Ongegeneerd - Buik (131)

Een voorbeeld van ongegeneerd je buik in het openbaar laten zien. Deze dame is op het terras heerlijk aan het uitbuiken. Ze geeft haar buik de verdiende ruimte na een goede maaltijd.


Je ziet de broekband nog zitten, vlak boven de navel zit hij. Haar handen bijna eerbiedig gevouwen op haar bovenbuik. Onbewust drukt ze haar borsten nog een eindje omhoog.

Opgestroopt shirt

Haar shirt is helemaal opgestroopt. Hier zit een mooie volle dame. Haar buik bolt innig tevreden omhoog. Wat een schitterende, weldoorvoede buik. Je ziet lichte striemen op haar bovenbuik. Haar onderbuik is vooral groot en vol. Ik schat dat hier wel een 100 kilo-buik schittert. Of zou het meer zijn. Wat denk jij?

Je ziet helemaal voor je hoe hij zachtjes meedeint met haar ademhaling. Haar handen gaan iets mee omhoog. Haar buik bezit een flinke muffintop. Opzij zie je namelijk prachtig haar volle lovehandle zitten.

Krappe stoel

De stoel zit krap. Iets waar veel volle mensen last van hebben op het terras. De stoeltjes zitten te strak. Buiten het feit dat ze niet altijd stevig zijn. Nu zit deze dame wel redelijk relaxt, maar het kan als ze uit de stoel wil opstaan, dat haar grote lovehandles de stoel mee omhoog nemen.

Haar armen zijn trouwens ook prachtig vol. Het is een goed doorvoede dame. Ook aan haar mooie stevige benen te zien. Ze is niet slank en haar figuur is overal goedgevuld. Een plezier om hiernaar te kijken. En ergens hoop je dat volgend jaar op het terras een dame met nog meer buik hier ongegeneerd zit uit te buiken.

Reacties

  1. Hele mooie buik!! Die zou ik graag op een terrasje zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt mooi maar is het niet gevaarlijk om zo veel te wegen je veel meer kans om dingen te krijgen hoe staat u er in ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou zo gevaarlijk is het nou niet hoor, ze kan nog steeds gezond leven verder

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)