat contant geld op de bar als Sandra je de kroeg uit trekt zo snel als ze kan. Zodra de deur opengaat, kijk je om en ziet Kees. Hij geeft je een goedkeurende blik terwijl hij je bierglas uitwast. Zodra jullie de kroeg uit zijn, drukt Sandra je tegen de muur en begint je hartstochtelijk te kussen.

Haar handen grijpen je lichaam. Je schouders, je armen, je borst en je buik. alles wat ze kan pakken, grijpt ze. Jij probeert ook van haar te pakken waar je de afgelopen 24 uur van gedromd hebt. Haar kont is zo ontzettend groot. Je grijpt haar billen en knijpt in de vette bollen. Wat is dit heerlijk om te kneden. 'Je houdt van mijn dikke kont, lekker ding', roept Sandra.

'Het mag, maar nu nog niet. Eerst moet ik mijn belofte waarmaken.' Haar rechterhand glijdt over je heup in de richting van je harde pik. Ze trekt je rits en knoop los en bevrijdt hem uit zijn benarde positie. Je kust haar nog intenser en begint alles wat er om je heen gebeurt uit het oog te verliezen.

'Sorry meneer, mevrouw. Zou u dit misschien elders willen doen?' Naast je staat een politieagent. Hij schijnt met zijn zaklamp in je gezicht. Jij en Sandra staan aan de grond genageld van schrik. Jeetje, jullie zijn hier echt te ver gegaan. Je biedt je excuses aan de diender, pakt Sandra's hand en loopt snel weg. Als jullie de hoek om zijn, moeten jullie er allebei om lachen.

Je omhelst Sandra, pakt haar handen en drukt ze tegen je borst. 'Ik denk dat we ergens anders verder moeten gaan, schatje.' Sandra moet er zelf ook een beetje om lachen. 'Ik neem je mee naar mijn huis en laat je daar mijn beloning zien en meer dan dat...' zegt ze. Haar hand zakt naar beneden en streelt over je buik. Je voelt hoe ze je dikke buik zachtjes masseert met haar vingers. Precies op de plek waar 'Kom mee.'

Ze neemt je naar haar appartement. Als jullie in de lift staan, kan ze zich niet meer bedwingen. Ze valt je nu echt aan. Als 2 opgehitste tieners staan jullie daar onhandig te friemelen. Onhandig gaat de deur weer open als jullie boven zijn.

Eenmaal binnen in haar appartement, scheuren jullie de kleren van elkaars lijf tot aan het ondergoed. Je bent je bewust dat je niet je meest sexy ondergoed hebt aangetrokken, maar bent allang blij dat je de sokken met Daffy Duck thuis hebt laten liggen. Zij draagt een sexy zwarte beha die haar borsten maar minimaal bedekken. Ze heeft ook een onwijs sexy onderbroek aan, waar veel spanning zit en die haar billen begeerlijk bedekt.

Ze duwt je een eindje van zich van en loopt naar de bank met een verleidelijk tijgerloopje. Handen in haar zij. Ze laat zich zakken in de bank, glijdt met haar vingers door haar rode haren en laat ze vallen op haar schouder. Ze draait haar gezicht van je weg en laat zo haar rug zien. Haar rug en taille zijn slank en vormen een prachtige overgang naar haar flinke kont. Ze schuift haar lichaam iets opzij. Je kunt meer zien van haar zij. Wat zien haar billen en dijen er ontzettend lekker uit. Je tong valt bijna uit je mond. Dat zij hier met jou is. Je kunt het nog niet geloven.

'Kom op lekker ding, laat me zien waar ik mijn tanden in kan zetten.' Ze trekt een ontzettend geile blik in de richting van je onderbroek. Er begint ze een bobbel in te vormen. Haar vinger wijst uitdagend naar je. Je probeert haar verlegen uit te leggen dat je het wel snel vind gaan. Het is lang geleden dat je iemand bemind hebt.

'Maak je niet druk, schat', zegt ze geruststellend. 'Je bent helemaal van mij vanavond.' Ze grijpt je bij je slipje en trekt je naar beneden voordat je het in de gaten hebt. Ze slaat haar arm om je middel en legt je naar beneden voor je kan tegenstribbelen. Dan drukt ze haar bekken tegen je harde pik aan terwijl jij haar tietenvlees masseert. Je massage zorgt ervoor dat haar beha losvalt. Je ziet hoe haar tepels opgewonden hard vooruit steken.

'Toe, trek mijn beha uit', zegt ze. Onderwijl drukt ze haar vlakke hand op jouw pik en maak jij haar beha los. Het lukt je in 1 keer. Je bent er zelf ook enorm verbaasd over. Dat had je niet verwacht. Ze pakt de beha en gooit deze door de kamer. Onderwijl heeft ze zich omhoog geheven. Je hebt nu een uitzicht over haar tieten zoals je die nog niet eerder zag. En wat voor een borsten. Je weet niet wat je ziet. Zulke mooie, volle tieten heb je nog nooit gezien!

Lees deel 6: Iets bijzonders »

Dit is het 5e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

  1. Hoop dat ze elkaar later gaan vermesten en samen tonnetje rond worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zij geilt op zijn dikke pens. Dat wil ik ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat wilt je geilen op zijn dikke pens of zelf een dikke pens krijgen ?

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)