Spijkerbroek - Buik (142)

Het moment dat de broek te klein wordt en het bovenste knoopje opengaat. De broek staat strakgespannen. Zo'n moment waar elke liefhebber van dikke vrouwen op geilt.

Te groot of te klein?

Haar buik wordt te groot voor de broek. Of de broek te klein voor haar grote buik. Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Deze volle dame, haar onderkin valt achter haar bolle boezem, heeft de fase van de te kleine broek bereikt.

Haar buik drukt de spijkerstof tot het uiterste naar buiten. Alle ruimte heeft haar volgevreten lichaam nodig. Haar buik welf schitterend in de broek. De broekband snijdt overtuigd in het buikvet. Hier ligt een dame die intens van het leven geniet en meer eet dan goed is voor haar spijkerbroek.

Begin van het einde

De rits zit nog dicht, dat is de volgende stap. Het begint met uitbuiken na een overvloedige maaltijd waarbij de spijkerbroek net iets te klein is.

Het eindigt natuurlijk op een ochtend als ze de broek wil aantrekken, hem net over haar dikke dijen krijgt en al springend haar heupen in de broek laat zakken. Buik inhouden en dan de rits omhoog trekken. Dat is het moment dat je hier ziet. Die knoop gaat niet meer lukken. Hoe ze ook haar dikke buik inhoudt. De rol vet boven haar broekband verraadt genoeg...

Reacties

  1. Misschien als iemand haar helpt met de knoop dichtdoen lukt het nog net.. maar uit ervaring zit dat niet en heeft de buik ruimte nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of is iedereen corona kilo s aant kweken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik wil haar grote blote boezem zien op foto,s

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)