Op haar zij - Buik (151)

Ze ligt op haar zij op bed. Een prachtige positie voor een volle vrouw. Haar dikke benen op elkaar. Haar bovenste been is goed gevuld. De zwaartekracht laat zich zo mooi hier zien. Haar buik en borsten vallen zo mooi op het matras. Het meest mooie deel, haar buik, blijft verborgen onder haar hand.

Dat is het geheimzinnige van deze foto. Haar grote borsten puilen royaal uit het veel te kleine beha'tje. Ze vallen mooi mee met de zwaartekracht. De overweldigende plooi die tussen haar borsten ontstaat. Je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Geheimzinnig

Haar buik bolt geheimzinnig achter haar hand. Ze drukt hem iets omhoog. Je ziet tussen duim en wijsvinger haar navel, beetje dichtgedrukt. De ronding gaat onder haar hand zo prachtig verder en komt terecht in die driehoek van de begeerte. Haar benen en buik maken er zo'n prachtig teken van waar alles samenkomt.

Bol buikje op haar zij

Je ziet goed hoe bol haar buikje eigenlijk is. Hij rondt zo mooi onder haar arm naar beneden. Voor een deel rust hij op het matras. Haar buik loopt verder in de lovehandle die zeker onder haar arm rust. De ruimte tussen de lovehandle en haar borst, vormt een prachtig contrast en geeft een heel donker gat.

De compositie van een vrouw die je begeerlijk aankijkt op haar zij in bed, is een bekend motief in de kunst. Danaƫ van Rembrandt ligt zo half op haar zij. Bij haar valt haar buik iets meer op. Zeker ook omdat zij er geen hand voor houdt. Deze dame geeft het een heel eigen beleving.

Wist je dat er ook een buiktest is om de grootte van je buik te meten? Lees over de ligtest »

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)