Koddig - Buik (133)

Wat een feest om naar beneden te kijken. Als de eigenaresse van dit heerlijke koddige buikje naar onderen kijkt, ziet ze dit. Een heerlijk zacht buikje.


Onmiddellijk in het oog springend is de prachtige navel. Diep ingebed in het vet van haar buik. Wat een pensje. Heerlijk. Een feest om naar te kijken, want hier zie je pure schoonheid. De ronding van deze buik is mooi om te zien.

Handen erin zetten

Je krijgt de neiging om je handen erin te zetten. Het zachtjes te schudden en het vet te voelen. Deze dame neemt het ervan, schrijft ze erbij. De veranderingen in haar lichaam en hoe het er nu uitziet. Het maakt haar zekerder en geeft haar zelfvertrouwen.

En dat mag ook best met deze buik. Je kijkt heerlijk mee naar beneden en ziet de schoonheid van deze buik. Zacht, rond en een navel die zo mooi diep verzonken ligt. Je kunt er alleen maar bij wegdromen, je hoofd in dit zachte vette kussentje leggen en heerlijk meedeinen met haar ademhaling.

Hoopgevend buikje

Het is ook het buikje van de hoop. Je weet dat als ze goed dooreet, hier een heel mooie, volle pens komt. Want wat ziet dit er veelbelovend uit. Hoe haar onderbuik bolt over haar slipje heen. Je droomt als vanzelf weg bij het idee dat deze buik veel meer ruimte inneemt. Wat een prachtige ronding zal dit geven. Heerlijk.

Kan niet wachten op het vervolg. Ik weet namelijk dat de eigenaresse van deze buik het helemaal niet erg vindt als hij wat groter wordt. En ik ben er zeker ook niet op tegen als hij wat voller wordt. Tot die tijd gewoon heerlijk genieten van deze prachtige koddige buik.


Reacties

  1. Echt een leuke buikje weer mooi omschreven mooi dik !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als u hulp nodig heeft of wat gezelschap kunt hier onder altijd reageren

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)