Berliner bollen - Chantage (8)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike haar vriendje dikker hebben, waarmee Caro haar helpt. Tot Jeroens broertje Martin haar doorheeft. Martin weet haar te verleiden zodat ze meer eet dan ze zou willen.

Berliner bollen


Martin ging heel ver vandaag. Normaal hield Caro helemaal niet van dit soort praat, maar als Martin het zo zei. Zijn vingers speelden met haar vette kutje. Dat hielp natuurlijk ook wel een beetje mee. Ze voelde hoe hij haar verder opwond en met haar speelde. Caro kronkelde en kreunde van genot. Wat was dit lekker.

Martin wist waar hij het over had, schoof de doos met heerlijke berliner bollen in haar richting. Bracht de eerste vette bol al naar haar mond. Ze hoefde alleen maar haar lippen los te maken en te happen. Onderwijl vertelde hij allerlei verhalen die er over haar de ronde deden. Wat mensen wel niet vonden van haar vetgemeste lijf en veel te krappe kleren die ze droeg. Caro merkte dat de verhalen heel opwindend op haar werkten.


Ze kon het uiteindelijk niet meer aan bij het horen wat haar oude studievriend Danny gezegd zou hebben. Hij had zich voor haar geschaamd omdat ze in het openbaar en zo onbeschaamd rondliep in veel te strakke kleren. Haar buik piepte zelfs onder haar shirt uit. Vet en bol, te genant voor woorden. Het leverde veel hilariteit op onder de mensen die haar zo zagen, vond Danny. Dat was toch nooit gebeurd. Danny wist zeker dat zoiets nooit gebeurd zou zijn voordat Martin er was. Ze gilde het uit bij het horen van dit verhaal.

Zonder dat ze er goed erg in had, waren alle berliner bollen die Martin voor haar had meegenomen in haar maag verdwenen. Het leek wel of haar lichaam uit elkaar zou knallen, zo vol voelde ze zich. Ze had ze alle 16 naar binnen gewerkt, met een hele liter chocomel erbij. Nog verwonderd hoe het mogelijk was om er zoveel naar binnen te schuiven.

Martin moest naar een afspraak met vrienden en liet Caro achter. Zo had ze even de tijd om deze massa voedsel verteren voordat Martin zou terugkomen met een nieuwe vette hap voor haar dikke om eten schreeuwende lijf. Ze voelde hoe al het eten op haar maag drukte. Wat voelde ze vol. Ze rekte zich uit en merkte hoe groot haar buik weer was. Hij stond helemaal strak en bol van al het eten dat erin zat.

Nooit wist ze of Martin zou komen met eten. Hij beloofde het wel vaak, maar niet altijd kwam hij dan langs. Caro vond dat niet altijd prettig. Al was ze iedere keer ontzettend blij als hij midden in de nacht, aangeschoten, bij haar langskwam voor een heerlijke overweldigend nachtelijk maaltje. Dat klopte hij zachtjes op haar deur en zong: 'lief, lief, klein varkentje. Mag ik erin. Ik heb iets lekkers voor je meegebracht.'

Zo was Caro liggend op haar bed in slaap gevallen na deze overweldigende ervaring. Er werd weer op de deur geklopt. Dat kon Martin niet zijn, wist ze. Daarom trok ze snel iets aan en opende de deur. Jeetje, wie stond daar! Het was Maaike die voor haar deur stond. 'Kijk eens wie hier is!' riep ze enthousiast uit. Achter haar dook plotseling Jeroen op.

Caro hapte naar adem en gaf Jeroen een flinke omhelzing. Jeetje, wat was er met hem gebeurd. Wat een geluksvogel was Maaike zeg. Haar vriend was echt enorm geworden. De gigantische buik die hij voor zich droeg, wond haar best wel op. 'Leuk he, dat Jeroen er is. Hij kwam ineens langs', zei Maaike enthousiast. Ze straalde van geluk. 'Kom we moeten Martin bellen', dacht Maaike hardop. 'Dit moeten we vieren met een geweldige maaltijd.'

'Wat?' zei Caro. Ze wreef over haar bolle buik. 'Nog meer eten?'

In het weekend kreeg Caro meer kans om te zien hoe Jeroen veranderd was. Zelfs zonder Maaike in de buurt was het hem om 1 of andere manier gelukt om aan te komen. Een enorme kogel bolde voor hem aan drukte op zijn bijna 130 kilo zware lijf. Maaike genoot ervan. Ze vond het heerlijk om weer met z'n viertjes te zijn. Ze nodigde de hele groep uit om lekker uit eten te gaan. Zodoende zaten ze bijna het hele weekend in het restaurant te eten. Het vette salaris van Jeroen was ruimschoots voldoende om de hele groep het hele weekend te trakteren op vette kost.

'Hoe ironisch...' fluisterde Martin in Caro's oor. Jeroen was juist opgestaan om te gaan betalen voor de royale maaltijd in het all-you-can-eat-restaurant. 'Al die keren dat jij en Maaike hem hebben volgevoerd en teveel hebben laten eten. En nu is hij hier en betaalt voor jou en Maaike om jullie veel te veel te laten eten. Haha.' Hij tikte plagend op Caros overvolle, veel te rond buik die over de broekband heen welfde en onder het veel te krappe shirt plopte. 'Wat erin gaat, komt er ook ergens aan, nietwaar, mestvarkentje?'

Caro keek een beetje geƫrgerd in zijn richting. Maar Martin staarde zijn broer na terwijl Maaike achter hem aan liep om naar de wc te gaan.

'Hij vindt haar kleine aanwinst helemaal niet zo erg', merkte Martin verbaasd op. Hij zag hoe Jeroens mollige hand naar beneden gleed en het welgevormde achterste van zijn verloofde streelde. Martin lachte. 'Als hij eens wist hoe het echt in elkaar stak. Haha. Ik vraag me af of hij haar net zo lief zou hebben als hij wist dat zij en het meisje naast mij hem zo vetgemest hebben. Hij knort als een varken wanneer hij zijn schoenen moet veteren.'

Lees deel 9: Enorme knuffelbeer »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)