Vet in optima forma - Buik (149)

Dikke buik in optima forma

Een buik in de categorie van flink overgewicht. Wat is deze dame fors zeg. Ze trekt haar enorme pens moeizaam omhoog. Je ziet daardoor de enorme zwemband langs haar zij. Haar grote buik hangt weldadig naar voren. Hij rust voor een heel klein gedeelte op haar bovenbeen.

Het zijn de plooien die deze foto heel spannend maken. Alle verborgen stukjes vlees die je net wel of net niet ziet. De prachtige vorm van haar grote buik. En de grote zware, nauwelijk te pakken vetrol over haar zij. Ze hijst haar enorme pens er een stukje mee omhoog.

Niet makkelijk te tillen

Hij laat zich niet makkelijk tillen. Je ziet de imposante voorkant nog maar net. Fraai geplooid. De huid bobbelt een beetje door de cellulitus. En haar navel is diep, dat zie je overduidelijk. Wat een gigantische vetmassa heeft deze vrouw bij elkaar gegeten. Het is een adembenemende buik.

En tuur je langs die prachtige diepe plooi van haar buik. De plooi ontstaat omdat ze haar buik een stukje aan haar lovehandle optilt. Het is heel diep, je moet er heerlijk met je vingers tussen kunnen en dan het warme vet voelen. Zo overweldigend is dat. Je weet niet wat je ervaart.

Hoogtepunt

En als hoogtepunt van dit alles: die heel spannende venusheuvel die je ziet. Het hele kleine beetje stof van haar slipje verraadt wat hier te vinden is. Je staart verder langs al die vetheuveltjes. Hier is ontzettend veel te beleven. Want wat dacht je van die plooi langs de venusheuvel. Dit is vet in optima forma.

Lees alle Buikblogs

Buikblog van jouw buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Fantastische mooie dame . Lekker ding

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De deze mag mijn beddeke delen . Ola gedacht alleen al

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waanzinnig veel spek heeft deze schoonheid. Haar vette dijen en die enorme zware pens zijn verrukkelijk. Deze dame moet me vetmesten. Samen moddervet worden. Dat zou mooi zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben al moddervet maar ze mag mij nog altijd bijvoederen de schat

      Verwijderen
  4. Mmm geil idee hoor. Ik hoop dat ze je flink laat aankomen. Je kunt altijd zwaarder. Niet teveel bewegen, denk aan voldoende wijn en bier. Dan krijg je lekker veel blubberspek. Net als die dame van de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn plaatje. Waar vind je zo'n dikkerd? Waanzinnig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)